Sla je vleugels eens uit!
Voor meer informatie
bel: 0165 318167
European Aviation Safety Agency contact
facebook twitter Google+ Pinterest Instagram English

Rondvluchten

Heeft u altijd al eens willen weten hoe Nederland er vanuit de lucht uitziet? Kom er dan achter tijdens een van de rondvluchten van Seppe Air Service! Vanaf vliegveld Seppe, gelegen in Brabant nabij Roosendaal en Breda, vertrekken er dagelijks rondvluchten over verschillende delen van Zuid-Nederland.


Unieke ervaringen tijdens een rondvlucht

Een rondvlucht bij Seppe Air Service/ Breda Aviation staat garant voor prachtige plaatjes, onvergetelijke momenten en geeft u de unieke gelegenheid om de mooiste plekken van Brabant, Zeeland en Zuid-Holland eens vanuit vogelperspectief te zien. Zo bieden wij rondvluchten over de Biesbosch, de wereldhaven van Rotterdam en de Delta Werken in Zeeland. Onderweg zult u zich absoluut niet vervelen en zult u versteld staan hoe mooi en veelzijdig het Nederlandse landschap is. Vergeet dus ook vooral niet om uw fototoestel mee te nemen!

Bent u benieuwd welke rondvluchten wij aanbieden? Bekijk dan onze rondvlucht arrangementen en boek uw rondvlucht vandaag nog. Het team van Seppe Air Service/ Breda Aviation staat klaar om jou in de wolken te brengen!

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Klik dan hier om vrijblijvend contact op te nemen.