Sla je vleugels eens uit!
Voor meer informatie
bel: 0165 318167
European Aviation Safety Agency contact
facebook twitter Google+ Pinterest Instagram English

Vliegles Brabant

Ben jij benieuwd of vliegen iets voor jou is of ben je een piloot in sp├ę met ambities om sportvlieger of verkeersvlieger te worden? Kom dan langs bij vliegveld Seppe en schrijf je in voor een of meerdere vlieglessen. Vanaf vliegveld Seppe bieden wij vliegles aan voor ge├»nteresseerden vanuit onder andere Brabant, Zeeland en Zuid-Holland.


Vliegles en vliegopleidingen op vliegveld Breda Airport

Vliegen is iets unieks. Het is een vaardigheid waar de mens al duizenden jaren van droomt en die velen tot de verbeelding spreekt. Niet gek dus dat er jaarlijks duizenden personen zich inschrijven voor vlieglessen. De een omdat hij gewoon een keer in zijn leven gevlogen wil hebben, de ander omdat hij of zij graag professioneel aan de slag wil als verkeersvlieger bij een luchtvaartmaatschappij.

Wat je ambities ook zijn, Seppe Air Service maakt het mogelijk met vlieglessen onder begeleiding van een ervaren instructeur. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor mensen die graag kennis willen maken met vliegen:

Vliegles/ proefles
Vrienden vliegles
Introductiepakket
Opleiding sportvlieger
Opleiding verkeersvlieger

Zo kan je zelf kiezen of je eerst kennis wil maken met het vliegersvak, of dat je direct aan de slag wil met een opleiding voor sportvlieger of verkeersvlieger.


Het opleidingscentrum voor piloten in Zuidwest Nederland

Seppe Air Service is een erkende FTO (Flight Training Organization) en ILenT (Inspectie Leefomgeving en Transport) vliegschool. Jaarlijks leiden wij op vliegveld Seppe tientallen piloten op als sportvlieger of verkeersvlieger. Hiermee is Seppe Air Service dan ook uitgegroeid tot het opleidingscentrum voor piloten in Zuidwest Nederland.

Wil je meer informatie over vliegles of de vliegopleidingen op vliegveld Seppe? Klik hier om vrijblijvend contact op te nemen.