Sla je vleugels eens uit!
Voor meer informatie
bel: 0165 318167
European Aviation Safety Agency contact
facebook twitter Google+ Pinterest Instagram English

Vliegveld Brabant

Seppe / Breda International Airport is een regionaal vliegveld in Bosschenhoofd en ligt precies tussen de Brabantse steden Roosendaal en Breda. De vliegschool wordt beheerd door Seppe Air Service en is een bekend begrip in de regio.

Dagelijks stijgen er dan ook tientallen vliegtuigen op. De ene keer gevuld met mensen die een van de rondvluchten hebben geboekt, de andere keer bestuurd door piloten in spé die bezig zijn met hun opleiding voor sportvlieger of verkeersvlieger.


Vliegveld met veel mogelijkheden

Seppe / Breda Airport biedt allerlei recreatieve mogelijkheden voor zowel dagjesmensen als voor bedrijven. Zo heeft Seppe Air Service verschillende arrangementen ontwikkeld die variëren van ontspannend tot avontuurlijk en zo voor ieder wat wils bieden.

Zo vertrekken er dagelijks rondvluchten vanaf het vliegveld die de mooiste delen van Brabant, Zeeland en Zuid-Holland laten zien. Zo zijn er rondvluchten die over de Biesbosch, Rotterdamse haven en het historische werelderfgoed van Kinderdijk vliegen. Deze rondvluchten worden zowel aangeboden aan toeristen als aan bedrijven. De wereld vanuit de lucht bekijken is tenslotte weer eens wat anders dan een kook-workshop met uw personeelsleden.

Ook op de grond zijn er echter genoeg activiteiten te ondernemen. Zo biedt Seppe / Breda Airport onder andere rondleidingen over het vliegveld, een ‘vliegend’ museum en high tea/ lunch/ diner mogelijkheden in restaurant de Cockpit.

 

Het opleidingscentrum voor piloten in Zuidwest-Nederland

De afgelopen jaren heeft Seppe Air Service sterk ingezet op verschillende opleidingsmogelijkheden. Piloten in spé kunnen op Seppe / Breda Airport dan ook terecht voor de opleiding voor sportvlieger en de opleiding voor verkeersvlieger. Seppe Air Service is met deze uitgebreide opleidingsmogelijkheden voor piloten hét enige Europees erkende opleidingscentrum in Zuidwest Nederland en leidt jaarlijks tientallen piloten op. Zo leveren zij een bijdrage aan kwalitatief goed geschoolde piloten voor de luchtvaartsector.

Wilt u meer informatie over Breda International Airport of de mogelijkheden van de opleidingen en arrangementen? Klik dan hier om vrijblijvend contact op te nemen.