Sla je vleugels eens uit!
Voor meer informatie
bel: 0165 318167
European Aviation Safety Agency contact
facebook twitter Google+ Pinterest Instagram English
Arrange- menten

Arrangementen

Op zoek naar een uitstapje voor uw klanten of uw personeels- of familiefeest dat ├ęcht origineel is? Of gewoon op zoek naar een inspirerend dagje weg met het gezin? Dan bent u bij Breda Aviation aan het juiste adres!

Onze vliegschool, gevestigd in de spectaculaire nieuwbouw op Breda Airport in Noord-Brabant, biedt een uitgebreid pakket aan arrangementen. Van luchtactiviteiten zoals rondvluchten met prachtige vergezichten tot een heuse vliegles in onze nieuwe Aquila met glass cockpit. Of op de grond zoals een bezoek aan het Vliegend Museum. Dit alles is te combineren met een arrangement in restaurant De Cockpit of onze Boarding Room. Zo bieden wij verschillende activiteiten voor groepen van 10 tot zelfs 500 personen, zowel in de lucht als op de grond. 

Onderstaand vindt u onze activiteiten, alle combinaties zijn mogelijk. Uiteraard helpen wij u graag mee met het samenstellen van een programma.  Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op!

 

Contactformulier

Reviews Arrangementen

Arrangement Van Sleeuwen Hoveniers (15 personen):
Vanwege het 30-jarig jubileum van het bedrijf een dagje gepland met allerlei bezigheden met als eerste de rondvluchten bij Breda Aviation. Een heel bijzonder leuke ervaring vonden wij het. Het was gezellig, we hebben genoten mede door hoe de piloten Jacques en Steven de vluchten uitvoeren en toelichten. Ook een tafel gekregen bij de Cockpit met goed uitzicht waar we een heerlijke lunch hebben genoten. Aan te bevelen! 

Arrangement Dennenoord (25 personen):
Wij zijn met onze business club van hockeyclub Zwart Wit uitstekend ontvangen. We zijn allemaal de lucht in gegaan en hebben een rondvlucht naar Breda gemaakt met uiteraard een blik van onze hockeyvelden. Vooraf hebben we een interessante presentatie gehad over de exploitatie van Breda Airport. Daarna hebben het event afgesloten met een borrel en diner bij Hangar01 wat ook een aanrader is. 

Progaia IT Solutions:
Iedereen heeft genoten van de rondvlucht boven Dordrecht en Kinderdijk. Er zijn veel mooie foto's gemaakt waar we nog lang van kunnen nagenieten.

Arrangement Bierings BV (18 personen):
Hierbij willen wij jullie hartelijk bedanken voor het organiseren van het personeelsfeest van ons bedrijf.Een hartelijke ontvangst, rondleiding door het museum, vliegen boven onze woonplaats en het bedrijf, en een uitstekende lunch.Petje af voor het vriendelijke personeel en vrijwilligers die het voor ons een TOP dag maakte.Wij hebben ervan genoten!!

Arrangement Jeroen van der Weide (8 personen):
Erg leuke middag gehad met dronevliegen in de hangar, top!! We zijn met 8 kerels bij jullie wezen dronevliegen, en was echt super leuk, ook erg goede en aardige begeleider! Voor herhaling vatbaar.

Arrangement Team Nouvelle (4 personen):
Als uitje voor Team Nouvelle was het een geweldige ervaring om zelfstandig te vliegen onder leiding van twee zeer leuke vlieginstructeurs.......alle dames waren erg enthousiast! Kortom een aanrader. 

Arrangement Radio Rucphen FM (24 personen):
Bedankt het was een mooie ervaring, tot bij de radio.

Arrangement Revant (9 personen):
Geweldig unit uitje iedereen was zeer tevreden. Goede ontvangst met daarna uitleg over de proefles. Erg leuk dat je 1 op 1 met de instructeur in het toestel zit. Echt een aanrader om uit te proberen wat vliegen is in een klein toestel. 

Arrangement Leehuis (18 personen):
Goede organisatie, geweldige sfeer. Al met al: Top! 

Arrangement Stahl Europe BV (31 personen):
Op zaterdag 5 juli 2014 hebben we met de personeelsvereniging van ons bedrijf een middag vliegles en rondvlucht gehad. Onder de goede begeleiding van Marcia hebben we een fantastische middag gehad. Zeer enthousiast kregen we een rondleiding over het vliegveld en door het museum en ook de instructeurs in de vliegtuigen hadden een engelengeduld. Mede door het droge weer konden we gezellig buiten op het terras zitten en zien hoe de collega's gingen vliegen. Het was een zeer geslaagde middag.

Arrangement Allflex Watersport BV (17 personen):
Ons bedrijfsuitje was een gigantisch succes!! We kijken allemaal terug op een superdag. Niet alleen vanwege het goede weer, maar zeker door jullie begeleiding en de perfectie waarmee wij begeleid werden. Het vliegen was een echt avontuur!! Dank ook aan Mark Avontuur. Wij zullen jullie zeker aanbevelen als anderen een locatie zoeken voor een geslaagd experiment!! 

Arrangement Raaijmakers (8 personen):
Heel erg bedankt voor de leuke middag die jullie ons bezorgd hebben. Zowel de rondleiding door Henk, maar zeker ook het vliegen met piloot Michael was heel erg leuk (en spannend). Zeker omdat ook het weer geweldig meewerkte, was dit voor ons een event om met plezier op terug te kijken. Dank je wel daarvoor.