Sla je vleugels eens uit!
Voor meer informatie
bel: 0165 318167
European Aviation Safety Agency contact
facebook twitter Google+ Pinterest Instagram English

Boarding Room

Een jubileumviering, personeelsuitje of vergaderen in combinatie met een luchtvaartarrangement? Dat is mogelijk bij Breda Aviation in de uniek gelegen ‘Boarding Room’ met spectaculair uitzicht op de start- en landingsbaan van Breda Airport.

De ruimte is geschikt voor 20 - 40 personen en te huur in combinatie met een luchtvaart-arrangement. Denkt u hierbij aan rondvluchten, proeflessen, een bezoek aan het luchtvaartmuseum en nog veel meer activiteiten op ‘hoog niveau’. Naast het verzorgen van koffie, thee en water kunnen wij uw luchtvaartarrangement uitbreiden met diverse dranken, lunch en een diner. De catering zal verzorgd worden door Restaurant De Cockpit.


Vanaf het gezellige terras van de Boarding Room kunt u direct in uw vliegtuig stappen. Uw gasten kunnen de vluchtpassagiers onder het genot van een hapje en een drankje uitzwaaien. Vanuit de Boarding Room kunnen wij vluchten voor u verzorgen tot zo’n 40 personen.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie, klikt u hier voor de brochure of mailt u ons op boardingroom@breda-aviation.nl

Boarding Room
Boarding Room
Boarding Room
Boarding Room
Boarding Room
Boarding Room
Boarding Room
Boarding Room

Reviews Boarding Room

 

Antech Instruments, 23 oktober 2018

Het leek ons een goed plan om De Boarding Room te huren voor een seminar met als thema de analysetechniek welke wij verkopen aan grote industriële laboratoria. Kort gezegd: een schot in de roos. Onze klanten (ook uit België) zijn gewend dit soort bijeenkomsten bij te wonen in b.v. een vergaderzaal in een hotel. De Boarding Room bleek veel aantrekkelijker.

We hebben dan ook mooie reacties gehad zoals:
- Met deze nogmaals een dikke merci voor de fijne dag.
- Goede locatie, goede omkadering, leerrijke dag en een fijne afsluiter.
- Wat wil een mens nog meer.

Ook de samenwerking met restaurant De Cockpit is uitstekend bevallen. Al met al een unieke en mooie locatie, prima voorzieningen en prettige samenwerking met uw bedrijf en De Cockpit! “Zegt het voort” zal zeker voor ons gelden.


ENPC, reüniefeest, 11 augustus 2018

Ons reüniefeest met 37 deelnemers in de Cockpit en in de Boarding Room was een groot succes. Zeer klantvriendelijk personeel. Het uitgebreide buffet in de Boarding Room viel bij iedereen in de smaak. Op speciale dieetwensen werd goed ingespeeld. Gemaakt afspraken werden perfect nagekomen.

De Boarding Room is zeer geschikt voor familie en vriendenbijeenkomsten in besloten kring (eigen bar en toiletten én terras).

DRV Accountants en Adviseurs, introductiedag nieuwe medewerkers, 9 juli 2018

De boarding room is een prachtige, nieuwe en sfeervolle vergaderruimte met uitzicht op de landingsbaan van Breda. De ontvangst was erg goed geregeld met warme en koude dranken.

Door het mooie weer hebben we ook gebruik kunnen maken van het terras wat uitzicht geeft op de stijgende en landende vliegtuigen. Ook van binnen zijn die af en toe te bewonderen bij voorbij komen.

Het geeft een dynamische sfeer. Al met al hebben we een prima dag gehad en ook nog kunnen genieten van een heerlijke lunch in de Cockpit. Bedankt voor de goede ontvangst!