Sla je vleugels eens uit!
Voor meer informatie
bel: 0165 318167
European Aviation Safety Agency contact
facebook twitter Google+ Pinterest Instagram English

Vliegend Museum Seppe

Het museum is, zoals de naam al zegt, een Vliegend Museum. Bijna de hele collectie is luchtwaardig en is ook zeer regelmatig in de lucht te aanschouwen. Niet alleen in de regio, maar ook op vlieg evenementen in Nederland en daarbuiten. De moderne gemotoriseerde luchtvaart is nog jong en de geschiedenis ervan kunt u in het Vliegend Museum bekijken, van het prille begin tot nu.

De replica van de Wright Flyeris bijvoorbeeld een belangrijk onderdeel van de statische collectie net als de wereldberoemde de Havilland Tiger Moth, ontworpen als sportvliegtuig maar vooral bekend geworden als trainer. Het toestel in het museum werd gebouwd in 1939 en deze tweedekker straalt nog helemaal de romantiek van vroeger uit. De entree voor het vliegend museum bedraagt € 7,50 p.p. Dit arrangement is uit te breiden met een rondleiding over het vliegveld, totale kosten € 10,00 p.p.

Er zijn ook combinaties mogelijk met andere activiteiten zoals een rondvlucht of een vliegles, een nano quadcopter besturen met het 'RC' drone vliegen en lunchen of dineren in één van de restaurants op Breda Airport.

Heeft u vragen over het vliegend museum of de andere arrangementen van Breda Aviation? Neem dan vrijblijvend contact op.