Sla je vleugels eens uit!
Voor meer informatie
bel: 0165 318167
European Aviation Safety Agency contact
facebook twitter Google+ Pinterest Instagram English

Bedrijfsuitje vliegen

Wilt u weleens wat anders dan een doorsnee bedrijfsuitje zoals een avondje bowlen of uit eten? Dan zijn de vliegarrangementen van Breda Aviation een schot in de roos. Want zeg nu zelf, alleen al het vooruitzicht om het luchtruim te doorkruisen doet menig hart sneller kloppen! Wij kunnen u dan ook garanderen dat uw bedrijfsuitje met een van de vliegarrangementen van Breda Aviation een onvergetelijke ervaring wordt!

Vliegen als unieke teambuilding activiteit
Bij Breda Aviation heeft u de keuze uit verschillende soorten vliegarrangementen voor bedrijven. Laat uw medewerkers zelf plaatsnemen achter de stuurknuppel tijdens een proefles of bekijk uw bedrijf eens van bovenaf tijdens een van onze prachtige rondvluchten. En wilt u toch van de spectaculaire ervaring van vliegen proeven, maar dan wel veilig op de grond? Dan kunt u de prachtige historische vliegtuigen in het museum bewonderen of gewoon genieten van een drankje op het terras van restaurant De Cockpit. Zo biedt elk van onze arrangementen een unieke ervaring waar nog lang over nagepraat zal worden!

U vindt Breda Airport bij Bosschenhoofd in Brabant aan de A58 tussen Roosendaal en Breda.

Boek uw bedrijfsuitje vandaag nog
Heeft u vragen over de mogelijkheden om met uw bedrijfsuitje te gaan vliegen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

Reviews Arrangementen

Arrangement Van Sleeuwen Hoveniers (15 personen):
Vanwege het 30-jarig jubileum van het bedrijf een dagje gepland met allerlei bezigheden met als eerste de rondvluchten bij Breda Aviation. Een heel bijzonder leuke ervaring vonden wij het. Het was gezellig, we hebben genoten mede door hoe de piloten Jacques en Steven de vluchten uitvoeren en toelichten. Ook een tafel gekregen bij de Cockpit met goed uitzicht waar we een heerlijke lunch hebben genoten. Aan te bevelen! 

Arrangement Dennenoord (25 personen):
Wij zijn met onze business club van hockeyclub Zwart Wit uitstekend ontvangen. We zijn allemaal de lucht in gegaan en hebben een rondvlucht naar Breda gemaakt met uiteraard een blik van onze hockeyvelden. Vooraf hebben we een interessante presentatie gehad over de exploitatie van Breda Airport. Daarna hebben het event afgesloten met een borrel en diner bij Hangar01 wat ook een aanrader is. 

Progaia IT Solutions:
Iedereen heeft genoten van de rondvlucht boven Dordrecht en Kinderdijk. Er zijn veel mooie foto's gemaakt waar we nog lang van kunnen nagenieten.

Arrangement Bierings BV (18 personen):
Hierbij willen wij jullie hartelijk bedanken voor het organiseren van het personeelsfeest van ons bedrijf.Een hartelijke ontvangst, rondleiding door het museum, vliegen boven onze woonplaats en het bedrijf, en een uitstekende lunch.Petje af voor het vriendelijke personeel en vrijwilligers die het voor ons een TOP dag maakte.Wij hebben ervan genoten!!

Arrangement Jeroen van der Weide (8 personen):
Erg leuke middag gehad met dronevliegen in de hangar, top!! We zijn met 8 kerels bij jullie wezen dronevliegen, en was echt super leuk, ook erg goede en aardige begeleider! Voor herhaling vatbaar.

Arrangement Team Nouvelle (4 personen):
Als uitje voor Team Nouvelle was het een geweldige ervaring om zelfstandig te vliegen onder leiding van twee zeer leuke vlieginstructeurs.......alle dames waren erg enthousiast! Kortom een aanrader. 

Arrangement Radio Rucphen FM (24 personen):
Bedankt het was een mooie ervaring, tot bij de radio.

Arrangement Revant (9 personen):
Geweldig unit uitje iedereen was zeer tevreden. Goede ontvangst met daarna uitleg over de proefles. Erg leuk dat je 1 op 1 met de instructeur in het toestel zit. Echt een aanrader om uit te proberen wat vliegen is in een klein toestel. 

Arrangement Leehuis (18 personen):
Goede organisatie, geweldige sfeer. Al met al: Top! 

Arrangement Stahl Europe BV (31 personen):
Op zaterdag 5 juli 2014 hebben we met de personeelsvereniging van ons bedrijf een middag vliegles en rondvlucht gehad. Onder de goede begeleiding van Marcia hebben we een fantastische middag gehad. Zeer enthousiast kregen we een rondleiding over het vliegveld en door het museum en ook de instructeurs in de vliegtuigen hadden een engelengeduld. Mede door het droge weer konden we gezellig buiten op het terras zitten en zien hoe de collega's gingen vliegen. Het was een zeer geslaagde middag.

Arrangement Allflex Watersport BV (17 personen):
Ons bedrijfsuitje was een gigantisch succes!! We kijken allemaal terug op een superdag. Niet alleen vanwege het goede weer, maar zeker door jullie begeleiding en de perfectie waarmee wij begeleid werden. Het vliegen was een echt avontuur!! Dank ook aan Mark Avontuur. Wij zullen jullie zeker aanbevelen als anderen een locatie zoeken voor een geslaagd experiment!! 

Arrangement Raaijmakers (8 personen):
Heel erg bedankt voor de leuke middag die jullie ons bezorgd hebben. Zowel de rondleiding door Henk, maar zeker ook het vliegen met piloot Michael was heel erg leuk (en spannend). Zeker omdat ook het weer geweldig meewerkte, was dit voor ons een event om met plezier op terug te kijken. Dank je wel daarvoor.