Sla je vleugels eens uit!
Voor meer informatie
bel: 0165 318167
European Aviation Safety Agency contact
facebook twitter Google+ Pinterest Instagram English

Kennismakingsdag sportvlieger bij Breda Aviation

Denkt u erover om een opleiding tot sportvlieger te volgen, maar wilt u hier eerst meer informatie over inwinnen? Breng dan een bezoek aan één van de open dagen van Breda Aviation. Hier laten we u kennismaken met de mogelijkheden van deze unieke vliegopleiding.

De West-Brabantse vliegschool Breda Aviation is gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige vliegopleidingen aan zowel sportvliegers als verkeersvliegers. Een van de opleidingen die wij aanbieden, is de opleiding tot sportvlieger – ook wel Light Aircraft Pilot Licence (LAPL) of Private Pilot Licence (PPL) genoemd. Breda Aviation is de grootste gekwalificeerde opleider in Zuid-West Nederland die deze opleiding aanbiedt.

Programma kennismakingsdag
Om geïnteresseerden kennis te laten maken met de opleiding tot sportvlieger, organiseren we jaarlijks verschillende kennismakingsdagen. We hebben een informatief en vermakelijk programma voor u samengesteld:

09.45 uur - Ontvangst
10.00 uur - Presentatie over de opleiding tot sportvlieger
11.00 uur - Kennismaking vloot
12.00 uur - Afsluiting

Wilt u weten wanneer de volgende kennismakingsdag is, klik dan hier.

Kosten en proefles
Deelname aan de kennismakingsdag is gratis. Het is wel noodzakelijk dat u zich vooraf aanmeldt, zodat we weten hoeveel personen aanwezig zullen zijn. En bent u na de kennismaking zo enthousiast geworden, dan kunt u aansluitend een proefles volgen. U ontvangt hierbij een korting op het normale tarief: in plaats van € 215 betaalt u € 195 voor een vliegles van 50 minuten. Vooraf reserveren is verplicht.

Meer informatie
Heeft u interesse? U kunt zich aanmelden via ons contactformulier of door te mailen naar info@breda-aviation.nl. Wilt u meer informatie over onze kennismakingsdag of onze opleiding tot sportvlieger? Schroom niet en neem contact met op met de medewerkers van Breda Aviation. Zij lichten een en ander graag aan u toe.

Reviews Open Dag Sportvlieger

Kristina Klingner, augustus 2018: Ik vond het een geweldige ochtend, ik heb er meer uitgehaald dan ik had verwacht. Herman kan alle vragen direct beantwoorden, wist alles, maakte een vriendelijke en eerlijk indruk. Herman's focus op overdracht en de mens zelf (ipv van €€€) vond ik erg aantrekkelijk. Ook was het voor mij onverwacht dat wij direct in een vliegtuig mochten stappen - echt gaaf dat het mocht! Alles bij elkaar een geslaagde ochtend voor mij! Het bedrijf Breda Aviation heeft een enorm positieve indruk bij mij achtergelaten. 

15-10-2017 Harry Vreede : De ontvangst was hartelijk en de gegeven informatie was duidelijk en voor ons volledig. De informele presentatiemethode sprak ons erg aan en no nonsens.

De informatie was eigenlijk bedoeld voor onze zoon, maar wij stelden het erg op prijs dat wij er ook bij mochten zijn. Het was ook erg prettig dat onze zoon, omdat er een les was uitgevallen, direct na de presentatie een proefvlucht mocht meemaken. Al met al een zeer geslaagd uitstapje. 
PS.: Het had nog prettiger geweest wanneer wij, na een rit van bijna een uur, een kopje koffie hadden aangeboden gekregen bij aankomst. 

18-6-2017  Frank Peeze Binkhorst: Het was een interessante, erg duidelijke en gastvrije voorlichtingsochtend. Ik vond het fijn dat ik gegaan ben.


19-2-2017: Ik heb een zeer aangename en professionele sfeer aangetroffen in uw opleidingscentrum. Ook de proefles verliep in een "ontspannen" sfeer. 

Khadija, 3 september 2016
Het was een dag om NOOIT te vergeten!! Mijn droom is uitgekomen en het was GE-WEL-DIG!!! Ik raad iedereen aan om het een keer in zijn leven gedaan te hebben. Ik had een hele lieve en gezellige begeleider en hij liet me zelf ook sturen.

Piet Rosenbrand, 9 april 2016
De informatie ochtend op zaterdag 9 april j.l., was zeer interessant, duidelijk en in gezellige informele sfeer. Hartelijk dank. 

John Stokx, 20 februari 2016
Ik heb de voorlichting als zeer prettig ervaren. Duidelijk prettig gegeven, eerlijk en compleet. Mijn insteek was om me meer te laten inlichten voordat ik een beslissing zou nemen of ik hierin verder zou gaan. Daar ben ik weliswaar nog niet uit, maar de voorlichting heeft me heel duidelijk geholpen om naar een beslissing toe te werken.

Frans Joseph Brekelmans, 7 november 2015
Voorlichtingsbijeenkomst op een zaterdag morgen was helder en duidelijk. Al mijn vragen zijn beantwoord.

Michael Jepson, 4 april 2015
Ik ben bij de open dag geweest en heb ik meteen een eerste proefles van 50min. gevolgd. In één woord super! Mocht je twijfelen of gewoon eens ervaren hoe het is, zeker gewoon een proefles volgen, maar houd er wel rekening mee dat je meteen verkocht bent. Ik kan zelf in ieder geval niet wachten tot ik weer kan instappen. Ik heb les gehad van Jan Kees Bot en kan alleen maar zeggen dat dit een uiterst sympathieke instructeur is, die alles glashelder uitlegt en in is voor een grapje. We hebben gevlogen in een van de Aquila's, een klein vliegtuigje met een sjieke, elegante uitstraling en (eenmaal op kruissnelheid) een heerlijke stabiele vlucht. Mijn complimenten aan iedereen van Breda Aviation!

Gert-Jan Leenheer, 12 april 2014
Een informatieochtend bij Seppe Air Service. Prettige mensen met hart voor hun zaak. Vriendelijk en betrokken, no nonsense maar een eerlijk en realistisch verhaal.  Goede algemene indruk gehad van het wereldje en opleiding tot sportvlieger.                                                

Pascal Bounin, 12 april 2014
De open dag afgelopen week op vliegveld Seppe of tegenwoordig  "airport Breda" was zeer nuttig en goed georganiseerd. Door de open dag ben ik er nu zeker van dat de vlieglessen voor mij zullen beginnen in Juni 2014. Ik hoop wel dat de distance learning m.b.t. de theorie snel van de grond komt.                                                                                                

Nick Greeven, 12 april 2014
Ik kijk erg positief terug naar het bezoek op 12 april. Tijdens de presentatie van Dhr. Hendriks zijn veel van mijn vragen beantwoord over de opleiding tot sportvlieger. Ook heb ik veel moois gezien tijdens de rondleiding waaronder de vloot en de plannen van het Airparc. De proefles was erg mooi. Ik had niet verwacht dat ik al zoveel mocht doen, dit omdat ik al lang niet had gevlogen en omdat ik vloog met een (voor mij) nieuwe instructeur Dhr. Snoeken. Graag wil ik de mensen van SAS bedanken voor deze mooie ervaringen. Binnenkort zal ik me officieel inschrijven voor de opleiding en zal ik een afspraak maken voor de medische test.