Sla je vleugels eens uit!
Voor meer informatie
bel: 0165 318167
European Aviation Safety Agency contact
facebook twitter Google+ Pinterest Instagram English

Kerstpakket vliegenBaas van de Eeuw!

Kiest u dit jaar voor een kerstpakket waarvan uw medewerkers waarschijnlijk de helft weggooien of gaat u voor een kerstpakket waarmee u direct gepromoveerd wordt tot
Baas van de Eeuw?
In het laatste geval is Breda Aviation u graag van dienst met cadeaubonnen voor onze verschillende vluchten. Uw medewerker zal in de zevende hemel zijn als deze erachter komt dat het kerstpakket hem of haar letterlijk laat vliegen!

Geef uw medewerker een rondvlucht of vliegles cadeau

Zelf vliegen tijdens een vliegles of genieten van de prachtige vergezichten tijdens een rondvlucht, het zijn ervaringen die je lang bij blijven. Als vliegfanaten weten wij hoe geweldig vliegen is en we raden dan ook aan iedereen aan om het zelf te ervaren!

De ultieme vrijheid van vliegen wordt slechts door weinig dingen geëvenaard. Al helemaal niet door een doorsnee kerstpakket! Kies daarom deze kerst voor een ‘ga toch vliegen’ kerstpakket en geef uw medewerkers een vliegervaring cadeau. Of uzelf natuurlijk!

Bestel uw kerstpakket vandaag nog

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een vliegervaring als kerstpakket te geven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

Contactformulier