Sla je vleugels eens uit!
Voor meer informatie
bel: 0165 318167
European Aviation Safety Agency contact
facebook twitter Google+ Pinterest Instagram English

Advanced Flight Training

Veel mensen ervaren een soort van leegte nadat ze klaar zijn met hun PPL opleiding. ‘Ik heb mijn PPL en wat nu?’ 

Het antwoord is vrij simpel, vliegen! Er zijn meerdere manieren om je ervaring te vergroten bijvoorbeeld door deelname aan ervaringsvluchten of toertochten die wij met regelmaat organiseren. 

Een andere optie is onze cursus Advanced Flight Training (AFT). In deze cursus gaan we verder waar de PPL opleiding gestopt is. De cursus AFT is er volledig op gericht om een betere beheersing van het vliegtuig te verkrijgen. Door middel van het vliegen van verschillende manouvers leer je het vliegtuig veel beter te beheersen. Om misverstanden te voorkomen, het is geen aerobatic opleiding! 

In ongeveer tien tot vijftien lessen leer je ground reference manouvers zoals S-turns, eights along a road, eights on pylons. Ook leer je diverse performance manouvers zoals steep sprirals, power on stalls, lazy eights en chandelles. Tevens zullen we nog extra circuit oefeningen doen. 

Speciaal voor de AFT is er een nieuwe syllabus geschreven. Als je aan deze cursus begint, zullen al je resultaten worden genoteerd in een file. Indien je alle oefeningen met een positief resultaat hebt doorlopen, ontvang je tijdens de winguitreiking een certificaat en een gouden wing. 

Voor diegene die interesse hebben in deze opleiding organiseren wij op woensdagavond 10 oktober om 19.00 uur een informatie avond. Graag aanmelden via de balie.