Sla je vleugels eens uit!
Voor meer informatie
bel: 0165 318167
European Aviation Safety Agency contact
facebook twitter Google+ Pinterest Instagram English

Drive In Cinema

 

PILOT - DRIVE IN CINEMA

Bent u piloot , vliegtuigeigenaar of een luchtvaart enthousiasteling?
Kom dan zaterdag 12 mei naar het Pilot Event op Breda International Airport!

De succesvolle Drive in Cinema van vorig jaar herhaalt zich in 2018. Dit jaar zijn er meerdere avonden en diverse films. Zaterdag 12 mei is het speciaal voor piloten, vliegtuigeigenaren en luchtvaart enthousiastelingen. 

Het vliegveld sluit op normale tijd om 20:00 uur LT. Om 20:00 uur LT kunnen de bezoekers van het Pilot Event binnen rijden en de auto parkeren op de landingsbaan. Tussen 20:00 uur LT en 22:00 uur LT heeft u de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de Vliegclub Seppe van het terrein. 22:00 uur LT start de film Top Gun en kunt u vanaf de landingsbaan en vanuit uw eigen auto de film bekijken.

 

Tickets kosten €32,50 per auto. De film start vrijdag 11 mei om 22:00. U heeft vanaf 20:00 toegang tot het vliegveld (Pastoor van Breugelstraat 93, Bosschenhoofd). Het geluid verloopt via de radio of een headset. Tijdens de film is er een pauze voorzien van 15 minuten. Er zijn horeca voorzieningen aanwezig.

Wilt u ook deelnemen aan dit unieke evenement?
Bestel snel tickets, want OP=OP! 

 

 

LET OP!
- Tickets zijn geldig per auto.
- Zonder ticket wordt er geen toegang verleend tot het terrein
- Geen restitutie mogelijk

Heeft u de beschikking over een perskaart? 
Neem dan contact op met business.development@breda-airport.eu


Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met business.development@breda-airport.eu
of 0165 312 470

 

 

 

Arrangementen

Hotel De Reiskoffer - €89,- per persoon voor diner/toegangsticket/overnachting/ontbijt

Hotel De Reiskoffer is gevestigd in een voormalig kloosterpand omgeven door bos en gelegen in het zuiden van Nederland. De nieuwe, moderne inrichting in combinatie met de nostalgische uitstraling zal inspireren en verrassen! De ideale locatie voor een verblijf gedurende de Drive in Cinema bij Breda International Airport.
Na de film kan je haast niet anders dan verblijven in het gezelligste hotel van Brabant. Op 2 auto-minuten van de Drive in Cinema heerlijk nagenieten in één van onze ruime & comfortabele kamers. Om het nog aantrekkelijker te maken bieden wij voor slechts € 89,- p.p. een ruime kamer, toegang tot de Drive in Cinema, ontbijt en diner aan!
De plaatsen zijn beperkt, dus pak je kans en boek o.v.v. Drive in Cinema. Je kan dit arrangement rechtstreeks boeken bij Hotel De Reiskoffer.

Klik hier voor meer informatie

Café Stroop - Diner + Ticket

In gezellige, bourgondische restaurant van Bosschenhoofd kunt u voor de film heerlijk genieten een diner. Zij houden er rekening mee dat u op tijd weg gaat voor de film.

Voor 2 personen diner + toegangsticket: €45,- per persoon
Voor 3 personen diner + toegangsticket: €40,- per persoon
Voor 4 personen diner + toegangsticket: €35,- per persoon

Klik hier voor meer informatie over Café Stroop

Klik hier voor tickets van dit arrangement