Sla je vleugels eens uit!
Voor meer informatie
bel: 0165 318167
European Aviation Safety Agency contact
facebook twitter Google+ Pinterest Instagram English

Een Sinterklaas- of Kerstcadeau op hoog niveau!

 

 

De Feestdagen komen er weer aan, dus ook de zoektocht naar een leuk Sint- en Kerstcadeau is ongetwijfeld in volle gang. Het is tenslotte elk jaar weer een uitdaging om met een geschenk aan te komen dat vol enthousiasme ontvangen wordt. Daarom hebben wij een suggestie voor u:

Een unieke ervaring in de vorm van een rondvlucht of vliegles!
De ontvanger zal letterlijk in de wolken zijn!

 

 

Rondvluchten en vlieglessen

Bij de rondvlucht laat één van onze ervaren piloten u de mooiste plekjes van Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland zien. Wat dacht u bijvoorbeeld van rondvluchten over West-Brabant, de wereldhaven van Rotterdam of over de Deltawerken? Vanuit de lucht heeft u prachtige vergezichten die ook na kerst nog lang zullen blijven hangen.

Is degene voor wie u een cadeau wilt kopen avontuurlijk aangelegd en heeft deze altijd al eens van het piloten-vak willen proeven? Geef dan een cadeaubon voor een vliegles. Onder begeleiding van een ervaren begeleider gaat de ontvanger van de cadeaubon de lucht in en zit hij of zij zelf achter de stuurknuppel! Een unieke ervaring gegarandeerd!

Ga dit jaar dus voor een geweldig Sinterklaas- of Kerstcadeau en bestel onderstaand uw cadeaubon voor een vliegles of rondvlucht naar keuze.

 

Cadeaubon bestellen

* In het weekend en op feestdagen geldt op alle vluchten een landingstoeslag van € 7.50.