Sla je vleugels eens uit!
Voor meer informatie
bel: 0165 318167
European Aviation Safety Agency contact
facebook twitter Google+ Pinterest Instagram English

Nieuwe directie Breda Airport


Jan Voeten

Per 3 november 2017 zal de heer Charles Jacobs “het stokje” van havenmeester/ directeur Breda International Airport overdragen aan de heer Jan Voeten.


Monique Beks

Ook mevrouw Monique Beks zal vanaf deze datum in dienst treden bij Breda International Airport als assistent havenmeester/ adjunct directeur.


Jan Voeten werd 64 jaar geleden geboren in Bosschenhoofd vlakbij het vliegveld en groeide naar eigen zeggen van kinds af aan op met de luchthaven. Naast fervent hobbyvlieger is hij ook beroepsmatig actief in de vliegwereld. Jan is momenteel 'ontwikkelaar vliegtuigafhandeling' op Schiphol, werk dat hij daarvoor ook in allerlei buitenlanden deed. Hij ontwikkelt infrastructuur in de buitenomgeving van Schiphol. Denk bijvoorbeeld aan platforms en rijbanen.

Monique Beks heeft van jongs af aan een droom om te werken in de luchtvaart. Dit leidde tot een opleiding Aviation Management, NHTV, met als vervolg de opleiding Toegepaste Economische Wetenschappen, Universiteit Antwerpen, met de specialisatie Luchtvaart. Haar rol op Breda International Airport begon als stagiaire met een onderzoek naar de logistieke en zakelijke mogelijkheden. Vervolgens vervulde zij de functie van business developer gericht op evenementen en zakelijke luchtvaart. Vol enthousaisme kijkt ze uit naar de nieuwe uitdaging!