Sla je vleugels eens uit!
Voor meer informatie
bel: 0165 318167
European Aviation Safety Agency contact
facebook twitter Google+ Pinterest Instagram English

Rondvlucht aanbieding

Wilt u deze zomer met uw gezin eens een rondvlucht gaan maken?

Dan hebben wij een leuke aanbieding voor u.

Een rondvlucht van 40 minuten, waarbij u bijvoorbeeld kunt vliegen naar de Rotterdamse haven, het Grevelingenmeer of de Oosterschelde, de Loonse en Drunense Duinen of via Breda naar de Biesbosch. Maar u kunt ook over uw eigen woonplaats vliegen, mits deze binnen bereik ligt.

Op de kaart ziet u binnen de circel waarheen u kunt vliegen. U mag de route bepalen, onze piloot stippelt deze graag samen met u uit.

De kosten van deze Zomervlucht van 40 minuten voor 3 personen bedraagt € 199,- *

Deze aanbieding is geldig tot en met 30 september 2017.
* Indien u in het weekend de vlucht boekt, wordt er een landingstoeslag van € 7,50 berekend.

Wilt u meer informatie dan kunt u ons bereiken via info@breda-aviation.nl of tel.nr. 0165-318167.

Of u maakt gelijk een boeking via het onderstaande boekingsformulier.

Nu boeken

Reviews rondvlucht

Joke Stuijts 20-8-2017: Wij hebben erg genoten van de rondvlucht naar ons dorp samen met een van onze kleinkinders.We vonden het allen geweldig. Onze dank. 

Peter Alink 19-8-2017: Prachtige vlucht gemaakt. Geluk gehad met het weer zeer ver zicht tussen de buien door. Goed georganiseerd en professioneel. Nick, onze piloot, gaf leuk commentaar en uitleg. Zeker aan te bevelen.  

Valesca Meeusen 9-8-2017: De vlucht was voor onze 3 zoontjes (14, 13 en 11 jaar). Het was voor de jongens de eerste keer dat ze vlogen. Ze vonden het fantastisch! Bedankt voor een geweldig avontuur en een prachtige herinnering voor onze jongens.

Sophie Koeiman 2-8-2017: Wij, opa en oma samen met onze kleinzoon, hebben onlangs een rondvlucht gemaakt en hebben hier alledrie ongelooflijk van genoten.'n zeer vriendelijke piloot heeft gevlogen boven de buurt waar onze kleinzoon woont!! Voor herhaling vatbaar!!

Piet & Adri 2-8-2017: Heel erg genoten van onze rondvlucht. Mooi vliegweer en  een heel aardige piloot. Echt een aanrader om te doen. 

Sjacky Jaspers 2-8-2017: St. Willebrord, het kan niet mooier zijn vooral voor de kleinzoon die vond het prachtig 

Van Gorp 30-7-2017: Heerlijk lunch voorafgaand aan de rond vlucht in restaurant de hangar. De rond vlucht was een super leuke ervaring met een uitstekende /vriendelijke en gezellig piloot. Echt een aanrader dit te doen.