Sla je vleugels eens uit!
Voor meer informatie
bel: 0165 318167
European Aviation Safety Agency contact
facebook twitter Google+ Pinterest Instagram English

tienervliegdagJe bent tiener en je wil je zo vrij voelen als een vogel….. !

Ben je tussen de 10 en 17 jaar en wil je eens kennismaken met vliegen en alles wat daarmee te maken heeft? Dan is de Tienervliegdag echt iets voor jou!

De volgende Tienervliegdag in 2017 is in de kerstvakantie op donderdag 28 december.

Voorbeeld programma:

09.45 uur   Ontvangst met een drankje
10.00 uur   Vluchtvoorbereiding waaronder meteo en kennis van het vliegtuig
11.00 uur   Voorstelling ‘VLIEGVERHALEN’ door Reint Laan in het Luchtvaartmuseum
12.00 uur   Lunch
12.30 uur   Rondleiding vliegveld, verkeerstoren en de vliegsimulator
13.30 uur   15 minuten zélf vliegen onder begeleiding van een vlieginstructeur
14.30 uur   Uitreiking certificaten

* De tijdsindeling is afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de weersomstandigheden.

Kosten: € 99,- per persoon.

Voor meer informatie mail ons op info@breda-aviation.nl of bel ons op nummer 0165 - 318167. Of boek direct via ons boekingsformulier.

De Tienervliegdag op woensdag 28 december 2016 was ondanks de mist heel erg gezellig.

De foto's van de vorige Tienervliegdagen kun je hier bekijken.

 

Reviews Tienervliegdag

Tienervliegdag 28 december 2016

Jesse en Iris: De tienervliegdag was een super mooie ervaring.En vooral het zelf vliegen. 

Marit: Na 2 keer door dichte mist uitgesteld te zijn, mocht mijn 10-jarige dochter, Marit, gister de lucht in en zelf ervaren hoe het is om te vliegen. Ze vond het helemaal geweldig en wil nu piloot worden. De luchthaven is veilig, schoon, laagdrempelig en de medewerkers zijn professioneel en erg aardig. Een aanrader, de tiener vliegdag.  

Tienervliegdag 26 oktober 2016

Lars: Ik vond deze dag heel leuk vooral het vliegen. Leerzaam was: wat je allemaal nodig heb om te kunnen vliegen. Het opstijgen en landen vond ik spannend. En er waren ook grappige momenten.

Teun: Het was een superdag! Het echt zelf mogen vliegen was zooooo gaaf!! Nu weet ik helemáál zeker dat ik piloot wil worden :-) 

Maaike: Ik vond het een gezellige dag we hebben gevlogen. En het  vliegerverhaal was superleuk om naar te luisteren. Bedankt dat jullie dit mogelijk konden maken.

 

Tienervliegdag 3 mei 2016

Veronika van Schilt: 3 Mei hebben onze kinderen als verrassing een deelname aan de tiener vliegdag gekregen. Je had de gezichten van de kinderen moeten zien toen ze hoorden wat ze gingen doen deze dag. Ze straalden helemaal. De dag begon met het levensverhaal van een medewerker van het museum. Wat kon deze man boeiend vertellen en de kinderen hebben er boeiend naar geluisterd. Daarna gingen de ouders weg en gingen de kinderen met de begeleiders een rondleiding doen, gevolgd door een heerlijk lunch, lekker drinken en snoepjes. Daarna naar het klaslokaal om naar de uitleg te luisteren over het vliegen in een vliegtuig. Hierna mochten ze om beurten met twee vliegtuigen zelf vliegen in een twee zitter met begeleider. Dit was toch wel het mooiste en spannendste van de gehele dag. Als laatste nog een certificaat uitreiking en een leuke goodiebag. Nu wachten op de film die je kon laten maken en 's avonds stonden de foto's al op Facebook!                                     KORTOM EEN GEWELDIGE LEERZAME DAG ! 

Lars: Ik vond het hartstikke leuk in de lucht, en ik mocht in de lucht ook bijna zelf vliegen. 

Tienervliegdag 23 december 2015

Dennis Sips: Het was heel erg leuk, leerzaam en interessant. Het leukste vond ik toen het moment aanbrak dat ik het vliegtuig zelf mocht besturen (natuurlijk helpt de ervaren piloot je wel een beetje als je iets verkeerd doet). Ik ga er zeker de volgende keer er weer aan meedoen.

Tim Cranenburg: De ontvangst was goed geregeld . Daarna duidelijke uitleg gekregen en  een leuke rit met de brandweerwagen. Vervolgens een grappig verhaal. En nu komt het leukste: het vliegen. Fantastisch!! Alleen een tip, misschien een bezigheid tijdens het  wachten.

Tienervliegdag 7 mei 2015

Melissa: Het was echt een topdag! Het verhaal van Reint was interessant om te horen en op alle vragen was er een antwoord super fijn! Het vliegen was helemaal geweldig om te doen en mee te maken!   Ook de lunch was goed geregeld dus in een woord een top dag!

Tienervliegdag 19 februari 2015

Marilène: Op 19 februari heb ik meegedaan aan de tienervlieg dag, een enorm leuke ervaring die ook leerzaam was. Ik heb erg genoten van het museum maar het vliegen was natuurlijk nog het leukste. Op de dag zelf was de simulator er niet en de ''vliegverhalen'' gingen ook niet door, maar ze boden een goed alternatief, namelijk om de volgende tiener vliegdag hier aan deel te nemen. Een erg geslaagde dag dus!

Joyce en Venance: Hallo, het was een top dag. Een geweldige ervaring om zelf te vliegen. Ontvangst, uitleg, enthousiaste piloten, alles was top.  

Tienervliegdag 23 december 2014

Pjotr 12 jaar; Was een Superdag en wat kan Reint tof vertellen.

Sieb  12 jaar : vandaag,23 december ,heb ik meegedaan met de jeugd-vliegdag. Het was geweldig, heel leuk, leerzaam en het zelf vliegen echt geweldig!!!! Heel erg bedankt, ik heb genoten!!!

Ouders Jacco 10 jr. en Menno 13 jr: Onze twee zonen hebben genoten van de Tienervliegdag, een geweldige ervaring waarvan ze helemaal onder de indruk waren. Goed georganiseerd, kleine groepjes waardoor alles overzichtelijk was. Leuke en behulpzame mensen!

Tienervliegdag 29 april 2014

Fred Hartog:
Als opa ben ik dinsdag bij de tienervliegdag geweest. Mijn kleinzoons waren heel enthousiast. De manier waarop jullie die 21 kinderen binnen no time de lucht in hebben gekregen, was bewonderenswaardig. Het verhaal van Reint was voor mij ook heel leuk. Alle lof voor de goede organisatie.

Thomas, 10 jaar:
Ik heb vandaag voor het eerst meegedaan met de Tienervliegdag en het was superr!!! Het was heel erg leuk!

Kevin, 15 jaar:
Ik vond het een geweldige ervaring, een hele leuke dag gehad, goed verzorgd, hele aardige piloten. Kortom gewoon Toppie!!

Frank, 14 jaar:
Het was een geweldige dag ondanks het slechte zicht. Zelf vliegen met een ervaren en gemotiveerde piloot was echt vet. De rondleiding in Het Vliegend Museum was erg interessant en het verhaal van Reint Laan was erg inspirerend. De verkeerstoren was ook erg leuk. Een echte aanrader!!!

Ralph (14 jaar) en Freek (12 jaar):
Het was een leuke dag. Vliegen ging wel heel snel voorbij. Maar was wel super leuk om te doen. Jammer dat we te weinig tijd hadden om in de vliegsimulator te mogen proberen.