Sla je vleugels eens uit!
Voor meer informatie
bel: 0165 318167
European Aviation Safety Agency contact
facebook twitter Google+ Pinterest Instagram English

Luchtfoto van mijn bedrijf

Heeft u een rundveehouderij, varkenshouderij, pluimveehouderij of akkerbouwbedrijf en wilt u uw bedrijf graag van bovenaf bekijken en hier professionele foto’s van laten maken? Of bent u eigenaar of manager van een omvangrijke onderneming en wilt u uw bedrijfsterrein van bovenaf fotograferen met een luchtfoto? Dit is mogelijk dankzij Breda Aviation!
 

Vliegschool voor vlieglessen en rondvluchten 

Breda Aviation is de vliegschool van Breda International Ariport (voorheen vliegveld Seppe). Bij Breda Aviation bent u aan het juiste adres voor vlieglessen, rondvluchten en bijzondere vliegarrangementen. U kunt bij ons een rondvlucht boeken boven Noord-Brabant, Zeeland of Zuid-Holland, zodat u uw woonplaats of bedrijf vanuit vogelperspectief bekijkt. Zonder twijfel levert dat onvergetelijke momenten en prachtige plaatjes op. Zo kunt u bijvoorbeeld uw bedrijf of uw woning van bovenaf fotograferen. Zelf of met de hulp van een fotograaf met professionele camera.

Tarieven voor fotovluchten

 

 

 

Tarieven per vlucht excl. BTW excl. fotograaf

Fotovluchten

 

 

15 minuten:

103,00

2/3 passagiers

 

20 minuten:

115,00

 

 

 

30 minuten:

148,00

 

 

 

45 minuten:

210,00

 

 

 

 

 

 

Weekendtoeslag

 

Per vlucht:

5,00

Bij afname van meerdere vluchten kan een korting berekend worden.

De rondvluchten worden gevlogen in een vierpersoonstoestel. Maximaal gewicht is 110 kilogram per persoon. Totaalgewicht personen is 240 kilogram.

Geef een luchtfoto cadeau

Wilt u uw bedrijf van bovenaf bekijken en vastleggen op de gevoelige plaat? Aarzel niet en boek een fotovlucht bij Breda Aviation. Wilt u een ander verrassen met een luchtfoto, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Heeft u zelf niet te beschikking over een fotograaf of een professionele camera, dan kunnen wij dit voor u regelen. Geef uw wensen aan en wij verzorgen een offerte voor u. Een luchtfoto is het ideale cadeau voor mensen met een eigen onderneming of boerderij. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden of boek direct uw rondvlucht.