Breda Aviation geeft aan het Goede Doel

Breda Aviation geeft aan het Goede Doel. Doet u mee?

Het zijn rare tijden voor ons allemaal, een jaar waarin het coronavirus centraal staat. We kunnen niet met veel mensen samenkomen, veel evenementen en feesten gaan niet door maar gelukkig kunnen de meesten van ons het op andere manieren gezellig maken. Thuis of toch uit, in kleine groepen, met je dierbaren.

Helaas geldt dit niet voor iedereen. Kwetsbare mensen worden in deze coronatijd relatief hard geraakt. Mensen die het niet breed hebben bijvoorbeeld, of eenzaam zijn. Breda Aviation wil deze mensen een hart onder de riem steken, juist die mensen en juist nu! Dat doen wij in samenwerking met Rotaryclub Halderberge-Seppe. En daar hebben wij uw hulp bij nodig.

Samen kunnen we onze medewerkers, relaties, vrienden en familie een leuke attentie aanbieden: ambachtelijke chocolade en/of een mooi wijnpakket. Daarmee laat u zien dat u aan uw omgeving denkt én u steunt de mensen die het hard nodig hebben want de gehele opbrengst van de chocolade en de wijnpakketten gaat naar het Goede Doel.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meedoen? Dan kunt u de bijgevoegde bestellijst invullen.

Na uw bestelling ontvangt u een factuur en nadat de betaling is voldaan, kunt u uw bestelling afhalen bij onze baliedames óf, indien mogelijk, komen wij de bestelling persoonlijk bij u afgeven.

Doet u ook mee? Alvast heel hartelijk bedankt en wij hopen uw bestelling spoedig tegemoet te zien.

Geplaatst op: 15-10-2020