Rotary Aviation Event

Uitnodiging

Ter ere van het 70 jarig bestaan van Seppe/Breda Airport organiseert Rotaryclub Halderberge-Seppe op zaterdag 31 augustus 2019 het Rotary Aviation Event. Graag willen wij u uitnodigen voor dit mooie evenement.

Het Rotary Aviation Event is een uniek evenement op een spectaculaire locatie waarbij u, onder het genot van een hapje en een drankje, kunt genieten van de diverse luchtvaart activiteiten. Wij serveren u graag verse mosselen van G&B uit Yerseke en voor degenen die geen vis prefereren, is er uiteraard een mooi alternatief. Daarnaast gaan wij u trakteren op een ongeëvenaarde veiling waarbij u diverse leuke, bijzondere maar vooral originele items worden aangeboden. Dit alles in een entourage van klassieke vliegtuigen waarbij de parachutisten u om de oren vallen en een prachtig vergezicht van opstijgende luchtballonnen.

Het goede doel:

Met dit prachtige evenement sponsoren wij Stichting Leergeld Noord-West Brabant. Het is helaas in steeds meer gezinnen niet haalbaar om de kinderen te laten meedoen bij een vereniging, sportclub of muziekles. Stichting Leergeld Noord-West Brabant maakt het voor kinderen uit Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Rucphen en Zundert mogelijk om wél mee te doen met sport, muziek of andere kunstzinnige vorming. 

Geplaatst op: 22-07-2019

WebCam