Op zoek naar een uitstapje voor uw klanten of uw personeels- of familiefeest dat écht origineel is? Of gewoon op zoek naar een inspirerend dagje weg met het gezin? Dan bent u bij Breda Aviation aan het juiste adres!

Onze vliegschool, gevestigd in de spectaculaire nieuwbouw op Breda Airport in Noord-Brabant, biedt een uitgebreid pakket aan arrangementen. Van luchtactiviteiten zoals rondvluchten met prachtige vergezichten tot een heuse vliegles in onze nieuwe Aquila met glass cockpit.

Of op de grond zoals een rondleiding in het Vliegend Museum en een bezoek aan de verkeerstoren. Dit alles is te combineren met een arrangement in restaurant De Cockpit. Zo bieden wij verschillende activiteiten voor groepen van 10 tot 50 personen, zowel in de lucht als op de grond.

Uiteraard helpen wij u graag mee met het samenstellen van een programma. Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op!

Mail ons

Vliegend museum Seppe

Het museum is, zoals de naam al zegt, een Vliegend Museum. Bijna de hele collectie is luchtwaardig en is ook zeer regelmatig in de lucht te aanschouwen. Niet alleen in de regio, maar ook op vlieg evenementen in Nederland en daarbuiten. De moderne gemotoriseerde luchtvaart is nog jong en de geschiedenis ervan kunt u in het Vliegend Museum bekijken, van het prille begin tot nu.

De replica van de Wright Flyeris bijvoorbeeld een belangrijk onderdeel van de statische collectie net als de wereldberoemde de Havilland Tiger Moth, ontworpen als sportvliegtuig maar vooral bekend geworden als trainer. Het toestel in het museum werd gebouwd in 1939 en deze tweedekker straalt nog helemaal de romantiek van vroeger uit.

Er zijn ook combinaties mogelijk met andere activiteiten zoals een rondvlucht of een vliegles en lunchen of dineren in Restaurant De Cockpit.

Kijk voor meer informatie op de site van Vliegend Museum Seppe.

Café-Restaurant De Cockpit ligt pal naast de start- en landingsbaan van het vliegveld. Hier kunt u genieten van een welverdiend verfrissend drankje of een heerlijke lunch tussendoor. Ook kunt u de dag eindigen met een verrukkelijk diner!

De Cockpit ligt op de route van diverse prachtige fietsroutes en is goed te bereiken. Het restaurant beschikt over een invalidetoilet, een baby-verschoonruimte en ruime parkeergelegenheid. Voor de kinderen hebben zij speciale menu’s. Zelfs uw hond mag zich verheugen op het uitje en natuurlijk op een verfrissend bakje water.

Iedereen is welkom bij Restaurant De Cockpit.

Geef een vlucht cadeau!

Breda Aviation

Iemand verrassen met een origineel cadeau? Geef dan een rondvlucht of een vliegles cadeau!

Cadeautip

Zelf een vliegtuig besturen?

Breda Aviation

Wij bieden u de kans om zelf te vliegen tijdens een proefles onder begeleiding van een instructeur.

Proefles

Referenties

Skydive ENPC, augustus 2018:

Ons reüniefeest met 37 deelnemers in de Cockpit en in de Boarding Room was een groot succes. Zeer klantvriendelijk personeel. Het uitgebreide buffet in de Boarding Room viel bij iedereen in de smaak. Op speciale dieetwensen werd goed ingespeeld. Gemaakt afspraken werden perfect nagekomen.

De Boarding Room is zeer geschikt voor familie en vrienden- bijeenkomsten in besloten kring (eigen bar, toiletten én terras).

Antech Instruments, oktober 2018:

Het leek ons een goed plan om De Boarding Room te huren voor een seminar met als thema de analysetechniek welke wij verkopen aan grote industriële laboratoria. Kort gezegd: een schot in de roos. 

De Boarding Room is een unieke en mooie locatie, prima voorzieningen en prettige samenwerking met uw bedrijf en De Cockpit! “Zegt het voort” zal zeker voor ons gelden.

DRV Accountants en Adviseurs, juli 2018:

De Boarding Room is een prachtige, nieuwe en sfeervolle vergaderruimte met uitzicht op de landingsbaan van Breda. De ontvangst was erg goed geregeld met warme en koude dranken. Door het mooie weer hebben we ook gebruik kunnen maken van het terras wat uitzicht geeft op de stijgende en landende vliegtuigen. Het geeft een dynamische sfeer.

Al met al hebben we een prima dag gehad en ook nog kunnen genieten van een heerlijke lunch in de Cockpit. Bedankt voor de goede ontvangst!

Nel Vinken, juni 2019:

Op zondag 30 juni 2019 hebben wij, 6 volwassenen en 2 kinderen van 14 en 7 jaar, een aantal vlieglessen en een rondvlucht gehad. Het was werkelijk fantastisch. We hebben er allemaal van genoten. 

We werden vriendelijk ontvangen, kregen een kopje koffie aangeboden. Daarna kregen we duidelijk en rustig uitleg. Toen kon het vliegen beginnen. Het was een geweldige ervaring. Zelfs het ruilen van een vliegles/rondvlucht was geen probleem. Heel fijn dat ik mijn kleinzoon van 14 een vliegles kon aanbieden. Hij vond het een hele ervaring.

Ik zal jullie zeker aanbevelen als iemand zoiets ook wil gaan doen.