Sla je vleugels eens uit!
Voor meer informatie
bel: 0165 318167
European Aviation Safety Agency contact
facebook twitter Google+ Pinterest Instagram English
Enjoy the sky. Learn to fly.

Vliegopleidingen Breda Aviation

Bij Breda Aviation kunt u terecht voor een breed aanbod aan vliegopleidingen. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor de opleiding tot sportvliegeropleiding van beroepsvlieger en diverse vervolgcursussen.

Onze opleiding is een ATO (Approved Training Organisation) erkende vliegschool. Dit geeft aan dat al onze opleidingen voldoen aan de Europese normen en dat wij een ILenT (Inspectie Leefomgeving en Transport) erkende vliegschool zijn. Oftewel, u vindt bij Seppe Air Service / Breda Aviation ervaren instructeurs die u tijdens de diverse vliegopleidingen uitstekend begeleiden tot het behalen van uw brevet.

25 jaar ervaring in vliegopleidingen

Seppe Air Service / Breda Aviation heeft een ruime ervaring als het aankomt op vliegen. Wij zijn al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in vliegopleidingen voor zowel verkeersvlieger als sportvlieger. In deze 25 jaar is er op het gebied van vliegen een hoop veranderd. De kwaliteit die wij bieden als het aankomt op vliegervaringen is echter niet veranderd.

Onze opleiding staat voor kwaliteit en een persoonlijke benadering. Onze ervaren instructeurs begeleiden u dan ook graag bij het vliegen en kunnen u voorzien van een zeer breed ervaring als het op vliegen aankomt.

Bekijk al onze vliegopleidingen in het menu aan de linkerzijde en vul ons contactformulier in.

Contactformulier

Reviews opleidingen

Hier leest u kort de mening van onze klanten. Klik hier om het uitgebreide verslag te lezen van deze vliegers.


Ron Stevens (sportvlieger, gebrevetteerd sinds juni 2017)

Wil je piloot worden? Echt? Aarzel dan niet en volg een opleiding bij Breda Aviation.


Bernard Jans (in opleiding voor PPL brevet sinds oktober 2016)

Heel blij met de ontspannen, gezellige, serieuze en uiterst professionele manier waarop ik word opgeleid. Ik ga na mijn PPL zeker ook verder met CPL bij Breda Aviation.

Ferry van der Geest (Capt B777 Turkish Airlines, september 2016)

Wat mij meteen opviel was, naast de enorme professionaliteit, ook de gemoedelijkheid en het vakmanschap van de instructeurs. Ik ben heel erg blij met Breda Aviation, het team en ook de vloot!

Elly Suverein (sportvlieger, gebrevetteerd sinds december 2015)

Mijn grote droom was altijd om ‘bushpilot’ te worden in Afrika. Iedereen die een soortgelijke droom heeft, kan ik Breda Aviation absoluut aanbevelen!

Ton de Moel (Aero Medical Examinar)

Over de organisatie van de cursus RFI naar FI ben ik vol lof. Een cursus die ik kan aanbevelen aan ieder die wil blijven investeren in eigen kennis, kunde en ervaring.


Joel Prak (Oud F16 vlieger, nu F/O op de B787)

Breda Aviation is een verstandige keuze vanwege de manier van opleiden en omdat er maatwerk geleverd wordt. 


Stijn Konings (Captain B767)

We waren onmiddellijk overtuigd dat we goed zaten bij Breda Aviation: Een mooie verhouding van een professionele zaak met mooi materiaal en een heerlijke no-nonsense benadering.


Bart Monster (Sportvlieger, gebrevetteerd sinds eind 2014)

Wat mij vanaf het eerste moment zeer aansprak bij Breda Aviation was de vriendelijkheid van de instructeurs, de baliedames (zoals ze zichzelf noemen) en de zeer gemoedelijke sfeer. Het was en is echt altijd hartelijk.

Sylvie van Bommel (Sportvlieger, gebrevetteerd sinds 2013):  

De combinatie van de familiariteit en de warmte, de professionaliteit en kleinschaligheid waarmee Herman, Marcia met al hun collega’s de vliegschool runnen, biedt mij een fijne haven.

Jacco Louwerse, Captain MD11 (Multi Engine, januari 2014):

Op aanraden van een vriend ben ik terecht gekomen bij vliegschool Seppe. Aangenaam verrast was ik over de professionele en prettige manier waarop ik initieel werd geïnformeerd en vervolgens naar mijn examen werd begeleid.
 

Gerard Vingerhoets (sportvlieger, gebrevetteerd sinds 2011):

Iedere week ben ik minstens 1x bij Seppe Air Service te vinden en ik geniet volop van het vliegen met mijn vliegcollega's. Maar vooral van de fijne sfeer.