Sla je vleugels eens uit!
Voor meer informatie
bel: 0165 318167
European Aviation Safety Agency contact
facebook twitter Google+ Pinterest Instagram English
Enjoy the sky. Learn to fly.

Behaal uw Radio Telefonie certificaat

Wilt u het certificaat voor radiobevoegdheid behalen? Dan kunt u terecht bij Breda Aviation. 

Voor deze live e-learning cursus heb je een computer met internet nodig en een microfoon, oortjes of headset. Je dient eenmalig een communicatieprogramma te installeren waardoor je kunt communiceren met de instructeur. Nadat je bent ingelogd, meestal tezamen met zo'n 3-6 medecursisten, kun je met de cursus aanvangen. Je ontvangt vooraf het cursusmateriaal voor de 6 lessen. Op deze manier kun je op professionele wijze een RT cursus volgen terwijl je de deur niet uit hoeft.  De cursus sluit geheel aan bij de exameneisen van IL&T.

Het examen wordt afgenomen door de instructeur waarmee je hebt geoefend tijdens de online lessen. De instructeur bepaalt of de 6 lessen voldoende zijn afgesloten en of de cursist mag deelnemen aan het RT-praktijkexamen. Elke cursist die examen mag doen, krijgt een datum en tijdstip door wanneer hij/zij kan inloggen om het examen af te leggen.

Wilt u meer informatie over deze cursus of wilt u zich inschrijven? Neem dan vrijblijvend contact op met onze baliedames of vul het onderstaande formulier in.

Contactformulier