Sla je vleugels eens uit!
Voor meer informatie
bel: 0165 318167
European Aviation Safety Agency contact
facebook twitter Google+ Pinterest Instagram English

Proefles vliegen cadeau

Heeft u uw partner, familielid, vriend of collega al diverse keren horen praten over leren vliegen, maar heeft hij of zij nog nooit de daad bij het woord gevoegd? Geef een proefles bij Breda Aviation cadeau. Een vliegles is niet alleen leuk om mee te maken: het is ook een prima opstap voor een opleiding tot sportvlieger of verkeersvlieger.

Proeflessen bij Breda Aviation

Breda Aviation is de vliegschool op Breda International Airport (voorheen vliegveld Seppe). Bij Breda Aviation kunt u terecht voor rondvluchten, vliegarrangementen en hoogwaardige vlieglessen. Onder begeleiding van een deskundige instructeur mag u tijdens de proefles zelf het vliegtuig besturen. U ontvangt professionele aanwijzingen en dit biedt u de perfecte gelegenheid om te testen of piloot zijn iets voor u is. Kent u iemand die er altijd al van heeft gedroomd om piloot te worden of vliegles te nemen, geef hem of haar een cadeaubon van Breda Aviation.

Tarieven voor vlieglessen
Bestel de cadeaubon direct online en verras uw dierbare met dit cadeau tijdens een verjaardag, bruiloft, jubileum, afscheid of andere gelegenheid. Bekijk hieronder de tarieven die wij voor de proeflessen hanteren.

De tarieven voor een vliegles voor één passagier zijn:
30 minuten € 150
50 minuten € 215

Landingstoeslag in weekenden en op feestdagen: € 7,50 per vlucht.

De vliegles wordt gevlogen in een tweepersoonstoestel: onze nieuwe Aquila's. Maximaal gewicht is 110 kilogram per persoon.

Vervolg op de proefvlieglessen
Heeft de ontvanger de proefles gevolgd en wil hij of zij graag verder met het leren vliegen? Dat kan met het introductiepakket van Breda Aviation. Dankzij dit pakket kan uw dierbare nader kennismaken met het de vliegschool en verkennen of hij of zij besmet is met het vliegvirus en zo rustig beslissen om de opleiding tot sportvlieger of verkeersvlieger te volgen. Breda Aviation is een erkende vliegschool, oftewel een Approved Training Organization (ATO). Hiermee tonen wij aan dat al onze opleidingen aan de Europese normen voldoen. 

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de vlieglessen van Breda Aviation? Of wilt u direct een proefles boeken of cadeaubon bestellen? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers. Zij lichten de mogelijkheden aan u toe en helpen u graag verder.