Sla je vleugels eens uit!
Voor meer informatie
bel: 0165 318167
European Aviation Safety Agency contact
facebook twitter Google+ Pinterest Instagram English

Reviews

Reviews proefles

Jan Swagemakers 20-08-2017: Ik vond het een hele ervaring en heb dan ook van de eerste minuut tot de laatste volop genoten.

Colin van Winkelen 19-08-2017: Afgelopen zaterdag 19 augustus een proefvliegles gehad onder begeleiding van instructeur Kevin. Dit was een hele mooie en onvergetelijke ervaring. Goede ontvangst, duidelijke uitleg en veel zelf mogen doen. Erg bijzonder om zelf te mogen sturen en leuk dat een paar rondjes over mijn woonplaats ook mogelijk waren. Dit smaakt naar meer! 

Ton de Jong 19-08-2017: Zaterdag 19-8-2017 proefles gehad , het was super , veel zelf mogen doen , ik heb genoten en kom zeker nog terug, en Kevin nogmaals bedankt.

Dhr. Dekker 19-08-2017: Ik vond het super, goede instructeur gehad. Het was een  geweldige belevenis! Hoop het nog een x te komen doen, maar dan een uur. 

Sjef Ruijs 14-8-2017: Ik heb het zeer naar mijn zin gehad. Nog nooit in zo"n klein vliegtuigje gezeten en dan mag je ook nog aan de stuurknuppel zitten en dus zelf een beetje meesturen. Heel mooi en ik had best nog wat langer in de lucht willen blijven. Het tijdstip van vliegen behoefde  nog wat heen en weer gebel, maar uiteindelijk kwam alles goed. Bij het wachten was er koffie en water (het restaurant was dicht). De instructeur (Robin Timmer) was heel duidelijk en vriendelijk. Het is voor een instructeur een kunst om te weten wanneer je wat en hoe je het moet zeggen en dat was voortreffelijk.Tijdens de vlucht ook een gezellig gesprek. Na afloop een mooi certificaat; ik ga dat niet inlijsten maar wel bewaren als herinnering aan een unieke ervaring. Dit is heel simpel op te vatten als aanbeveling.

Hans Warmenhoven 7-8-2017: Gisteren een proefles van 50 min gehad van instructeur Dhr. Robin Timmer. Hij maakte mij op een ontspannen wijze vertrouwd met techniek en het sportieve vliegtuig. Volop gelegenheid tot het maken van foto's door mijn partner tijdens het rondje om het toestel. Daarna instappen en "opvliegen" naar hogere sferen. Een geweldig mooie ervaring, uitstekend zonnig weer waardoor goed zicht rondom en op de onder mij doorschuivende aarde. Ondertussen de joystick ic het vliegtuig in mijn handen. Prima uitleg en oefenen in bochten draaien, stijgen en glijvluchten. Het smaakt naar meer, dit is het echtere vliegen. Ook de ontvangst vooraf verliep zeer prettig. Heb je ook het idee dit eens te willen ervaren? Bij deze warm aanbevolen! Een fraai certificaat heb ik als aandenken meegekregen. Dank aan Breda Aviation and crew. 

Ben van Dun 31-7-2017: Ik heb mijn proefles gisteren middag als zeer leuk en leerzaam ervaren, goede instructies gehad van Kevin Hoogendoorn, toch ook wel spannend om zo los in de lucht te hangen, zeker bij het bochten nemen linksom en rechtsom ! Ik vond het erg leuk, nogmaals bedankt!

Frank Notenboom 22-7-2017: Introductie vliegles kado gekregen voor mijn verjaardag een mooier kado hadden ze niet kunnen geven, was geweldig. Alles goed georganiseerd en zeer vriendelijke en kundige begeleiding. Vervolg zou zomaar kunnen.

Mario Kloet: Wat een onvergetelijke fantastische ervaring. Echt een aanrader. Zeer vriendelijk personeel. Veel "zelf" mogen vliegen en het mooiste was nog boven Breda ook.  

Gert Kolkman 25-7-2017: De eerste proefles hier. Het was een supergave ervaring.Een aanbeveling voor iedereen. Ik ga zeker de opleiding ppl verder volgen. 

Ad van Gorsel 22-7-2017: Ik heb van de vliegles genoten. Het was bijzonder interessant. Het personeel was zeer vriendelijk, behulpzaam en uitermate deskundig. Het is zeker wel voor een herhaling vatbaar. Alleen al de introductie les was interessant over hoe een vliegtuig vliegt. De instructeur was in de lucht ook heel kundig bezig en gaf over van alles en nog wat uitleg. Alleen het in- en uitstappen was voor mij moeilijk, i.v.m. mijn handicap. Maar ik werd gelukkig reusachtig goed geholpen. Kortom, het was een dag om nooit te vergeten. Nogmaals, heel hartelijk dank voor al het mooie dat ik mee mocht maken die dag.

Robert van der Meijden 20-7-2017: We zijn goed ontvangen bij de receptie en konden meteen door naar onze vlieginstructeur Kevin Hoogendoorn. Hij heeft ons op een prettige manier eerst goed uitgelegd hoe en wat van het vliegen. Daarna mochten wij meteen naar het vliegtuig waar de eerst meteen in kon stappen en van start ging. Na deze eerste vlucht waar je zelf bijna alles mag doen stap je als een echte piloot weer uit. Onder perfecte begeleiding van Kevin en een mooie vliegles waan je je echt in de wolken. Bedankt Breda Aviation voor een top middag !!!

Harry Zomerdijk 17-7-2017: Ik had een proefles van 50 minuten. Mijn wens om touch & go's te oefenen (met enige uren al in de pocket) was geen probleem. De zeer enthousiaste en vooral duidelijke uitleg, instructies, begeleiding en feedback van instructeur Kevin waren erg goed en hielpen het leren enorm! een aanrader!

Paul de Witte 17-7-2017: Vandaag, onder begeleiding van piloot Kevin, mijn eerste vlucht gemaakt. Een geweldige ervaring, vooral  omdat ik bijna alles zelf mocht doen. Ook het weer was perfect. Dit smaakt naar meer. Kevin nogmaals bedankt voor de duidelijke instructie en een onvergetelijke ervaring. 

Peter Balemans 16-7-2017: Een zeer leerzame ervaring prima begeleiding.

Jeanine van Overveld 15-7-2017: Zaterdag 15 juli 2017 een leuke vliegproefles gehad. Kon na een korte briefing al meten in het sportvliegtuigje instappen. Na goede uitleg van de instructeur samen de vlucht van begin tot eind zelf bijna alles mogen doen. Spannend en ook heel leuk om te doen. Van bovenaf een geweldig uitzicht gehad op Roosendaal en verre omgeving. 

Maarten Mertens 27-6-2017: Voor mijn verjaardag een proefles gehad (DBO, DubbelBesturingsOnderricht). Na een leuke en zeer interessante instructie samen met de piloot de lucht in gegaan.  Wat een geweldige en unieke ervaring om dat mee te maken en zelf aan de knoppen en stick te mogen zitten. Breda Aviation en Carsten (piloot) bedankt hiervoor, is zeer de moeite waard.

Kees Dekkers 25-6-2017 : T was heel er leuk.ondanks de harde wind heb ik erg genoten.

Frank Zijlmans 25-6-2017: Een zeer goede en geslaagde eerste proeflel vliegen gehad. Goede instructie en begeleiding gekregen van de instructeur. Mooie ervaring ook omdat we alles zelf mochten doen incl stijgen en landen. Geweldige ervaring!

Armin Schawe 05-06-2017: Ik heb een proefles mogen doen. Top van A - Z. Bedankt voor deze mooie ervaring. Absolute aanrader. 

Nancy Jongsma 25-05-2017: Wat een schitterende ervaring, een eerste vliegles. Robert legt rustig eerst een paar dingen uit. Krijg je gelijk het gevoel dat het eigenlijk allemaal niet zo ingewikkeld is (is het natuurlijk wel, maar vliegen leren wordt in kleine stukjes geknipt). Het eerste stukje was helder en niet zo ingewikkeld. 'Gewoon gasgeven en sturen'. Een volgend stukje komt in de 2e les aan bod, die natuurlijk al geboekt is.                                                 

Leo Nieuwlaat 2-6-2017: Een geweldige ervaring met een super leuke piloot Jan Broeder. Jan bedankt.

Roel Hoff 28-05-2017: Heb genoten van proefles vliegen, veel geleerd in korte tijd, was prachtig weer, goede instructeur. Aanrader ! 

Joesoef Henar 27-05-2017: Wat een leuke, enthousiaste en aardige mensen die ons ontvangen, geïnformeerd en begeleid hebben bij deze geweldige proefles! Ik kom hier zeker terug om de rest van mn lessen te volgen, ondanks dat ik een uur moet rijden...

Kees Wagtmans 20-5-2017: Een zeer leerzame en leuke eerste vliegles. Was meer dan de moeite waard, op naar de volgende les.

Chris Martens 14-5-2017: prima 1e vlucht gehad met instructeur Jankees, het was erg leuk om te doen en mee te maken. 

Christ Braspenning 14-5-2017: Was een mooie Vlugt in de omgeving. 

Kees Braun 13-5-2017: Vandaag een proefles voor mijn 50e verjaardag gehad. De piloot was Jan. Het was super! Veel zelf gevlogen (dat had ik niet verwacht). Ik vond het jammer dat het voorbij was. Kortom: een aanrader voor iedereen.

Lars Laurijssen 6-5-2017: Je hebt bij deze proefles genoeg vliegtijd om iets te leren. Ik vond heel heel leuk.

Jos Bruurs 3-5-2017: Een geweldige ervaring. Na een interessante uitleg over het ontwikkeling van de luchtvaart en het vliegtuig zelf (als je van techniek houdt) 'trek je het vliegtuig aan'. Zowel ik als instructeur Kees zijn 1.95 en dan past het vliegtuig als een jas. Je mag meteen aan de bak door het (mede) bedienen van knoppen en pedalen, het opstijgen laten we nog even aan de piloot over. Eenmaal op hoogte mag je daadwerkelijk het vliegtuig besturen, bochten maken, dalen en stijgen. Ondanks dat je druk bent met het in de gaten houden van diverse meters, de horizon en bewolking heb je nog tijd over om te genieten van het uitzicht terwijl de enthousiaste instructeur je volpropt met interessante informatie. Geweldige dag, voor herhaling vatbaar !!

Willemijn Dinklo 27-4-2017: Ik vond mijn proefles of Breda Airport echt fantastisch. Ik kon het niet geloven dat ik al mijn eerste les meteen een vliegtuig mocht besturen, en dan ook al meteen bochten kon maken. Mijn instructeur gaf heel fijn les, tijdens het vliegen legde hij altijd uit wat hij aan het doen was en liet mee voelen bij het sturen. Ik heb veel geleerd in mijn 50 minuten les bij Breda Airport.

Wim Dury 23-4-2017: Vandaag mijn eerste proefles gedaan samen met instructeur Carsten. Het was geweldig. Je krijgt goede informatie en ze zijn er heel vriendelijk en gastvrij. Dit zal zeker niet bij een 1e keer blijven.

Léon van den Broeck 21-4-2017: Voor mijn 50e verjaardag een proefles gekregen. Echt super leuk! En stuk minder eng dan dat ik vooraf had bedacht. Rustige en duidelijke instructies van de instructeur maakten dat ik me erg op mijn gemak voelde. Als ik dan toch 2 kleine verbetersuggesties mag noemen:- Laat me bij ontvangst niet weer al mijn gegevens invullen, maar print het te ondertekenen formulier  van tevoren even uit. Alle gegevens zijn tenslotte bekend. - Verzin iets leuks voor 'het publiek'. Ook al heb ik grote kinderen, zij staan toch een beetje verloren te wachten tot ik weer terug ben. Dan is 50 minuten best lang.

Carol Costello 17-4-2017: I had my first flying lesson at Breda Airport, was really good. The pilot who taught me was really nice, explained everything on what he was doing and how things worked. Would recomend it for people wanting to do something exciting.

Joeri Peeters 17-4-2017: Super ervaring als eerste les. Zelf mogen vliegen. Het maken van bochten, stijgen, dalen en taxi op de landingsbaan ook zelf gedaan. Echt een aanrader.

Pablo Abdelloui 16-4-2017: Ik heb een privéles van 50 minuten gekregen voor mijn 50e verjaardag. Het was een geweldige ervaring en begeleid door een goede service (vooraf en tijdens). Om te reserveren, word je vriendelijk en persoonlijk geholpen en de vlucht met Carsten was subliem. Eerst een heldere briefing gehad, waar mijn vrouw en kinderen ook bij mochten zijn. Daarna even gelegenheid voor foto's. En vervolgens ready for take-off. Goede uitleg en de uitdaging om zelf te vliegen wordt professioneel gestimuleerd. Er werd van te voren verteld dat een dergelijke ervaring verslavend kan werken. Nou, dat is correct. ik kan niet wachten om nog een keer op te stijgen. Dit gevoel van vrijheid is mooi! Zeker aan te bevelen! 

Nils van Santen 8-4-2017: Op 8 april heb ik een proefles gevolgd wat ontzettend leuk, spannend en boeiend was. Ik heb ervan genoten! 

Martin van Emmerik 8-4-2017: Zeer leuk om een eerste vliegles mee te maken. Goede en vriendelijke instructeur. Geeft duidelijk uitleg en voelt vertrouwd aan. Kortom, een aanrader!! 

A Pellicaan 1-4-2017: Het was een hele belevenis de uitleg van robert (de piloot ) was perfect !! Ik ga zeer zeker vaker terug komen om te te gaan vliegen !! Bedankt nog en tot ziens !! 

Elibart Wisse 26-3-2017: Grandioze ervaring.  Gekregen van mijn zoon voor mijn verjaardag. Hij vloog eerst en ik dacht shit dit is serieus, geruststellend toch wel dat dhr Jan Kees Bot (inst.) erbij zat. Toen ik zelf mocht vliegen vond ik dat super leuk en een bijzondere ervaring.     Jan Kees Bedankt voor de toffe dag. 

Robert Wisse 26-3-2017: Vandaag een vriendenles gehad, gevlogen van Seppe naar Midden zeeland. Helemaal fantastisch! Ervaren piloot, vriendelijke ontvangst, en alles zelf gevlogen. En lekker weer, wat wil je nog meer?

Wim Edens 25-3-2017: Vandaag heerlijk gevlogen met Dirk in een prachtig toestel, de Aquila. Het was er een uitgelezen dag voor met goed zicht en zonnig weer. De vrij harde wind kon daar niet veel aan afdoen. Aanrader, ik kom nog eens terug.

Alex Swagemakers 6-3-2017: Wat een ervaring! Geweldig genoten van mijn proefles, geschonken voor mijn verjaardag door mijn zoon. Eerste 10 minuten gespannen en zenuwachtig, de volgende 10 minutenbegin je langzaam te genieten en de laatste 10 minuten dikke pret, waanzinnig. Daarom is 30 minuten te kort en ga ik zeker voor de 5 proeflessen. Dank je wel Michel de instructeur!!! We zien elkaar bij de komende proeflessen.

Marianne Angenent-Ooms 6-2-2017: Vandaag een les van Michael gehad en er enorm van genoten. Een zeer bekwame en rustige instructeur. Zeker voor herhaling vatbaar.

Gert Van Eetvelt 3-2-2017:Wat een toffe ervaring ! Bovenin zelf mogen sturen, stijgen en dalen. En ik kon over mijn eigen huis vliegen om een foto te maken. Een aanrader!  Bedankt.

Reviews rondvlucht

Joke Stuijts 20-8-2017: Wij hebben erg genoten van de rondvlucht naar ons dorp samen met een van onze kleinkinders.We vonden het allen geweldig. Onze dank. 

Peter Alink 19-8-2017: Prachtige vlucht gemaakt. Geluk gehad met het weer zeer ver zicht tussen de buien door. Goed georganiseerd en professioneel. Nick, onze piloot, gaf leuk commentaar en uitleg. Zeker aan te bevelen.  

Valesca Meeusen 9-8-2017: De vlucht was voor onze 3 zoontjes (14, 13 en 11 jaar). Het was voor de jongens de eerste keer dat ze vlogen. Ze vonden het fantastisch! Bedankt voor een geweldig avontuur en een prachtige herinnering voor onze jongens.

Sophie Koeiman 2-8-2017: Wij, opa en oma samen met onze kleinzoon, hebben onlangs een rondvlucht gemaakt en hebben hier alledrie ongelooflijk van genoten.'n zeer vriendelijke piloot heeft gevlogen boven de buurt waar onze kleinzoon woont!! Voor herhaling vatbaar!!

Piet & Adri 2-8-2017: Heel erg genoten van onze rondvlucht. Mooi vliegweer en  een heel aardige piloot. Echt een aanrader om te doen. 

Sjacky Jaspers 2-8-2017: St. Willebrord, het kan niet mooier zijn vooral voor de kleinzoon die vond het prachtig 

Van Gorp 30-7-2017: Heerlijk lunch voorafgaand aan de rond vlucht in restaurant de hangar. De rond vlucht was een super leuke ervaring met een uitstekende /vriendelijke en gezellig piloot. Echt een aanrader dit te doen.

Reviews Arrangementen

Arrangement Dennenoord 28-9-2016 (25 personen):
Wij zijn met onze business club van hockeyclub Zwart Wit uitstekend ontvangen. We zijn allemaal de lucht in gegaan en hebben een rondvlucht naar Breda gemaakt met uiteraard een blik van onze hockeyvelden. Vooraf hebben we een interessante presentatie gehad over de exploitatie van Breda Airport. Daarna hebben het event afgesloten met een borrel en diner bij Hangar01 wat ook een aanrader is. 

Progaia IT Solutions 21-9-2016:
Iedereen heeft genoten van de rondvlucht boven Dordrecht en Kinderdijk. Er zijn veel mooie foto's gemaakt waar we nog lang van kunnen nagenieten.

Arrangement Bierings BV 23-7-2016 (18 personen):
Hierbij willen wij jullie hartelijk bedanken voor het organiseren van het personeelsfeest van ons bedrijf.Een hartelijke ontvangst, rondleiding door het museum, vliegen boven onze woonplaats en het bedrijf, en een uitstekende lunch.Petje af voor het vriendelijke personeel en vrijwilligers die het voor ons een TOP dag maakte.Wij hebben ervan genoten!!

Arrangement Jeroen van der Weide, 2-7-2016 (8 personen):
Erg leuke middag gehad met dronevliegen in de hangar, top!! We zijn met 8 kerels bij jullie wezen dronevliegen, en was echt super leuk, ook erg goede en aardige begeleider! Voor herhaling vatbaar.

Arrangement Team Nouvelle, 29 mei 2016 (4 personen):
Als uitje voor Team Nouvelle was het een geweldige ervaring om zelfstandig te vliegen onder leiding van twee zeer leuke vlieginstructeurs.......alle dames waren erg enthousiast! Kortom een aanrader. 

Arrangement Radio Rucphen FM, 12 december 2015 (24 personen):
Bedankt het was een mooie ervaring, tot bij de radio.

Arrangement Revant, 10 september 2015 (9 personen):
Geweldig unit uitje iedereen was zeer tevreden. Goede ontvangst met daarna uitleg over de proefles. Erg leuk dat je 1 op 1 met de instructeur in het toestel zit. Echt een aanrader om uit te proberen wat vliegen is in een klein toestel. 

Arrangement Leehuis, 12 juni 2015 (18 personen):
Goede organisatie, geweldige sfeer. Al met al: Top! 

Arrangement Stahl Europe BV, 5 juli 2014 (31 personen):
Op zaterdag 5 juli 2014 hebben we met de personeelsvereniging van ons bedrijf een middag vliegles en rondvlucht gehad. Onder de goede begeleiding van Marcia hebben we een fantastische middag gehad. Zeer enthousiast kregen we een rondleiding over het vliegveld en door het museum en ook de instructeurs in de vliegtuigen hadden een engelengeduld. Mede door het droge weer konden we gezellig buiten op het terras zitten en zien hoe de collega's gingen vliegen. Het was een zeer geslaagde middag.

Arrangement Allflex Watersport BV, mei 2014 (17 personen):
Ons bedrijfsuitje was een gigantisch succes!! We kijken allemaal terug op een superdag. Niet alleen vanwege het goede weer, maar zeker door jullie begeleiding en de perfectie waarmee wij begeleid werden. Het vliegen was een echt avontuur!! Dank ook aan Mark Avontuur. Wij zullen jullie zeker aanbevelen als anderen een locatie zoeken voor een geslaagd experiment!! 

Arrangement Raaijmakers, mei 2014 (8 personen):
Heel erg bedankt voor de leuke middag die jullie ons bezorgd hebben. Zowel de rondleiding door Henk, maar zeker ook het vliegen met piloot Michael was heel erg leuk (en spannend). Zeker omdat ook het weer geweldig meewerkte, was dit voor ons een event om met plezier op terug te kijken. Dank je wel daarvoor. 

Reviews opleidingen

Hier leest u kort de mening van onze klanten. Klik hier om het uitgebreide verslag te lezen van deze vliegers.


Ron Stevens (sportvlieger, gebrevetteerd sinds juni 2017)

Wil je piloot worden? Echt? Aarzel dan niet en volg een opleiding bij Breda Aviation.


Bernard Jans (in opleiding voor PPL brevet sinds oktober 2016)

Heel blij met de ontspannen, gezellige, serieuze en uiterst professionele manier waarop ik word opgeleid. Ik ga na mijn PPL zeker ook verder met CPL bij Breda Aviation.

Ferry van der Geest (Capt B777 Turkish Airlines, september 2016)

Wat mij meteen opviel was, naast de enorme professionaliteit, ook de gemoedelijkheid en het vakmanschap van de instructeurs. Ik ben heel erg blij met Breda Aviation, het team en ook de vloot!

Elly Suverein (sportvlieger, gebrevetteerd sinds december 2015)

Mijn grote droom was altijd om ‘bushpilot’ te worden in Afrika. Iedereen die een soortgelijke droom heeft, kan ik Breda Aviation absoluut aanbevelen!

Ton de Moel (Aero Medical Examinar)

Over de organisatie van de cursus RFI naar FI ben ik vol lof. Een cursus die ik kan aanbevelen aan ieder die wil blijven investeren in eigen kennis, kunde en ervaring.


Joel Prak (Oud F16 vlieger, nu F/O op de B787)

Breda Aviation is een verstandige keuze vanwege de manier van opleiden en omdat er maatwerk geleverd wordt. 


Stijn Konings (Captain B767)

We waren onmiddellijk overtuigd dat we goed zaten bij Breda Aviation: Een mooie verhouding van een professionele zaak met mooi materiaal en een heerlijke no-nonsense benadering.


Bart Monster (Sportvlieger, gebrevetteerd sinds eind 2014)

Wat mij vanaf het eerste moment zeer aansprak bij Breda Aviation was de vriendelijkheid van de instructeurs, de baliedames (zoals ze zichzelf noemen) en de zeer gemoedelijke sfeer. Het was en is echt altijd hartelijk.

Sylvie van Bommel (Sportvlieger, gebrevetteerd sinds 2013):  

De combinatie van de familiariteit en de warmte, de professionaliteit en kleinschaligheid waarmee Herman, Marcia met al hun collega’s de vliegschool runnen, biedt mij een fijne haven.

Jacco Louwerse, Captain MD11 (Multi Engine, januari 2014):

Op aanraden van een vriend ben ik terecht gekomen bij vliegschool Seppe. Aangenaam verrast was ik over de professionele en prettige manier waarop ik initieel werd geïnformeerd en vervolgens naar mijn examen werd begeleid.
 

Gerard Vingerhoets (sportvlieger, gebrevetteerd sinds 2011):

Iedere week ben ik minstens 1x bij Seppe Air Service te vinden en ik geniet volop van het vliegen met mijn vliegcollega's. Maar vooral van de fijne sfeer.