Sla je vleugels eens uit!
Voor meer informatie
bel: 0165 318167
European Aviation Safety Agency contact
facebook twitter Google+ Pinterest Instagram English

Reviews

Reviews proefles

Tinus van den Dries 16-10-2017: Erg leuk om zelf te mogen vliegen. Een mooie ervaring  

Laura Dingenouts 15-10-2017: Super mooie en gezellige eerste vliegles gehad....Carsten jij super bedankt voor de uitleg allemaal....Geweldig  genoten en zo vrij als een vogeltje in de lucht.....Op naar de tweede

Reviews rondvlucht

Bert Lugtenberg 15-10-2017: We hebben een geweldig leuke rondvlucht van een half uur boven Oosterhout en Breda gehad. Een keurige ontvangst op het vliegveld en een hele aardige piloot, die zijn best deed ons alle dingen te laten zien, die we graag wilden zien. Al met al een geweldige belevenis. 

Nouws 14-10-2017: Het was een leuke ervaring en zeker de moeite waard en het personeel was heel vriendelijk.

Maaike  30-9-2017: Vandaag een vlucht boven Rotterdam gemaakt. Was een bijzonder mooie ervaring! Het was geweldig.

Familie Ligtvoet 25-9-2017: Hele leuke ervaring om met zo'n vliegtuigje boven je eigen woonplaats(en) te vliegen. Onze piloot: ook complimenten hoor!! Je deed het voortreffelijk. Zo'n rondvlucht een echte aanrader voor een ieder. Leuk kadootje voor speciale gelegenheden (verjaardag/trouwdag/zomaar).

John Naalden 20-09-2017: Superleuk, aardige en zeer ervaren piloot die veel kan en wil vertellen. Al met al een hele leuke ervaring.

Margreet Timmermans 9-9-2017: Het was superleuk. We hadden een rondvlucht van een uur en mochten zelf bepalen waar we overheen zouden vliegen. Zou het meteen weer doen. Echt een aanrader.   

Ad Geilings 9-9-2017: Zaterdag een rondvlucht gemaakt over West-Brabant en de Biesbosch. Heel leuk om Nederland eens vanuit de lucht te bekijken. De Grote Kerk van Breda, het NAC stadion, wegen, rivieren, bruggen, de spoorlijn. En ook opvallend hoe vlak en groen Nederland is. En natuurlijk heel veel water. Zeker een aanbeveling voor iedereen om dit eens een keer te doen of als cadeau weg te geven. 

Thea en Silvio van Laarhoven 23-8-2017: We hebben erg genoten van de rondvlucht. De wens van onze zoon om boven Gilze te vliegen, kwam in vervulling. De ontvangst was heel hartelijk en we werden verwend met een consumptie. Voor herhaling vatbaar.

Joke Stuijts 20-8-2017: Wij hebben erg genoten van de rondvlucht naar ons dorp samen met een van onze kleinkinders.We vonden het allen geweldig. Onze dank. 

Peter Alink 19-8-2017: Prachtige vlucht gemaakt. Geluk gehad met het weer zeer ver zicht tussen de buien door. Goed georganiseerd en professioneel. Nick, onze piloot, gaf leuk commentaar en uitleg. Zeker aan te bevelen.  

Valesca Meeusen 9-8-2017: De vlucht was voor onze 3 zoontjes (14, 13 en 11 jaar). Het was voor de jongens de eerste keer dat ze vlogen. Ze vonden het fantastisch! Bedankt voor een geweldig avontuur en een prachtige herinnering voor onze jongens.

Sophie Koeiman 2-8-2017: Wij, opa en oma samen met onze kleinzoon, hebben onlangs een rondvlucht gemaakt en hebben hier alledrie ongelooflijk van genoten.'n zeer vriendelijke piloot heeft gevlogen boven de buurt waar onze kleinzoon woont!! Voor herhaling vatbaar!!

Piet & Adri 2-8-2017: Heel erg genoten van onze rondvlucht. Mooi vliegweer en  een heel aardige piloot. Echt een aanrader om te doen. 

Sjacky Jaspers 2-8-2017: St. Willebrord, het kan niet mooier zijn vooral voor de kleinzoon die vond het prachtig 

Van Gorp 30-7-2017: Heerlijk lunch voorafgaand aan de rond vlucht in restaurant de hangar. De rond vlucht was een super leuke ervaring met een uitstekende /vriendelijke en gezellig piloot. Echt een aanrader dit te doen.

Reviews Arrangementen

Arrangement Dennenoord 28-9-2016 (25 personen):
Wij zijn met onze business club van hockeyclub Zwart Wit uitstekend ontvangen. We zijn allemaal de lucht in gegaan en hebben een rondvlucht naar Breda gemaakt met uiteraard een blik van onze hockeyvelden. Vooraf hebben we een interessante presentatie gehad over de exploitatie van Breda Airport. Daarna hebben het event afgesloten met een borrel en diner bij Hangar01 wat ook een aanrader is. 

Progaia IT Solutions 21-9-2016:
Iedereen heeft genoten van de rondvlucht boven Dordrecht en Kinderdijk. Er zijn veel mooie foto's gemaakt waar we nog lang van kunnen nagenieten.

Arrangement Bierings BV 23-7-2016 (18 personen):
Hierbij willen wij jullie hartelijk bedanken voor het organiseren van het personeelsfeest van ons bedrijf.Een hartelijke ontvangst, rondleiding door het museum, vliegen boven onze woonplaats en het bedrijf, en een uitstekende lunch.Petje af voor het vriendelijke personeel en vrijwilligers die het voor ons een TOP dag maakte.Wij hebben ervan genoten!!

Arrangement Jeroen van der Weide, 2-7-2016 (8 personen):
Erg leuke middag gehad met dronevliegen in de hangar, top!! We zijn met 8 kerels bij jullie wezen dronevliegen, en was echt super leuk, ook erg goede en aardige begeleider! Voor herhaling vatbaar.

Arrangement Team Nouvelle, 29 mei 2016 (4 personen):
Als uitje voor Team Nouvelle was het een geweldige ervaring om zelfstandig te vliegen onder leiding van twee zeer leuke vlieginstructeurs.......alle dames waren erg enthousiast! Kortom een aanrader. 

Arrangement Radio Rucphen FM, 12 december 2015 (24 personen):
Bedankt het was een mooie ervaring, tot bij de radio.

Arrangement Revant, 10 september 2015 (9 personen):
Geweldig unit uitje iedereen was zeer tevreden. Goede ontvangst met daarna uitleg over de proefles. Erg leuk dat je 1 op 1 met de instructeur in het toestel zit. Echt een aanrader om uit te proberen wat vliegen is in een klein toestel. 

Arrangement Leehuis, 12 juni 2015 (18 personen):
Goede organisatie, geweldige sfeer. Al met al: Top! 

Arrangement Stahl Europe BV, 5 juli 2014 (31 personen):
Op zaterdag 5 juli 2014 hebben we met de personeelsvereniging van ons bedrijf een middag vliegles en rondvlucht gehad. Onder de goede begeleiding van Marcia hebben we een fantastische middag gehad. Zeer enthousiast kregen we een rondleiding over het vliegveld en door het museum en ook de instructeurs in de vliegtuigen hadden een engelengeduld. Mede door het droge weer konden we gezellig buiten op het terras zitten en zien hoe de collega's gingen vliegen. Het was een zeer geslaagde middag.

Arrangement Allflex Watersport BV, mei 2014 (17 personen):
Ons bedrijfsuitje was een gigantisch succes!! We kijken allemaal terug op een superdag. Niet alleen vanwege het goede weer, maar zeker door jullie begeleiding en de perfectie waarmee wij begeleid werden. Het vliegen was een echt avontuur!! Dank ook aan Mark Avontuur. Wij zullen jullie zeker aanbevelen als anderen een locatie zoeken voor een geslaagd experiment!! 

Arrangement Raaijmakers, mei 2014 (8 personen):
Heel erg bedankt voor de leuke middag die jullie ons bezorgd hebben. Zowel de rondleiding door Henk, maar zeker ook het vliegen met piloot Michael was heel erg leuk (en spannend). Zeker omdat ook het weer geweldig meewerkte, was dit voor ons een event om met plezier op terug te kijken. Dank je wel daarvoor. 

Reviews opleidingen

Hier leest u kort de mening van onze klanten. Klik hier om het uitgebreide verslag te lezen van deze vliegers.


Ron Stevens (sportvlieger, gebrevetteerd sinds juni 2017)

Wil je piloot worden? Echt? Aarzel dan niet en volg een opleiding bij Breda Aviation.


Bernard Jans (in opleiding voor PPL brevet sinds oktober 2016)

Heel blij met de ontspannen, gezellige, serieuze en uiterst professionele manier waarop ik word opgeleid. Ik ga na mijn PPL zeker ook verder met CPL bij Breda Aviation.

Ferry van der Geest (Capt B777 Turkish Airlines, september 2016)

Wat mij meteen opviel was, naast de enorme professionaliteit, ook de gemoedelijkheid en het vakmanschap van de instructeurs. Ik ben heel erg blij met Breda Aviation, het team en ook de vloot!

Elly Suverein (sportvlieger, gebrevetteerd sinds december 2015)

Mijn grote droom was altijd om ‘bushpilot’ te worden in Afrika. Iedereen die een soortgelijke droom heeft, kan ik Breda Aviation absoluut aanbevelen!

Ton de Moel (Aero Medical Examinar)

Over de organisatie van de cursus RFI naar FI ben ik vol lof. Een cursus die ik kan aanbevelen aan ieder die wil blijven investeren in eigen kennis, kunde en ervaring.


Joel Prak (Oud F16 vlieger, nu F/O op de B787)

Breda Aviation is een verstandige keuze vanwege de manier van opleiden en omdat er maatwerk geleverd wordt. 


Stijn Konings (Captain B767)

We waren onmiddellijk overtuigd dat we goed zaten bij Breda Aviation: Een mooie verhouding van een professionele zaak met mooi materiaal en een heerlijke no-nonsense benadering.


Bart Monster (Sportvlieger, gebrevetteerd sinds eind 2014)

Wat mij vanaf het eerste moment zeer aansprak bij Breda Aviation was de vriendelijkheid van de instructeurs, de baliedames (zoals ze zichzelf noemen) en de zeer gemoedelijke sfeer. Het was en is echt altijd hartelijk.

Sylvie van Bommel (Sportvlieger, gebrevetteerd sinds 2013):  

De combinatie van de familiariteit en de warmte, de professionaliteit en kleinschaligheid waarmee Herman, Marcia met al hun collega’s de vliegschool runnen, biedt mij een fijne haven.

Jacco Louwerse, Captain MD11 (Multi Engine, januari 2014):

Op aanraden van een vriend ben ik terecht gekomen bij vliegschool Seppe. Aangenaam verrast was ik over de professionele en prettige manier waarop ik initieel werd geïnformeerd en vervolgens naar mijn examen werd begeleid.
 

Gerard Vingerhoets (sportvlieger, gebrevetteerd sinds 2011):

Iedere week ben ik minstens 1x bij Seppe Air Service te vinden en ik geniet volop van het vliegen met mijn vliegcollega's. Maar vooral van de fijne sfeer.