Sla je vleugels eens uit!
Voor meer informatie
bel: 0165 318167
European Aviation Safety Agency contact
facebook twitter Google+ Pinterest Instagram English

Reviews

Reviews proefles

Johan Snoek, oktober 2018: Deze vlucht heb ik als verrassing gehad. Dit was super leuk wel even spannend maar met goede begeleiding en ik kon nog over mijn dorp vliegen. Het was een geweldige ervaring. Met dank aan René. 

Sander september 2018: Op 30 september een fantastische proefles gehad onder de begeleiding van instructeur Rene Geerts.  We hadden prachtig weer en het gehele traject van voorbereiding, daarna de start tot landing werden zeer goed door hem begeleid.  De aandachtspunten, maar ook gewoon het plezier van het vliegen werden uitstekend door hem overgedragen.  Vanwege het prachtige weer hebben we een (naar verluid) unieke mogelijkheid gehad om zelfs tot boven de wolken uit te komen (~5K ft).  Alle handelingen werden aan mij overgelaten (al dan niet met (on)zichtbare assistentie van Rene), waardoor je écht het gevoel krijgt dat je zelf aan het vliegen bent.  Doordat het zo lekker ging, ook de mogelijkheid gekregen om wat 'gevorderde' oefeningen te doen (45º bochten) en tot 10~20m boven de landingsbaan zelf het vliegtuig mogen besturen, waarna hij de landing overnam.  Heel erg bedankt voor de fantastische ervaring!

Arjan, september 2018: Vandaag 13-09-18 een proefles gehad van 30 minuten. Voor mij was het een ervaring om een keer zelf als "co piloot"  te mogen vliegen en van elke minuut genoten. Graag wil ik Breda Aviation en de piloot  Carsten bedanken voor de uitleg voor en tijdens het vliegen op deze dag. 

Maikel van Doornik, september 2018: Echt hartstikke leuk om te ervaren. Men neemt de tijd voor je en je krijgt ook alle kans om zelf vragen te stellen maar ook om vooral zelf te doen in het vliegtuig. Weer een ervaring rijker! 

Peter Schelen, september 2018: Het was een geweldige ervaring. Een proefles om nooit meer te vergeten. Prettige instructeur en super ontvangst. Dit smaakt naar meer. Hartelijk dank.

Mark Winter, september 2018: Top ervaring , voor herhaling vatbaar. 

R. van de Wouw, augustus 2018: Als je al op redelijk gevorderde leeftijd bent en met aardig wat  types even als proefles hebt gevlogen, dan is een vlucht met een Aquila toch iets heel bijzonders. Mocht u dan Emile Boesenkool als instructeur krijgen, ja dan zou u direct wel met een serie  vlieglessen willen beginnen.

Marjon Strijk, augustus 2018: Ik heb zeer genoten van de vlucht! Het weer was prachtig en ik was blij verrast dat ik nog zoveel alleen mocht vliegen! Na de eerste wiebelige bocht kreeg ik er echt lol in. De rustige en zeer gezellige leiding van Jan Broeder maakten het een onvergetelijke vliegles! Misschien ga ik wel verder met de introductie, ga nog even flink nadenken. Aviation én Jan Broeder, bedankt voor de heerlijke middag! Hartelijke groet, Marjon Strijk

Jacquelijne van den Berg, augustus 2018: Buitengewoon leuke belevenis. Dank zij de uitmuntende en zeer relaxte begeleiding van René Geerts.

Alex Bastick, augustus 2018: Ontzettend leuke ervaring! Hele vriendelijke medewerkers, echt een aanrader 

Nico Kroos, augustus 2018: Op zondag 19-8-2018 een proefles gehad van René Geerts. Van te voren is alles toegelicht met behulp van een schaalmodel. Daarna tijdens het taxiën en in de lucht ga je de Aquila zelf besturen. René je hebt me 50 minuten lang laten zweten! Maar wat een geweldige ervaring! Je gaat me zeker terugzien.

Koen Borsje, augustus 2018: Ontzettend gaaf; bucked list top 10, geen rondvlucht boeken maar echt een proefles !! 

Max van Rijn, augustus 2018: Ik heb een hele leuke en leerzame eerste vliegles gehad, ik heb heel veel antwoorden gekregen en het was een hele fijne instructeur. Ik kom zeker nog een keer terug! 

Boudewijn Morelissen, augustus 2018: Vandaag een proefles gehad van Emile Boesenkool. Wat een geweldige ervaring. Er wordt royaal de tijd genomen in de briefingroom om de vlucht en alles daaromheen toe te lichten om vervolgens ook echt 50 minuten te vliegen. Emile is een enthousiaste en ervaren piloot en maakte het vliegen heel toegankelijk. We hadden natuurlijk het geluk van heel mooi weer, wat de ervaring alleen nog maar onvergetelijker maakte. Dank aan Breda Aviation en Emile.

Mark Vriends, augustus 2018: In een woord een geweldig leuke ervaring met een zeer ervaren en betrouwbare 'co-piloot'. Toch een beetje een jongensdroom?

Evert Lauran, augustus 2018: De proefles met de Aquila was echt heel gaaf! Na al die jaren ging een wens in vervulling!

Ruud Pels, augustus 2018: Verrassend eenvoudig om de beginselen van het vliegen te ervaren. Maar ook best wel spannend. Echt een heerlijke ervaring. Met dank aan de instructeur René.

Juan Stevenart, augustus 2018: Het was een fantastische ervaring! Mooi weer, een modern toestel en een sympathieke instructeur! Een droom die in vervulling is gegaan, dank u wel Jan en Breda Aviation!

Bert van den Goorberg,h juli 2018: De proef vliegles was buiten mijn verwachting. Ik had nooit verwacht dat je zoveel zelf mocht vliegen. Het was een geweldige ervaring om met zo'n toestel boven je huis te mogen vliegen, Echt een aanrader voor iedereen, Bedankt Kevin, je ziet mij beslist terug.

Cor van der Wulp, juli 2018: In een(1) woord geweldig om zelf te mogen vliegen. Uitstekende uitleg gekregen van René Geerts over hoe de basis m.b.t. het vliegen. Ik wil hierbij een ieder aanraden omdat te doen.  

Jos Abrahamse: Vandaag 28-07-2018 proefles gevlogen. Dit was een ontzettend leuke ervaring, zijn geld dubbel en dwars waard. Professionele instructeur die alles keurig heeft uitgelegd. Echt een aanrader.

Peter van Kalmthou,t juli 2018: Voor mijn verjaardag een proefles gekregen. Enorme ervaring om zelf te vliegen. Een vlucht over de Zeeuwse eilanden. In één woord geweldig. 

Hein van der Schoot, juli 2018: Ik vond het een leuke proefles, vooraf was duidelijk uitgelegd wat we gingen doen en wat ik mocht doen. En boven in de lucht werd er goed rekening met je gehouden. Alles bij elkaar een top vlucht! 

Wim Thijssen, juli 2018: Voor mijn verjaardag had ik een proefvlucht gekregen van mijn dochter. Aangekomen bij Breda Aviation, werd ik welkom geheten door de receptioniste. Tijdens ‘n kop koffie werd in grote lijnen uitgelegd wat we gingen doen. Hoofd motto was toch wel dat ik het leuk moest vinden. Ik mocht ook het vliegtuigje besturen als ik dat wilde! Onder begeleiding van een goede en gezellige piloot heb ik fantastische vlucht gehad, heel erg leuk! Bedankt!

J. Schouw, juli 2018: Het was net als voorheen weer een enorme belevenis, nooit gedacht dat ik weer zoveel zelf mocht doen. Taxien-opstijgen met hulp piloot- en eenmaal op hoogte gekomen zelf 30 graden bochten links en rechts mogen maken beetje stijgen en dalen etc.etc. zelf diverse richtingen mogen vliegen en uiteindelijk richting Breda Airport gevlogen waar bij de piloot uiteraard met de landing heeft geholpen. Kortom: Brevet is voor mij persoonlijk niet haalbaar doch deze lessen zal ik zeker jaarlijks herhalen. Nog bedankt, het was wederom een geweldige ervaring.

C. Mallee, juli 2018: Super mooie vlucht gehad en een geweldige ervaring. Het is het geld dubbel waard en leuk idee voor een cadeau. Kevin en team hartelijk dank.

Priti Patel, juli 2018: Fantastic tour of my home town from a different angle. Got to experience various things the plane can do in a short amount of time. Great instructor, instructions clearly understood. Fun and memorable experience for first time.

Thijmen Bolier, 9 juli 2018: Op mijn 12 de verjaardag kreeg ik m'n eerste proefles. Ik heb ervan genoten tot de laatste minuut. Omdat ik me eigen gang kon gaan en zelf mocht sturen. En je voel je zo vrij als een vogel. Goeie uitleg van Kevin. Ik ga het zeker nog een keer doen, eerst weer sparen.

Ingmar Helmich, juli 2018: Geweldige ervaring, prima uitleg en zeer bekwame betrouwbare piloot/instructeur. Zeker voor herhaling vatbaar. Geen Top Gun maar wel een topper

Jan Gulden, juli 2018: Deze proefles heb ik als verjaardagscadeau gekregen van mijn vrouw. Ze wist dat ik vroeger (= 1986 - 1994) een brevet heb gehad en dat Seppe mijn thuishaven was. Het was even wennen - na zo'n lange tijd - maar al snel kwamen de dingen die ik toen geleerd heb toch weer naar boven. En om zo op de zondagochtend het luchtruim te kiezen en de wereld weer eens vanuit een ander perspectief te zien dat was heerlijk !!! De kriebels kwamen er ook weer bij en het smaakt naar meer ... Breda Aviation, bedankt voor deze heerlijke, fantastische 50 minuten!!!

Adrie van den Biggelaar, juni 2018: Vandaag m'n proefles gehad bij Breda Aviation. Eerst werden we hartelijk ontvangen in de briefingroom. Samen met m'n instructeur de vlucht doorgenomen. Daar kreeg ik te horen dat ik ook een stuk zelf mocht gaan vliegen. Eenmaal in de lucht was het moment daar dat ik de stuurknuppel mocht overnemen. Het was een super ervaring die ik iedereen kan aanraden. Mijn dank aan instructeur Carsten Oremus voor deze ervaring van m'n leven. 

Hans Frik, juni 2018: Ik heb vandaag heel erg genoten van mijn proefles welke ik heb gekregen voor mijn verjaardag . Het was een mooie ervaring om een vliegtuig te besturen stijgen dalen bocht rechts bocht links vliegen met lage snelheid het komt allemaal aan bod bij deze proefles. Een echte aanrader. En dank aan René Geerts voor de goede begeleiding.

Jeroen Philippus, mei 2018: Zaterdag 26 mei 2018 heb ik een proefles gehad van Robin Timmer. Prima korte uitleg vooraf over het besturen van het vliegtuig en wat theorie. Daarna samen het vliegtuig checken en nog wat gelegenheid om een foto te maken. Tijdens het taxiën mocht ik ook al wat sturen. Vervolgens het opstijgen en daarna mag je zo'n beetje heel de vlucht de stuurknuppel bedienen op aanwijzingen van Robin. Mooie rondvlucht gemaakt langs alle gewenste locaties en weer terug naar Seppe. Bedankt Robin voor alle uitleg en deze onvergetelijke ervaring. 

Reviews rondvlucht

Simon Mooren, oktober 2018: De rondvlucht vanaf Breda Aviation op zondag 14 oktober was heel goed verzorgd van het begin tot het einde. Jacco was niet alleen een goeie piloot maar toonde zich ook een uitstekend Gastheer. We hebben er van genoten. Dank voor de Service!

Marcel: Perfecte ontvangst !! Een piloot die erg veel moeite deed om aan ons verzoek te voldoen om over ons huis te vliegen.kortom :een aanrader/must voor een ieder die een plezierige middag wilt beleven. 

Ruud Morijn, september 2018: Van mijn kinderen had ik een proefles cadeau gekregen voor mijn verjaardag. Omdat ik, ook vanwege mijn leeftijd, toch niet van plan was om zelf een vliegbrevet te halen heb ik omgezet in een rondvlucht met mijn echtgenote en oudste dochter. Daar heb ik geen seconde spijt van gehad! Wij zijn gastvrij ontvangen door Breda Aviation en we hebben vervolgens een rondvlucht van 45 minuten gemaakt boven de Brabantse Biesbosch en verder o.a. over mijn woonplaats Made en Breda. Als fanatiek amateurfotograaf heb ik talloze luchtfoto's gemaakt waarvan ik ook achteraf nog veel plezier heb. Wij troffen een enthousiast piloot die over de route vertelde en en passant ook nog het nodige uitlegde over de besturing van het vliegtuig en de communicatie. Al met al vond ik het zozeer geslaagd dat ik van plan ben om het nog eens te herhalen op een mooie winterdag. Ik kan het kortom iedereen aanraden om het ook eens te proberen.


Joost Maas, september 2018: Geweldig genoten veel gezien en duidelijk uitleg, van piloot Jacco   

Ron Pabbruwee, september 2018: Het was voor de kleinzoons een luchtdoop, mede dankzij de zeer ervaren piloot een geweldige en onvergetelijke ervaring. Onze dank gaat hierbij en hopelijk tot ziens. Groet Ron 

Tonny Zomer, augustus 2018: Hele mooie vlucht over deltawerken. Toon, aardige piloot die ook goed uitleg gaf. Aardige man!

Fam. Reuvers, augustus 2018: Een hele leuke rondvlucht gehad met een piloot die het ons probeerde zo veel mogelijk naar de zin te maken. Heeft echt zijn best gedaan om ons zoveel mogelijk herkenbare plekjes te laten zien. Goede uitleg met een geruststellend grapje tussendoor. Bovendien ook een compliment naar de mw achter de balie. We zijn allerhartelijkst ontvangen. 


Familie Verhaert augustus 2018: Het was fantastisch zeer goed zicht, we hadden een fijne piloot die ook uitleg gaf bij hetgeen we zagen, we hebben enorm genoten dank nog hiervoor.

Familie Lauwen augustus 2018: Heel leuk om het een keer te doen. Wel veel turbulentie. Schijnbaar door de warmte. Moeite waard

Peter Kroos augustus 2018: Het was een geweldige ervaring en we hebben erg genoten van de rondvlucht, met een Top piloot en het is zeker een aanrader het is een kundig bedrijf met top personeel.

A vd Kamp juli 2018: Een bijzonder leuke vlucht gehad van 20 minute met 2 kids die voor het eerst gingen vliegen. De piloot legde alles echt superleuk uit aan ze en ze konden vragen wat ze wilden, ook tijdens de vlucht. Kinderen en paps blij en trots! 

Pieter Pruijn & Els Kokke juli 2018: Wij hebben genoten van een geweldige rondvlucht boven onze woonplaats. De uitleg van de piloot en het weer en dus uitzicht was geweldig! Dank je wel, Els & Pieter


Thierry de Vuyst, juli 2018: Prima vluchtje beleefd voorgaand door een vriendelijk onthaal en piloot Tom. De kinderen hebben afwisselend naast de piloot mogen zitten en onze wensen welke richting we wilde vliegen werden ingewilligd Alles volgens afspraak geregeld.  mooie ervaring. Bedankt Breda Aviation.


Rebecca Goossens juli 2018: Supergaaf om eens mee te maken. En wat een uitzicht, van Etten-Leur helemaal tot aan Rotterdam kunnen zien. (we hadden wel echt geluk met het goede weer). Kortom, aanrader!


Hans Oosterom juli 2018: Vandaag een fantastische vlucht gehad met mijn zoontje van 7 jaar. zeker voor herhaling vatbaar en een onwijs toffe piloot!! Dankjewel voor de mooie vlucht!! ;-)

Joey Poppe juli 2018: Na aankomst bij Breda Aviation samen met de piloot de vlucht van 60 minuten uitgestippeld, en onder ander gevlogen over de Maasvlakte, de skyline van Rotterdam, de Kinderdijk en langs de Biesbosch. Het was een zeer mooie vlucht en lekker comfortabel in de Tecnam.

Nout, Hans en Elise juli 2018: Gastvrij ontvangen, bekwaam en correct personeel. We hebben genoten van de rondvlucht.

Familie Laros juli 2018: Super genoten van een prachtige vlucht, goede piloot, wat is mooier als alles mee zit om een wens van een 91 jarige man in te mogen wilgen en samen met hem de rondvlucht te mogen maken. in een woord TOP! 

Bianca, Sam en Aron juli 2018: Wij hebben er enorm van genoten. Wat een vriendelijk personeel en er wordt echt de tijd voor je genomen. Wij zijn heel enthousiast en komen zeker terug.

Familie van der Heiden juni 2018: De rondvlucht was een moederdagkado. Ik heb dan ook met mijn twee kinderen deze vlucht kunnen maken.Ik en de kinderen vonden erg leuk om ons eigen huis van bovenaf te kunnen zien. De piloot was super vriendelijk en heel erg bereid om zijn best te doen om er mooi boven te vliegen. Mijn kinderen zijn nog maar 4 en 6, dus ik vond t wel wat spannend of het voor hen niet te spannend zou zijn of dat ze misselijk zouden kunnen worden. Maar zij vonden het ook geweldig en onze piloot hield heel erg rekening met de jonge leeftijden. Al met al, we hebben een topdag gehad. Heel erg bedankt. 

Maísdoolhof Hof van Overveld  juni 2018: Wij hebben de fotovlucht uitgevoerd om uit de lucht te kunnen beoordelen of het gerealiseerde maìsdoolhof geworden is zoals we uitgedacht hadden. Het doolhof is al voor de 20e keer een jaarlijks terugkerend festijn op het Hof van Overveld in Prinsenbeek. Het resultaat is weer verbluffend.De vlucht hebben wij goed ervaren. Voor een persoon was het al gesneden koek, voor de ander was het de eerste keer en was het een hele ervaring. Alsof je in een Fiat 500 de lucht in geslingerd wordt. Maar het was een leuke ervaring en we hadden een goede piloot.

Karin Jacobs, 10 juni 2018: hebben we een familiedag gehad, met 2 vliegtuigjes zijn we de lucht ingegaan. Het was een fantastische ervaring. Zowel de ouderen onder ons van bijna 80 jaar, tot de jongste van 9 jaar heeft genoten. Er was erg veel ruimte om foto's te maken en de piloot gaf veel informatie. Onze vraag om boven Kruisland te mogen vliegen is dan ook uitgekomen. Bedankt voor deze 2 mooie vluchten.  Fam Brands Kruisland


Hanneke juni 2018: Was super. Vriendelijke, kundige piloot die ons veilig weer aan de grond zette.  Geweldige ervaring.

Tom van de Luijtgaarden mei 2018: was geweldig een mooie ervaring.Ga het weer doen.


Familie Sol, juni 2018: Wij hebben de vlucht als erg aangenaam ervaren, met name de opstelling van de Vliegenier was zeer prettig. Niets was hem te veel en hij deed er alles aan om ons  een ongelofelijke ervaring te laten beleven.

Familie Franken, juni 2018: Piloot was erg vriendelijk en behulpzaam. Gaf veel interessante uitleg tijdens de vlucht en deed erg zijn best om het voor de passagiers zo aangenaam mogelijk te maken. 

Petra Reijnders, mei 2018: Uitstekend!!! Kan niet beter!! Voor de 2 de keer gevlogen met mijn moeder die erg slecht ter Been is.. fijn dat jullie zo meedenken om het een geweldige ervaring te laten zijn!!! DANK

Familie Romme, mei 2018: Wij hebben heerlijk genoten - het was manjefiek - mooi uitzicht prachtig,veel gezien - een mooie ervaring -          voor herhaling vatbaar

Ria, Johan en Desiree, mei 2018: Geweldige rondvlucht gehad was heel spannend maar is perfect gegaan daar wij een geweldige piloot hadden.

Familie Drost 28-4-2018: Perfect: vriendelijke piloot; goede uitleg. Route richting Biesbosch kon op verzoek licht aangepast worden.                Boeking telefonisch en schriftelijke bevestiging vlot afgehandeld. Fijn dat betaling voor vertrek aan de balie via pin gedaan kon worden.

Familie Laenen 21-4-2018: Bedankt voor de leuke rondvlucht. Goede uitleg gehad van de aardige piloot. En daarna lekker gegeten in hangar01. 

Annemarie 7-4-2018: Een geweldige vlucht gehad samen met min vader en zoon. Super dat er aan onze wens voldaan kon worden, om over Hoogerheide te vliegen. De piloot was erg duidelijk vriendelijk en gastvrij. Daarnaast was hij ook erg geïnteresseerd in mijn zoon z'n welbevinden tijdens het vliegen. Fijn dat er de mogelijkheid werd gehouden voor een foto moment na het vliegen.  We hébben er van genoten en zullen het anderen zeker aanraden. 

Monique Bossink 7-4-2018: Geweldige vlucht gehad, erg genoten!

Familie Smits 18-3-2018: Het was de eerste keer in ons leven dat we gevlogen hebben en het was een hele grote ervaring voor ons beiden. De piloot heeft me erg op mijn gemak gestelt. Er was nog al veel turbulentie, maar ik zal het mijn hele leven niet vergeten. Zo veel indrukken gehad het was top.

Jos van Es 10-2-2018: Genoten van de prachtige vlucht. De kinderen zijn een mooie ervaring rijker. Het vliegen voelt veel puurder dan in een groot passagiersvliegtuig. En het vliegveld is lekker kleinschalig en persoonlijk. Snel en goed geholpen en de piloot was heel aardig en goed in de omgang met kinderen.

P vd Elshout, 19-1-2018: Mooie rondvlucht gemaakt met piloot Kevin boven de Biesbosch. Goede informatie, leuke begeleiding.


Giel Janssen 5-11-2017: Een korte vlucht als afscheidscadeautje gehad. Was een leuke ervaring eens in een klein vliegtuig te vliegen. Piloot was tevens een goede gids. We hebben genoten. 

Aat Eland 18-10-2017: Wij hebben voor onze 2 kleinkinderen een rondvlucht geboekt op deze dag, maar door de weersomstandigheden was het nog maar de vraag of we wel konden vliegen. Geen extreem weer ofzo, maar 'sochtends was het zicht niet al te best. En ja, je wil toch wel wat zien bij een rondvlucht. Daar wordt goed op gelet bij het bedrijf. Gelukkig klaarde het op tegen de middag en kon er toch gevlogen worden. De piloot was heel vriendelijk, gaf goede uitleg en heeft zelfs drie keer boven het huis waar onze kleinkinderen wonen gevlogen. Prachtig vonden ze het. Daarna nog met de piloot op de foto. Wat wil je nog meer?  

Bert Lugtenberg 15-10-2017: We hebben een geweldig leuke rondvlucht van een half uur boven Oosterhout en Breda gehad. Een keurige ontvangst op het vliegveld en een hele aardige piloot, die zijn best deed ons alle dingen te laten zien, die we graag wilden zien. Al met al een geweldige belevenis. 

Nouws 14-10-2017: Het was een leuke ervaring en zeker de moeite waard en het personeel was heel vriendelijk.

Maaike  30-9-2017: Vandaag een vlucht boven Rotterdam gemaakt. Was een bijzonder mooie ervaring! Het was geweldig.

Familie Ligtvoet 25-9-2017: Hele leuke ervaring om met zo'n vliegtuigje boven je eigen woonplaats(en) te vliegen. Onze piloot: ook complimenten hoor!! Je deed het voortreffelijk. Zo'n rondvlucht een echte aanrader voor een ieder. Leuk kadootje voor speciale gelegenheden (verjaardag/trouwdag/zomaar).

John Naalden 20-09-2017: Superleuk, aardige en zeer ervaren piloot die veel kan en wil vertellen. Al met al een hele leuke ervaring.

Margreet Timmermans 9-9-2017: Het was superleuk. We hadden een rondvlucht van een uur en mochten zelf bepalen waar we overheen zouden vliegen. Zou het meteen weer doen. Echt een aanrader.   

Ad Geilings 9-9-2017: Zaterdag een rondvlucht gemaakt over West-Brabant en de Biesbosch. Heel leuk om Nederland eens vanuit de lucht te bekijken. De Grote Kerk van Breda, het NAC stadion, wegen, rivieren, bruggen, de spoorlijn. En ook opvallend hoe vlak en groen Nederland is. En natuurlijk heel veel water. Zeker een aanbeveling voor iedereen om dit eens een keer te doen of als cadeau weg te geven. 

Thea en Silvio van Laarhoven 23-8-2017: We hebben erg genoten van de rondvlucht. De wens van onze zoon om boven Gilze te vliegen, kwam in vervulling. De ontvangst was heel hartelijk en we werden verwend met een consumptie. Voor herhaling vatbaar.

Joke Stuijts 20-8-2017: Wij hebben erg genoten van de rondvlucht naar ons dorp samen met een van onze kleinkinders.We vonden het allen geweldig. Onze dank. 

Peter Alink 19-8-2017: Prachtige vlucht gemaakt. Geluk gehad met het weer zeer ver zicht tussen de buien door. Goed georganiseerd en professioneel. Nick, onze piloot, gaf leuk commentaar en uitleg. Zeker aan te bevelen.  

Valesca Meeusen 9-8-2017: De vlucht was voor onze 3 zoontjes (14, 13 en 11 jaar). Het was voor de jongens de eerste keer dat ze vlogen. Ze vonden het fantastisch! Bedankt voor een geweldig avontuur en een prachtige herinnering voor onze jongens.

Sophie Koeiman 2-8-2017: Wij, opa en oma samen met onze kleinzoon, hebben onlangs een rondvlucht gemaakt en hebben hier alledrie ongelooflijk van genoten.'n zeer vriendelijke piloot heeft gevlogen boven de buurt waar onze kleinzoon woont!! Voor herhaling vatbaar!!

Piet & Adri 2-8-2017: Heel erg genoten van onze rondvlucht. Mooi vliegweer en  een heel aardige piloot. Echt een aanrader om te doen. 

Sjacky Jaspers 2-8-2017: St. Willebrord, het kan niet mooier zijn vooral voor de kleinzoon die vond het prachtig 

Van Gorp 30-7-2017: Heerlijk lunch voorafgaand aan de rond vlucht in restaurant de hangar. De rond vlucht was een super leuke ervaring met een uitstekende /vriendelijke en gezellig piloot. Echt een aanrader dit te doen.

Reviews Arrangementen

Arrangement Dennenoord 28-9-2016 (25 personen):
Wij zijn met onze business club van hockeyclub Zwart Wit uitstekend ontvangen. We zijn allemaal de lucht in gegaan en hebben een rondvlucht naar Breda gemaakt met uiteraard een blik van onze hockeyvelden. Vooraf hebben we een interessante presentatie gehad over de exploitatie van Breda Airport. Daarna hebben het event afgesloten met een borrel en diner bij Hangar01 wat ook een aanrader is. 

Progaia IT Solutions 21-9-2016:
Iedereen heeft genoten van de rondvlucht boven Dordrecht en Kinderdijk. Er zijn veel mooie foto's gemaakt waar we nog lang van kunnen nagenieten.

Arrangement Bierings BV 23-7-2016 (18 personen):
Hierbij willen wij jullie hartelijk bedanken voor het organiseren van het personeelsfeest van ons bedrijf.Een hartelijke ontvangst, rondleiding door het museum, vliegen boven onze woonplaats en het bedrijf, en een uitstekende lunch.Petje af voor het vriendelijke personeel en vrijwilligers die het voor ons een TOP dag maakte.Wij hebben ervan genoten!!

Arrangement Jeroen van der Weide, 2-7-2016 (8 personen):
Erg leuke middag gehad met dronevliegen in de hangar, top!! We zijn met 8 kerels bij jullie wezen dronevliegen, en was echt super leuk, ook erg goede en aardige begeleider! Voor herhaling vatbaar.

Arrangement Team Nouvelle, 29 mei 2016 (4 personen):
Als uitje voor Team Nouvelle was het een geweldige ervaring om zelfstandig te vliegen onder leiding van twee zeer leuke vlieginstructeurs.......alle dames waren erg enthousiast! Kortom een aanrader. 

Arrangement Radio Rucphen FM, 12 december 2015 (24 personen):
Bedankt het was een mooie ervaring, tot bij de radio.

Arrangement Revant, 10 september 2015 (9 personen):
Geweldig unit uitje iedereen was zeer tevreden. Goede ontvangst met daarna uitleg over de proefles. Erg leuk dat je 1 op 1 met de instructeur in het toestel zit. Echt een aanrader om uit te proberen wat vliegen is in een klein toestel. 

Arrangement Leehuis, 12 juni 2015 (18 personen):
Goede organisatie, geweldige sfeer. Al met al: Top! 

Arrangement Stahl Europe BV, 5 juli 2014 (31 personen):
Op zaterdag 5 juli 2014 hebben we met de personeelsvereniging van ons bedrijf een middag vliegles en rondvlucht gehad. Onder de goede begeleiding van Marcia hebben we een fantastische middag gehad. Zeer enthousiast kregen we een rondleiding over het vliegveld en door het museum en ook de instructeurs in de vliegtuigen hadden een engelengeduld. Mede door het droge weer konden we gezellig buiten op het terras zitten en zien hoe de collega's gingen vliegen. Het was een zeer geslaagde middag.

Arrangement Allflex Watersport BV, mei 2014 (17 personen):
Ons bedrijfsuitje was een gigantisch succes!! We kijken allemaal terug op een superdag. Niet alleen vanwege het goede weer, maar zeker door jullie begeleiding en de perfectie waarmee wij begeleid werden. Het vliegen was een echt avontuur!! Dank ook aan Mark Avontuur. Wij zullen jullie zeker aanbevelen als anderen een locatie zoeken voor een geslaagd experiment!! 

Arrangement Raaijmakers, mei 2014 (8 personen):
Heel erg bedankt voor de leuke middag die jullie ons bezorgd hebben. Zowel de rondleiding door Henk, maar zeker ook het vliegen met piloot Michael was heel erg leuk (en spannend). Zeker omdat ook het weer geweldig meewerkte, was dit voor ons een event om met plezier op terug te kijken. Dank je wel daarvoor. 

Reviews opleidingen

Hier leest u kort de mening van onze klanten. Klik hier om het uitgebreide verslag te lezen van deze vliegers.


Ron Stevens (sportvlieger, gebrevetteerd sinds juni 2017)

Wil je piloot worden? Echt? Aarzel dan niet en volg een opleiding bij Breda Aviation.


Bernard Jans (in opleiding voor PPL brevet sinds oktober 2016)

Heel blij met de ontspannen, gezellige, serieuze en uiterst professionele manier waarop ik word opgeleid. Ik ga na mijn PPL zeker ook verder met CPL bij Breda Aviation.

Ferry van der Geest (Capt B777 Turkish Airlines, september 2016)

Wat mij meteen opviel was, naast de enorme professionaliteit, ook de gemoedelijkheid en het vakmanschap van de instructeurs. Ik ben heel erg blij met Breda Aviation, het team en ook de vloot!

Elly Suverein (sportvlieger, gebrevetteerd sinds december 2015)

Mijn grote droom was altijd om ‘bushpilot’ te worden in Afrika. Iedereen die een soortgelijke droom heeft, kan ik Breda Aviation absoluut aanbevelen!

Ton de Moel (Aero Medical Examinar)

Over de organisatie van de cursus RFI naar FI ben ik vol lof. Een cursus die ik kan aanbevelen aan ieder die wil blijven investeren in eigen kennis, kunde en ervaring.


Joel Prak (Oud F16 vlieger, nu F/O op de B787)

Breda Aviation is een verstandige keuze vanwege de manier van opleiden en omdat er maatwerk geleverd wordt. 


Stijn Konings (Captain B767)

We waren onmiddellijk overtuigd dat we goed zaten bij Breda Aviation: Een mooie verhouding van een professionele zaak met mooi materiaal en een heerlijke no-nonsense benadering.


Bart Monster (Sportvlieger, gebrevetteerd sinds eind 2014)

Wat mij vanaf het eerste moment zeer aansprak bij Breda Aviation was de vriendelijkheid van de instructeurs, de baliedames (zoals ze zichzelf noemen) en de zeer gemoedelijke sfeer. Het was en is echt altijd hartelijk.

Sylvie van Bommel (Sportvlieger, gebrevetteerd sinds 2013):  

De combinatie van de familiariteit en de warmte, de professionaliteit en kleinschaligheid waarmee Herman, Marcia met al hun collega’s de vliegschool runnen, biedt mij een fijne haven.

Jacco Louwerse, Captain MD11 (Multi Engine, januari 2014):

Op aanraden van een vriend ben ik terecht gekomen bij vliegschool Seppe. Aangenaam verrast was ik over de professionele en prettige manier waarop ik initieel werd geïnformeerd en vervolgens naar mijn examen werd begeleid.
 

Gerard Vingerhoets (sportvlieger, gebrevetteerd sinds 2011):

Iedere week ben ik minstens 1x bij Seppe Air Service te vinden en ik geniet volop van het vliegen met mijn vliegcollega's. Maar vooral van de fijne sfeer.