Sla je vleugels eens uit!
Voor meer informatie
bel: 0165 318167
European Aviation Safety Agency contact
facebook twitter Google+ Pinterest Instagram English

Reviews

Reviews proefles

Armin Schawe 05-06-2017: Ik heb een proefles mogen doen. Top van A - Z. Bedankt voor deze mooie ervaring. Absolute aanrader. 

Nancy Jongsma 25-05-2017: Wat een schitterende ervaring, een eerste vliegles. Robert legt rustig eerst een paar dingen uit. Krijg je gelijk het gevoel dat het eigenlijk allemaal niet zo ingewikkeld is (is het natuurlijk wel, maar vliegen leren wordt in kleine stukjes geknipt). Het eerste stukje was helder en niet zo ingewikkeld. 'Gewoon gasgeven en sturen'. Een volgend stukje komt in de 2e les aan bod, die natuurlijk al geboekt is.                                                 

Leo Nieuwlaat 2-6-2017: Een geweldige ervaring met een super leuke piloot Jan Broeder. Jan bedankt.

Roel Hoff 28-05-2017: Heb genoten van proefles vliegen, veel geleerd in korte tijd, was prachtig weer, goede instructeur. Aanrader ! 

Joesoef Henar 27-05-2017: Wat een leuke, enthousiaste en aardige mensen die ons ontvangen, geïnformeerd en begeleid hebben bij deze geweldige proefles! Ik kom hier zeker terug om de rest van mn lessen te volgen, ondanks dat ik een uur moet rijden...

Kees Wagtmans 20-5-2017: Een zeer leerzame en leuke eerste vliegles. Was meer dan de moeite waard, op naar de volgende les.

Chris Martens 14-5-2017: prima 1e vlucht gehad met instructeur Jankees, het was erg leuk om te doen en mee te maken. 

Christ Braspenning 14-5-2017: Was een mooie Vlugt in de omgeving. 

Kees Braun 13-5-2017: Vandaag een proefles voor mijn 50e verjaardag gehad. De piloot was Jan. Het was super! Veel zelf gevlogen (dat had ik niet verwacht). Ik vond het jammer dat het voorbij was. Kortom: een aanrader voor iedereen.

Lars Laurijssen 6-5-2017: Je hebt bij deze proefles genoeg vliegtijd om iets te leren. Ik vond heel heel leuk.


Jos Bruurs 3-5-2017: Een geweldige ervaring. Na een interessante uitleg over het ontwikkeling van de luchtvaart en het vliegtuig zelf (als je van techniek houdt) 'trek je het vliegtuig aan'. Zowel ik als instructeur Kees zijn 1.95 en dan past het vliegtuig als een jas. Je mag meteen aan de bak door het (mede) bedienen van knoppen en pedalen, het opstijgen laten we nog even aan de piloot over. Eenmaal op hoogte mag je daadwerkelijk het vliegtuig besturen, bochten maken, dalen en stijgen. Ondanks dat je druk bent met het in de gaten houden van diverse meters, de horizon en bewolking heb je nog tijd over om te genieten van het uitzicht terwijl de enthousiaste instructeur je volpropt met interessante informatie. Geweldige dag, voor herhaling vatbaar !!


Willemijn Dinklo 27-4-2017: Ik vond mijn proefles of Breda Airport echt fantastisch. Ik kon het niet geloven dat ik al mijn eerste les meteen een vliegtuig mocht besturen, en dan ook al meteen bochten kon maken. Mijn instructeur gaf heel fijn les, tijdens het vliegen legde hij altijd uit wat hij aan het doen was en liet mee voelen bij het sturen. Ik heb veel geleerd in mijn 50 minuten les bij Breda Airport.

Wim Dury 23-4-2017: Vandaag mijn eerste proefles gedaan samen met instructeur Carsten. Het was geweldig. Je krijgt goede informatie en ze zijn er heel vriendelijk en gastvrij. Dit zal zeker niet bij een 1e keer blijven.

Léon van den Broeck 21-4-2017: Voor mijn 50e verjaardag een proefles gekregen. Echt super leuk! En stuk minder eng dan dat ik vooraf had bedacht. Rustige en duidelijke instructies van de instructeur maakten dat ik me erg op mijn gemak voelde. Als ik dan toch 2 kleine verbetersuggesties mag noemen:- Laat me bij ontvangst niet weer al mijn gegevens invullen, maar print het te ondertekenen formulier  van tevoren even uit. Alle gegevens zijn tenslotte bekend. - Verzin iets leuks voor 'het publiek'. Ook al heb ik grote kinderen, zij staan toch een beetje verloren te wachten tot ik weer terug ben. Dan is 50 minuten best lang.


Carol Costello 17-4-2017: I had my first flying lesson at Breda Airport, was really good. The pilot who taught me was really nice, explained everything on what he was doing and how things worked. Would recomend it for people wanting to do something exciting.

Joeri Peeters 17-4-2017: Super ervaring als eerste les. Zelf mogen vliegen. Het maken van bochten, stijgen, dalen en taxi op de landingsbaan ook zelf gedaan. Echt een aanrader.

Pablo Abdelloui 16-4-2017: Ik heb een privéles van 50 minuten gekregen voor mijn 50e verjaardag. Het was een geweldige ervaring en begeleid door een goede service (vooraf en tijdens). Om te reserveren, word je vriendelijk en persoonlijk geholpen en de vlucht met Carsten was subliem. Eerst een heldere briefing gehad, waar mijn vrouw en kinderen ook bij mochten zijn. Daarna even gelegenheid voor foto's. En vervolgens ready for take-off. Goede uitleg en de uitdaging om zelf te vliegen wordt professioneel gestimuleerd. Er werd van te voren verteld dat een dergelijke ervaring verslavend kan werken. Nou, dat is correct. ik kan niet wachten om nog een keer op te stijgen. Dit gevoel van vrijheid is mooi! Zeker aan te bevelen! 

Nils van Santen 8-4-2017: Op 8 april heb ik een proefles gevolgd wat ontzettend leuk, spannend en boeiend was. Ik heb ervan genoten! 

Martin van Emmerik 8-4-2017: Zeer leuk om een eerste vliegles mee te maken. Goede en vriendelijke instructeur. Geeft duidelijk uitleg en voelt vertrouwd aan. Kortom, een aanrader!! 

A Pellicaan 1-4-2017: Het was een hele belevenis de uitleg van robert (de piloot ) was perfect !! Ik ga zeer zeker vaker terug komen om te te gaan vliegen !! Bedankt nog en tot ziens !! 

Elibart Wisse 26-3-2017: Grandioze ervaring.  Gekregen van mijn zoon voor mijn verjaardag. Hij vloog eerst en ik dacht shit dit is serieus, geruststellend toch wel dat dhr Jan Kees Bot (inst.) erbij zat. Toen ik zelf mocht vliegen vond ik dat super leuk en een bijzondere ervaring.     Jan Kees Bedankt voor de toffe dag. 

Robert Wisse 26-3-2017: Vandaag een vriendenles gehad, gevlogen van Seppe naar Midden zeeland. Helemaal fantastisch! Ervaren piloot, vriendelijke ontvangst, en alles zelf gevlogen. En lekker weer, wat wil je nog meer?

Wim Edens 25-3-2017: Vandaag heerlijk gevlogen met Dirk in een prachtig toestel, de Aquila. Het was er een uitgelezen dag voor met goed zicht en zonnig weer. De vrij harde wind kon daar niet veel aan afdoen. Aanrader, ik kom nog eens terug.


Alex Swagemakers 6-3-2017: Wat een ervaring! Geweldig genoten van mijn proefles, geschonken voor mijn verjaardag door mijn zoon.Eerste 10 minuten gespannen en zenuwachtig, de volgende 10 minutenbegin je langzaam te genieten en de laatste 10 minuten dikke pret, waanzinnig.  Daarom is 30 minuten te kort en ga ik zeker voor de 5 proeflessen. Dank je wel Michel de instructeur!!! We zien elkaar bij de komende proeflessen.


Marianne Angenent-Ooms 6-2-2017: Vandaag een les van Michael gehad en er enorm van genoten. Een zeer bekwame en rustige instructeur. Zeker voor herhaling vatbaar.


Gert Van Eetvelt 3-2-2017:Wat een toffe ervaring ! Bovenin zelf mogen sturen, stijgen en dalen. En ik kon over mijn eigen huis vliegen om een foto te maken. Een aanrader!  Bedankt.


Max Geers 8-12-2016: Veel zelfstandig mogen doen met duidelijk begeleidende intructeur. Aanrader! 

Mevr. Velthuizen 27-11-2016: Ik ben 90 jaar en had nog nooit gevlogen ,maar het was een belevenis. Geweldig geweest, het was een verjaardag cadeau. De vliegenier was geweldig, jammer dat ik zijn naam niet weet .Voor een volgende keer. Het in en uitstappen was best moeilijk maar door hulp van de vliegenier toch gelukt.

Bert Timmermans 26-11-2016: Een leuke vliegles. Voor herhaling vatbaar. Heel indrukwekkend.

Sandra 29-10-2016: Afgelopen zaterdag een proefles vliegen gehad. Heel erg leuk om te doen, prima uitleg voor de eerste keer. Heel gaaf om de wereld van boven te zien. Voor iedereen die nog twijfelt, gewoon doen!  

Mark 22-10-2016: Mooie ervaring! Afgelopen zaterdag 22-10 een proef vliegles gekregen. Als je dit ook overweegt dan kan ik je zeker BredaAviation aanraden. Vanaf het eerste contact merk je dat je al goed zit. En dat bleek zo te zijn. De les was bijzonder leerzaam en helder. Bedankt Robert! En het is leuk om je huis en je buurt eens van bovenaf te zien.

Harry Koster 8-10-2016: Proefles gehad van Jan, geweldige ervaring om mee te maken. Kan het iedereen die belangstelling heeft voor vliegtuigen aanbevelen. 

Harold van Berlo: Geweldige ervaring die proefles. Ik heb er nu aan "geproefd" en wil dolgraag m'n brevet halen. Het is alleen, tja hoe zal ik 't zeggen. Euhhh sponsor gezocht ;-). Hahaha,

Merlin de Mie 23-9-2016: Voor mijn 40e verjaardag heb ik een proefles vliegen cadeau gehad van mijn vrouw. Een erg bijzonder cadeau. 23 september was de grote dag, met prachtig helder weer. Robert was die middag mijn instructeur. Vrouw en kinderen mochten even mee naar het vliegtuig en de kinderen mochten ook even in het vliegtuig zitten. Dat leverde leuke plaatjes op. 

Eenmaal zelf in het toestel kreeg ik uitleg waar alle instrumenten voor dienden en hoe de besturing werkte. Hij liet mij starten, toen taxiën naar de startbaan. Na de oversteek van de startbaan mocht ik zelf over de gele lijn rijden tot begin van de startbaan. Daar deed Robert de laatste check en vroeg toestemming om te mogen vertrekken. Wat een power zit er in zo'n aquila. Toen in no time stegen we op. Eenmaal op hoogte mocht ik het "stuur" overnemen en vloog ik zelf een groot rondje (vanuit het westen naar het noorden rechtsaf over het Hollands Diep tot de Moerdijkbrug, daar rechts af de A16 volgend en over Etten-Leur terug naar Seppe), wauw! Tot aan de landing na een beetje daalwerk zelf mogen vliegen en nam Robert het weer over een zette de kist soepeltjes aan de grond.
De sfeer was relaxed en ontspannen, ik heb ervan genoten. De vrijheid, het uitzicht en natuurlijk het besturen. Een belevenis die al het andere overstijgt! Aanrader!

Raphael Gommeren 3-9-2016: Vliegen is een passie van mij. De proefles kreeg ik kado van mijn ouders, super verassing en geweldig leuk met de instructeur. Ik had al veel geoefend op de flightsimulator thuis en wist daardoor al wel iets van het instrumenten paneel. Ik mocht veel zelf doen en dat was helemaal geweldig natuurlijk. Aanrader. Ik ga een plan maken hoe ik een brevet kan behalen.

Dirk de Bruin 11-9-2016: Ik heb een geweldige dag gehad, mijn eerste vliegles was geweldig, ook de instructeur legde het allemaal goed uit. JanKees dank je voor mijn eerste vlucht. Hoop vaker te mogen vliegen, ga zeker over wegen vaker te vliegen. nogmaals dank.

C.J. Bedaf 10-9-2016: ik vond het geweldig en ik zou het iedereen aanraden om het eens een keer te doen. De instructeur was ook heel goed en alles werd heel duidelijk uitgelegd en ik ga het zeker nog een keer doen.

Marco Laterveer 9-9-2016: Een te gekke ervaring deze proefvlucht , dankzij piloot Dirk Snoeken en zijn uitleg, zelfs het vliegtuig mogen besturen, zeker voor herhaling vatbaar 

Khadija 3-9-2016: Het was een dag om NOOIT te vergeten!! Mijn droom is uitgekomen en het was GE-WEL-DIG!!! Ik raad iedereen aan om het een keer in zijn leven gedaan te hebben. Ik had een hele lieve en gezellige begeleider en hij liet me zelf ook sturen.

Nicole van Bergen 2-9-2016: Heel bijzonder om een keer zelf te mogen vliegen. Na een goede uitleg, snel zelf aan de slag. Op het opstijgen en landen na alles zelf mogen doen. Erg leuk. Zeker een aanrader om eens te doen. 

René Poierrié  1-9-2016: Vandaag in de Aquila een prachtige vlucht gemaakt met Michael op 2000ft. boven de havens van Rotterdam e.o Genoten van het zelf vliegen!

Inge Groot Enzerink 29-8-2016: : Veel als passagier (mee)vlogen in Cessna's boven de Afrikaanse savanne. Nu wilde ik wel eens ervaren hoe is om zelf een dergelijk toestel te besturen. En dat is mij goed bevallen. Leuk om te zien hoe je met een stuurknuppel de noodzakelijke bewegingen maakt. Vliegen lijkt mij vergelijkbaar met autorijden. Je moet er ervaring in opdoen en gevoel voor krijgen.  

Mike van Gaans 25-8-2016: Vandaag een proefles gehad. Zeer goed bevallen. Gelijk zelf het vliegtuig besturen onder het toeziend oog vaneen ervaren vlieginstructeur. Smaakt naar meer. 

Ger Brands 24-8-2016: Vooraf leek het me iets eenmaligs om een keer zelf te vliegen t.g.v. mijn pensionering. Achteraf blijkt het een onvergetelijke geweldige ervaring met een fenomenaal uitzicht van boven, vooral door alle schakeringen groen. Je zweeft als een vogel door de lucht en misschien is het toch voor herhaling vatbaar.

Marja Kitselaar 23-8-2016: Erg genoten van mijn proefles op een Aquila met instructeur Herman Hendriks. En dat ook nogeens met prachtig weer!!   

Cor de Regt 18-8-2016: Super goed bevallen 30 min leek een uur mocht bijna gelijk zelf vliegen super!!!@

Theo van Mierlo 30-7-2016: Geweldig leuke proefles van 30 min. gehad met Dirk in de Aquila. Het gevoel waar begin ik aan verdwijnt al snel bij de start. Het was helemaal te gek om ook nog eens over je eigen woning te vliegen.

Ilona van Veen 26-7-2016: Ik heb zojuist mijn 1e vliegles achter de rug. Het was een geweldige ervaring  en zeker voor herhaling vatbaar. Erg vriendelijk geholpen en Michael..bedankt..was supergaaf...

Ton Ruijs 24-7-2016: Het is een hele belevenis om dit mee te maken. Een aanrader, erg veel genoten van de vlucht en de uitleg van JanKees was gezellig in de lucht, ga ik nog beslist een keer overdoen.

Kees Schepers 22-7-2016: Het was een geweldige ervaring en heb tijdens de vlucht veel handelingen zelf gedaan. De piloot stelde me erg op mijn gemak maar daagde me ook uit om zelfstandig het vliegtuig te besturen. Daarnaast werden ook mijn (technische) vragen naar tevredenheid beantwoord. Ik kan iedereen, die ook niet perse zijn brevet wil halen, een proefles aanraden voor alleen de ervaring al! 

Piet Meeuwis 19-7-2016: Proefles was een geweldige ervaring. Je hebt 50 minuten lang het gevoel dat je "zelf" het vliegtuig bestuurt waarbij je in alle rust gecoached wordt. Bedankt Herman voor de vriendelijke begeleiding. 

Frank Spaas 19-7-2016: Ik heb genoten van de vlucht. Het feit dat je het vliegtuig een tijd onder kontrole hebt gehad, is wel even kicken. Het is moeilijk om je te oriënteren, dat vereist ook de nodige ervaring. Het was een leuke ervaring. 

Puk Mahieu 18-7-2016: Vandaag een proefles gehad van Michael van de Sanden bij Breda Aviation. Kan niet anders zeggen dat ik een super dag gehad heb, met een super instructeur. Hij gaf mij en mijn broertje een heel veilig gevoel, vroeg meerdere malen of ik het naar mijn zin had, en of het goed met me ging. Daarnaast was hij echt heel gezellig en waren de 20 minuten (helaas) zo om. Ik zou het echt iedereen aanraden om dit een keer te doen!

Jan Hage, 17-7-2016: Vanmiddag 55 minuten (het grootste gedeelte zelf) gevlogen. Het was een schitterende ervaring. Mooi om je woonplaats Sint-Annaland vanuit de lucht te kunnen bekijken. 


Gerard Kreffer 8-7-2016: Een geweldige ervaring. Wel spannend voor de eerste keer zelf een vliegtuig besturen. Hele aardige vlieginstructeur. Absoluut voor herhaling vatbaar. 

André Wijnands 29-6-2016: Het was een hele leuke ervaring om zelf te taxiën, op te stijgen , te vliegen en daarna weer veilig te landen. Dankzij Herman ging alles goed. De volgende proefles heb ik al besteld. 

Anuska van de Wiel 12-6-2016: Enorm verrast voor mijn verjaardag ! Wat heb ik genoten. Dankjewel voor een super ervaring, Jankees.

Maurice van Ginneken 11-6-2016: Wat een leuke ervaring was mijn proefles vandaag onder begeleiding van Robert. Super relaxed werd alles uitgelegd en mocht ik zoveel mogelijk zelf doen. Een heerlijke ervaring om de wereld eens van een andere kant te bekijken en zelf een vliegtuig te kunnen besturen. Dank je wel voor dit cadeau! 

C. de Kraker 9-6-2016: Ik heb vandaag  en proefles met Herman gevlogen. Allereerst een mondelinge uitleg op de grond. Daarna de lucht in! Ik vond het fantastisch en ook wel spannend. Je moet leren je te concentreren op de horizon. Bochtjes maken en 2 x maal over ons huis gevlogen. Ik vond het fantastisch  en  Herman, bedankt voor deze les.                                                 

Remco Dekker 6-6-2016 : regelmatig rij ik met de auto langs seppe en altijd al een wens van me geweest omdat zelf eens mee te maken. Na een prettige ontvangt werd je eerst de werking van het vliegtuig uitgelegd waarna we konden instappen. Onder leiding van mijn instructeur gingen we soepel de lucht in. Het gevoel wat je dan ervaart is geweldig met zelf aan de stuurknuppel. We hadden prachtig weer en dus mooi zicht op alles onder ons. Een absolute aanrader om zelf eens een keer in te stappen.

H. Zonneveld 22-5-2016: Een aanrader om te geven, leuk om te doen. Mijn vrouw van wie ik dit kado kreeg haar grootste angst hij wil meer die komt uit, ik ga vlieglessen nemen maar helaas moet ik die zelf gaan betalen.


Peter van der Bent 22-5-2016: proef-vliegles cadeau gekregen: topervaring met een piloot (Michael vd Sanden) die de tijd neemt voor uitgebreide (geruststellende) uitleg en perfecte begeleiding op het moment dat je zelf mag vliegen. Echt een aanrader. 

Wim Holwerda 15-05-2016: Ik heb erg genoten van mijn vliegles van 30 min. Het zelf sturen ging prima en was een leuke ervaring. Mijn instructeur was ook erg aardig. Het was een vrij rustige vlucht met af en toe een beetje turbulentie, maar prima te doen. Erg leuk om mijn woonplaats Oosterhout vanuit de lucht te kunnen zien en fotograferen. 

Freek Domenie 6-5-2016: Op 6 mei een geweldige vlucht mogen maken samen met instructeur Jan Broeder. Een mooie vlucht. Zeker voor herhaling vatbaar. Het is een echte aanrader!! 

Egbert Schagen 30-4-2016: Genoten van een proefles in de nieuwe technam p2010 met een volledige glass cockpit. Die smaakt naar meer! 

Werner Nelen 23-4-2016: Ik vond het een zeer leuke ervaring en het ontvangst was supergoed toffe mensen  

Willem Dilven 21-4-2016: Wat een WOW ervaring en dan niet Walking On Water maar WAW Wondrous Air Wings. Wonderlijke vrijheidsbeleving in alle rust ondersteund. Helene, Breda Aviation en met name ook Dirk bedankt. WAW!!!!

Erik 14-4-2016: Helemaal Top ! Aanrader om jezelf eens te verassen of iemand anders.  

Bianca 8-4-2016: Ik heb gisteren voor het eerst gevlogen en vond het super leuk maar ook spannend. Is zeker een ervaring rijker ;) De vlieg instructeur was ook heel amicaal en vriendelijk, leuke vent! En heb ook mooie foto's kunnen maken tijdens het vliegen. 

John 5-4-2016: Afgelopen dinsdag (5-4-2016) een mooie les gehad. Ik had al meer een les gehad maar wilde het deze keer wat langer. Vertrokken op Breda Airport met de Aquila in westelijke richting. Daarna een full stop landing gemaakt op Midden Zeeland. Eerst afrekenen in de toren en daarna weer opgestegen naar het westen en met een klimmende bocht in oostelijke richting naar Woensdrecht langs de Belgische grens over Zundert terug naar Seppe. Het was bewolkt maar het zicht was uitstekend.  Alles was prima geregeld door Breda Aviation. Wat een mooie dag. 

Eric Hoppenbrouwers 21-3-2016: Super genoten van mijn vlucht bij jullie dankzij Michael v/d Sanden. 

Arjan Hendriksen 14-3-2016: Wat een schitterende dag! Een hele ontspannen sfeer en advies op maat. Dit kan ik iedereen aanraden! 

Robin Steging 15-2-2016: vandaag proefles gehad, en moet zeggen dat ik verkocht ben. Wat een ervaring, ik ga hier zeker mee verder. Ben wel blij dat ik me zonnebril bij had die was wel nodig.

Bas 2-12-2015: Vandaag 02-12-2015 een proef-vliegles in de Aquila A211 gehad.Nog best hard werken onderweg, maar toch kunnen genieten van het prachtige uitzicht; al met al echt een waanzinnige, onvergetelijke ervaring!


Kees Huijbregts, 3-11-2015: Ik heb het ervaren als geweldig. Vooral de tekst en uitleg van Herman was perfect. Ook het zelf vliegen heb ik ervaren als "Beslist nog meer doen".

Willem Moen, 10-10-2015: Vandaag mijn eerste officiële vliegles gehad van Joris. De eerste indruk was heel open en vrolijk. Uiteraard werd mij gevraagd naar mijn ervaring en kennis niveau. Waarop heel hartelijk lachend verteld werd dat hij niks meer hoefde te doen. Gelukkig was er genoeg hoor. Hoewel ik meteen de start mocht doen moest er toch een beetje koers correctie gedaan worden. Alles wordt heel beheerst gecorrigeerd met vooral opbouwende zaken. Dit heeft mij doen besluiten, met goedkeuring van de penningmeester, een proefpakket te bestellen. Breda Aviation komt op mij over als een ontspannen, open en betrouwbaar bedrijf om te leren vliegen.

Bart van Bruinnessen, 30-09-2015: Een vliegles stond al heel lang op mijn verlanglijstje. Eindelijk heb ik de stoute schoenen aangetrokken en geboekt bij Breda Aviation. Meteen bij aankomst merkte ik de hoe relaxed het er aan toegaat. Na een korte briefing van Herman meteen het vliegtuig in. Vanaf het begin mocht ik al veel zelf doen. Spannend maar ook erg leuk! Boven het Hollands diep hebben we een aantal oefeningen gedaan. Na een rondvlucht boven mijn eigen huis in Roosendaal zijn we weer teruggevlogen naar het vliegveld. Ik vond het geweldige ervaring. Vooral de relaxte manier waarop Breda Aviation werkt is erg fijn. Hierdoor voel je je als snel op je gemak. Zeker voor herhaling vatbaar en misschien ooit wel de volledige opleiding. Breda Aviation en met name Herman bedankt!  

Bob Heerkens, 18-9-2015: Laatste dag van mijn vakantie heb ik mezelf een vliegles kado gedaan. Een geweldige ervaring die ik niet zou willen missen. Breda is niet alleen op vliegafstand van mijn woonplaats, maar heeft ook de charme van een klein vliegveld.  Robert de instructeur heeft me eerst wat verteld over het vliegtuig (Aquila) en daarna het hele instrumentarium uitgelegd. Start en landing worden door de instructeur gedaan, maar eenmaal in de lucht ben jij "in control". Navigeren viel niet mee, maar Robert toont je de herkenningspunten. Uiteindelijk heb ik een rondje over mijn woonplaats gemaakt, door het mooie weer kon ik alles goed zien. Vliegen is echt leuk, zeker als je zelf stuurt. Ik ben erg tevreden, dit was me het geld zeker waard en wie weet ga ik nog een keer. Niet alleen het vliegen maar ook de professionele wijze waarop Robert je het vliegen bijbrengt maakt dit tot een onvergetelijke event. Nog wel benieuwd hoe het filmpje eruit komt te zien. 

Johan van Kelle, 26-9-2015: Was een superleuke proefles. Goede uitleg en gelijk aan de slag, zelf vliegen. Mooi dat je zelf je route mee kunt bepalen. Jammer dat het beloofde filmpje niet lukte. Iets beter voorbereiden de volgende keer. Excuses aanvaard! 

Patrick de Leger, 3-10-2015:
Unieke ervaring, zeer bekwame instructeur en heel vriendelijk onthaal. Is zeker voor herhaling vatbaar.

Bas van Leijsen, 3-10-2015:
Na duizenden kilometers als BA gold card houder achterin gezeten te hebben mocht ik nu eindelijk een keer voorin zitten. In een woord FANTASTISCH. Wat een super ervaring. Na duidelijke uitleg van vliegbeginselen door ex 747 gezagvoerder Jan Kees Bot mocht ik meteen zelf achter de stuurknuppel en voetpeddels plaatsnemen om zelf een vliegtuig te besturen. Een geweldige ervaring. Smaakt naar meer......... 

Paul van Ginneken, 30-9-2015: Een buitengewone ervaring om gelijk al de 'baas' over je vliegtuig te zijn. De instructie is zeer compact en daardoor heel helder waardoor je snel een vertrouwd gevoel krijgt en de les een feestje wordt. 

Mike van den Goorbergh, 23-9-2015: Superleuke ervaring en zeker een aanbeveling.  Je wordt op een leuke manier geholpen en tijdens het vliegen laten ze veel handelingen aan je over, zodat de beleving des te leuker is!!

Peter van Mil, 12-9-2015: WAAAAAW.... een ca 30 minuten zelfstandig vliegen was heel gaaf, bedankt voor deze ervaring... TOP.

Mark Ketelaar 7-9-2015: Het was echt heel gaaf om zelf te mogen vliegen. Met de juiste uitleg is het eenvoudig en zelfs ontspannend. Binnen enkele minuten ben je van het Hollands Diep naar Zundert gevlogen. Dankzij de merkbare ervaring van de piloot voel je je veilig zodra je instapt. Tijdens de vlucht was het erg leuk om bochten (stijgend en dalend) te vliegen en zo het vliegtuig te controleren. Een super verjaardags-cadeau! 

Simon Jansen 23-8-2015: Afgelopen zondagmiddag proefles (cadeau) vliegen gehad. Ontvangst door receptie allerhartelijkst. Instructeur Jan-Kees Bot (een zeer aardige man) legde van tevoren duidelijk uit waar ik op moest letten in de cockpit. Hoewel in het begin wat onzeker, ging dat naderhand snel over door de rustige begeleiding van Jan-Kees. Een aanrader om volgende keer nog eens vanaf Airport Breda de lucht in te gaan!

Kees van der Heijden, 29 Juli 2015: Op 29 juli 2015 heb ik een proefles gedraaid bij Breda Aviation. Mijn instructeur was Robert Verdonk. De proefles zou al plaats vinden in 2014, maar door familie omstandigheden kon dat niet doorgaan. Zonder ook maar één moment daarover na hoeven te denken door Breda Aviation, werd de les als tegoed verplaatst naar juni 2015 of zoveel vroeger of later ik nodig zou hebben. Op 29 juli 2015 aangekomen op Breda Aviation werd ik direct vriendelijk welkom geheten door de receptioniste die mij voorzag van een heerlijke bak koffie en mij door haar optreden liet merken dat ik meer dan welkom was bij BA. Na de briefing ging ik met Robert Verdonk naar de Aquila (GGAEC). Hier werd een duidelijke uitleg gegeven over hoe alles werkte en hoe je met zo'n toestel kunt vliegen. Na de start gaf hij op ca. 1700 voet de knuppel over aan mij (en dus echt aan mij!!) Met de woorden "probeer het maar, hij is voor jou" Ik heb heerlijk gevlogen en boven de moerdijk gaf ik aan dat ik in de verte mijn huis kon zien liggen. Nou, zei Robert Verdonk, vlieg er dan maar heen. En zo geschiedde. Ik vloog zelf naar mijn thuis en draaide daar een rondje of drie/vier omheen, zelf!! Een onvergetelijk mooie ervaring. Na de terugvlucht mocht ik het vliegtuig in het circuit brengen en in het midden van de landingsbaan. De landing werd (met meevoelen door mij) uitgevoerd door Robert Verdonk omdat dat de regels zijn die gelden. Het was een onvergetelijke ervaring en het virus heeft mij, ondanks mijn leeftijd van bijna 67 jaar, door het enthousiasme, en vooral ook de gemoedelijke sfeer zonder arrogantie waardoor blijkt dat iedereen bij Breda Aviation welkom is, helemaal te pakken. Ik ga zeker nog vaker met Robert vliegen (als hij ook met mij wil) en misschien dat ik mijn brevet nog ga halen in de hoop dat ik kan vliegen tot mijn 80+ (die mensen zijn er namelijk ook). Ik kan echt deze club van harte aan iedereen aanbevelen. Ga gewoon eens kijken, neem een rondvlucht of nog beter een proefles. Geef het anders aan iemand cadeau. Er is een prachtig terras dus iedereen kan daar de verrichtingen van de vlieger in spé bewonderen. Gewoon doen!!

Maddy de Leeuw, 26 juli 2015: Gisteren heb ik een proefles vliegen gevolgd bij instructeur Herman, was echt een geweldige belevenis, een goede uitleg en goede begeleiding door de instructeur. Topdag gehad!! Bedankt!!  

Jan van den Enden, 26 juli 2015: Ik heb de vlucht heel prettig ervaren. Leuk vliegtuigje. Mijn begeleider was een geweldig persoon. Hele duidelijke uitleg en tijdens de vlucht liet hij mij zo veel mogelijk zelf. Geweldig toch. Daarbij komt nog, dat hij gevoel voor humor had. Mooi meegenomen, toch? Een aanrader dus. 

Bert Teurlinkx 22 juli 2015: De proefles was zeker de moeite waard. Goede leuke instructeur die je helpt met deze speciale ervaring.

Marcel Borgmeijer, 13 juni 2015: Fijne vlucht gehad en super leuk, zeker nog een keertje mee maken...Top.

Marcel Bakx, 6 juni 2015: Vandaag mijn eerste proefles gehad. Super ervaring die naar meer smaakt, mede dankzij het enthousiaste ontvangst en heldere uitleg van instructeur Joris.

John Lensen, 23 mei 2015: Fijn gevlogen met Joris Roelofs en samen veel gelachen.

Madelon Dingenouts, 23 mei 2015: Vandaag mijn 2e vliegles gehad, was weer super gaaf! Ik wil instructeur Joris Roelofs heel erg bedanken voor deze gave ervaring en goede uitleg, ik heb ook veel mogen doen en dat was heel leuk! Bedankt en zeker tot ziens ! 

Sebastiaan 23 mei 2015: Hartstikke gave vliegles gehad vandaag! Goede instructeur en veel mogen doen. Was echt weer een top ervaring, super! Heel erg bedankt  :)

C. Leeuwis, 2 mei 2015: Ik wil eerst Joris Roelofs bedanken voor de goede begeleiding tijdens de proefles. Het is een grote ervaring om eens te vliegen. Het is voor herhaling vatbaar. Nogmaals dank en tot ziens!

Mark, 14 maart 2015: Het was geweldig! Voor herhaling vatbaar!

David, 22 februari 2015:  Mijn eerste proefles is super verlopen. Mede dankzij de begeleiding van de instructeur. Ik wil jullie graag bedanken voor deze ervaring en voor de foto's.

Han, 17 januari 2015: Goed ontvangen. Duidelijke instructeur en vervolgens de lucht in gegaan. Was een perfecte gewaarwording. Geeft een echt vrij gevoel. Door het goede weer een zeer goed zicht. Ik zou het zo weer overdoen. 

Marcel: Ik heb enorm genoten van de proefvlucht. Het  is als het ware je eerste auto rijles maar dan in het vliegtuig. Een enorme ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. Gelukkig heeft Robert mij het stijgen en landen bespaard want daarvoor zou denk ik nog flink geoefend moeten worden.

Dhr. W.J Minnaard, 19 oktober 2014: Het was in een woord fantastisch, goede uitleg en snel vertrouwd met het vliegen. 5 minuten extra wel wat duur.

André, 9 september 2014: Afgelopen dinsdag een proefles van 50 minuten gevolgd, een geweldige ervaring om bij de eerste keer zelf al op te mogen stijgen, rond te vliegen en te landen. Ik had de eer om Herman Hendriks als instructeur te hebben, die me heel duidelijk en op een prettige manier de beginselen van het vliegen uitgelegd heeft. Kortom: een echte aanrader.  

Geert, 29 juni 2014: Door mijn werk bij Fokker heb ik al veel in vliegtuigen gezeten en meegevlogen. Echter zelf vliegen is ook een hele mooie beleving. Ik vond het een fijne instructeur die in staat is om mensen snel op hun gemak te stellen al is dat bij mij niet zo hard nodig! Ik hoop zeker nog een keer terug te komen.

Roger, 26 juni 2014: Geweldig half uurtje mogen beleven, gekregen door mijn familie voor verjaardag. Als kind op 9 jarig leeftijd een keer met meneer Luxembourg mee mogen vliegen. Ik had het geluk dat hij de baas van mijn vader was destijds. Daarna nooit meer gevlogen in wat dan ook. Was best wel nerveus geworden toen moment dichterbij kwam. De instructeur Herman Hendriks gaf mij al snel het gevoel dat alles in orde kwam en ik niets te vrezen had...gas erop, wachten op voldoende snelheid en stijgen maar....wat een ervaring met de stick in je hand, bocht naar links, rechts, meer gas en stijgen...geweldig... alleen wat erna kwam was even slikken, de G krachten verkennen, nooit meegemaakt dus dat was even ervoor zorgdragen dat mijn maaginhoud op zijn plek bleef zitten maar dat was snel weer over. Ik ga dit zeker meer doen en bekijken hoe en wanneer. Ik ben nu 7 uur verder en in gedachten nog steeds aan het vliegen. Een ervaring die iedereen zou moeten meemaken... GE-WEL-DIG!!! 

Ben, 11 juni 2014: Erg leuke ervaring zo'n vliegles. Om eens mee te maken hoe het is om zelf te vliegen. Vooral de manier waarop deze les wordt gegeven is mij prima bevallen. Leuk verjaardagscadeau.

De heer Baaij, 31 mei 2014: Vandaag voor eerst gevlogen, was geweldig. Mede door de goede begeleiding vanaf telefonisch contact en door de piloot Robert Verdonk, die mij zeer op mijn gemak heeft gesteld. Piloot heeft alles keurig netjes verteld. Het zelf vliegen was een hele ervaring op zich. Was een geweldige ervaring en heb super genoten. Een aanrader voor iedereen.

Madelon, 17 mei 2014: Vandaag heb ik een proefles vliegen gevolgd bij instructeur Robert, was echt een geweldige belevenis, een goede uitleg en goede begeleiding door de instructeur. Topdag gehad!! Bedankt!! 

Danny, 19 maart 2014: Beste Herman. Bedankt voor de proefles het was helemaal geweldig. Heb er ook voor gekozen om de introductie te gaan doen en de theorie. Ik kan het iedereen aanraden, als je het 1 keer hebt meegemaakt wil je nog een keer en nog een keer. Nogmaals helemaal top. Mvg, Danny

Jef, 4 maart 2014: Ik had een proefles van een half uur en ik heb er super hard van genoten!!! Een onvergetelijke ervaring! De tijd "vloog" werkelijk voorbij. Robert vloog samen met mij, uitstekende uitleg gekregen en een aangenaam man. Nogmaals bedankt Robert.

Dolf, 1 maart 2014: Het was oprecht een bijzondere en unieke ervaring om een vliegles te volgen! Met dank aan de goede instructeur en de gehele aankleding van de les van 50 minuten. Ik overweeg serieus om meer lessen te gaan volgen want dit was echt onvergetelijk! Bedankt.

Reviews rondvlucht

Fam. Ruitenberg 18-06-2017: Was een superleuke ervaring! Nicky heeft ons veel verteld en hij heeft twee keer  boven ons huis in Sleeuwijk gevlogen. Heel gaaf!! 

S.ter Veld. 11-06-2017: Rondvlucht gehad boven Hoogerheide met m'n kleinzoons Rick en Jim. Het was een leuke ervaring en voor herhaling vatbaar.

Blom 27-5-2017 : Vanmiddag een rondvlucht gehad. Grandioos. Wat is een half uur dan gauw voorbij


Fam. Vendel 21-05-2017: Was in een woord helemaal geweldig. Medewerkers zeer vriendelijk, was top geregeld. Bedankt, namens de fam. Vendel uit Prinsenbeek. 

Jan van Sprundel 23-4-2017: We hebben een prima rondvlucht gehad. Heel vriendelijke piloot. Een echte aanrader voor een leuk uitstapje.

De Geus 19-4-2017: Zeker de moeite waard om te doen. Piloot was zeer vriendelijk. Volgende keer zullen we zeker langer boeken zodat we boven ons huis kunnen vliegen. Leuk om een rondvlucht cadeau te doen, zeker aan te raden na afloop in een van de horeca gelegenheden bv een high tea te doen. Voor ons was dit echt een top middag.

C Martens 28-1-2017: Het was een super leuke rondvlucht met heel goed uitzicht over onze woonplaats met een super leuke piloot. We hebben er echt van genoten.  

Furkan 5-11-2016: Mijn vriendin die nog nooit gevlogen heeft, heeft haar eerste keer vandaag meegemaakt. Ze vond het super leuk! Ik heb zelf vaker in een gewone vliegtuig gevlogen, vond het toch een heel andere ervaring. Je ziet meer in een kleiner vliegtuigje. Het is echt leuk en vooral om het als een surprise te regelen voor iemand. Wat ik zelf ook heb gedaan en tijdens de rondvlucht haar tot huwelijk heb gevraagd. Mensen die er werken hartstikke aardig.

Manon Maas 2-11-2016: Het was voor mijn oma de eerste keer vliegen dus heel bijzonder. De piloot legde alles goed en rustig uit. De vlucht was heel mooi! Hele leuke ervaring! Ook voor mij!  

Ivon Nordhuizen 16-10-2016: We hebben genoten. De piloot Jacco was erg vriendelijk en behulpzaam. Mijn man is slecht ter been en kon met moeite t vliegtuig in, maar dank zij de hulp en t geduld van de piloot en onze schoonzonen is t gelukt. T was n  mooie vlucht mede dank zij t mooie herfstweer. 

Willem de Koning 16-10-2016: Super genoten vandaag van een rondvlucht van een half uurtje, goed geregeld, aardige piloot, vroeg wat we graag wilde zien, erg leuk, zeker een aanrader !  

Henk Lips 24-09-2016: Geweldig leuke vlucht! Sympathieke piloot. Bediening restaurant was super! Dinner perfect! Zijn de hele dag gebleven! Dat zegt wel wat, nietwaar? 

Wendy Lievens 24-09-2016: Vandaag samen met mijn partner en oudste dochter van 3 jaar een rondvlucht gehad. Alle 3 echt super genoten! Zeker de moeite waard om het nog eens te doen! Ook super vriendelijk personeel en piloot echt top!!

Henk Woldhuis  21-9-2016: Wij hebben een prachtige rondvlucht gemaakt boven onze woonplaats. Met dank aan de piloot die keurig rond cirkelde boven de door ons aangegeven plaatsen zodat wij mooie foto's konden maken. Zeker voor herhaling vatbaar.

Yvonne Frijters 21-9-2016: Vandaag hebben we een rondvlucht gehad boven onze school de St. Bavo in Rijsbergen. In december wordt deze school afgebroken en gaan we naar een tijdelijke huisvesting. Er wordt een nieuw IKC gebouwd. We hebben vandaag een unieke kans gehad om het oude gebouw te filmen doordat Robert de Vries onze piloot een aantal malen precies boven de school vloog. We hebben zelfs mooie foto's van de kinderen kunnen maken die buiten op het speelplein de letters BAVO vormden.

Olav ten Broek 18-9-2016: Heel mooie middag gehad. Voor een familiefeest had ik vier rondvluchten van dertig minuten geboekt, maar omdat er mensen afvielen vroeg ik of het kon worden omgezet naar drie vluchten van veertig minuten. En dat was geen probleem. We hebben genoten en de piloot was buitengewoon kundig en legde alles goed uit. Vooral voor de kinderen een onvergetelijke middag. 

Herman Govaarts 17-9-2016: Het was afgelopen zaterdag een leuke ervaring te mogen meevliegen in een van uw vliegtuigjes. Zeker met mijn zoons en een zeer ervaren piloot. We hebben onze omgeving eens vanuit de lucht mogen waarnemen. 

Jack Verwijmeren 14-9-2016: Sorry de naam van de piloot vergeten. deze was heel erg vriendelijk en gaf op als onze vragen antwoord. Dit was een verrassing voor de persoon die nog nooit gevlogen had. Opstijgen ,dalen heel professioneel het was zeer geweldig om dit te beleven.   Alles klopte en is zeker een aanrader om dit te beleven.

A.Heijnen 7-9-2016: Het was een fantastische vlucht en een geweldige belevenis om voor de eerste keer in de lucht te zijn. Robert heeft onze angst weggenomen.  Bedankt Robert. Fam. Heijnen.

Jop, Esther en Lars 3-9-2016: Wij hebben Jop voor zijn 8ste verjaardag een rondvlucht gegeven. De vlucht is in een woord samen te vatten... Genieten! Jop vroeg piloot Mark het hemd van zijn lijf en Mark legde alles goed en rustig uit. Verder veel gezien ons huis, Jop zijn school, de flat van opa en oma, de Biesbosch, Willemstad. Met een grote glimlach stapten we met zijn allen uit het vliegtuig. Zeker de moeite waard!

Gertjan, Ammeke en Robert 3-9-2016: Na een hartelijk welkom en een drankje, kwam piloot Mark ons ophalen. Allereerst supercomplimenten voor de piloot die Gertjan met zijn visuele beperking zo goed heeft opgevangen en alles heeft uitgelegd. Ook tijdens de vlucht had Gertjan heel veel vragen, die met grote passie door Mark werden beantwoord en in sommige gevallen in de lucht uitvoerde!! Kortom een geweldig geslaagde middag en werkelijk een perfect op Gertjan zijn beperking afgestemde middag!! Grote Klasse!!!!

Dennis Tuip 3-9-2016: Vandaag ben ik getrakteerd op mijn 40ste verjaardag door mijn ouders met een rondvlucht van 45 minuten. Ik vond de vlucht helemaal gaaf en kom zeker nog eens terug. Dankjewel Kevin voor wat je ons allemaal uit de lucht hebt laten zien. Groetjes van Dennis en Krijn.

Familie Vloemans 1-9-2016: het is voor ons een schitterende vlucht geweest.  Kevin onze piloot heeft ons perfect van de vlucht laten genieten. Ook het weer was super. Breda Aviation bedankt.
Mvrgr. Cees en Marie José

J. Brehouwer 31-8-2016: Geweldige vlucht, prachtig uitzicht en vriendelijke en bekwame piloot. Voor herhaling vatbaar.


Familie Schilt 28-8-2016: Gevlogen met piloot Robert..... met ons neefje hebben we een rondvlucht gedaan over ons dorp Babyloniënbroek. Alle huizen super goed kunnen bekijken

Reviews Arrangementen

Arrangement Dennenoord 28-9-2016 (25 personen):
Wij zijn met onze business club van hockeyclub Zwart Wit uitstekend ontvangen. We zijn allemaal de lucht in gegaan en hebben een rondvlucht naar Breda gemaakt met uiteraard een blik van onze hockeyvelden. Vooraf hebben we een interessante presentatie gehad over de exploitatie van Breda Airport. Daarna hebben het event afgesloten met een borrel en diner bij Hangar01 wat ook een aanrader is. 

Progaia IT Solutions 21-9-2016:
Iedereen heeft genoten van de rondvlucht boven Dordrecht en Kinderdijk. Er zijn veel mooie foto's gemaakt waar we nog lang van kunnen nagenieten.

Arrangement Bierings BV 23-7-2016 (18 personen):
Hierbij willen wij jullie hartelijk bedanken voor het organiseren van het personeelsfeest van ons bedrijf.Een hartelijke ontvangst, rondleiding door het museum, vliegen boven onze woonplaats en het bedrijf, en een uitstekende lunch.Petje af voor het vriendelijke personeel en vrijwilligers die het voor ons een TOP dag maakte.Wij hebben ervan genoten!!

Arrangement Jeroen van der Weide, 2-7-2016 (8 personen):
Erg leuke middag gehad met dronevliegen in de hangar, top!! We zijn met 8 kerels bij jullie wezen dronevliegen, en was echt super leuk, ook erg goede en aardige begeleider! Voor herhaling vatbaar.

Arrangement Team Nouvelle, 29 mei 2016 (4 personen):
Als uitje voor Team Nouvelle was het een geweldige ervaring om zelfstandig te vliegen onder leiding van twee zeer leuke vlieginstructeurs.......alle dames waren erg enthousiast! Kortom een aanrader. 

Arrangement Radio Rucphen FM, 12 december 2015 (24 personen):
Bedankt het was een mooie ervaring, tot bij de radio.

Arrangement Revant, 10 september 2015 (9 personen):
Geweldig unit uitje iedereen was zeer tevreden. Goede ontvangst met daarna uitleg over de proefles. Erg leuk dat je 1 op 1 met de instructeur in het toestel zit. Echt een aanrader om uit te proberen wat vliegen is in een klein toestel. 

Arrangement Leehuis, 12 juni 2015 (18 personen):
Goede organisatie, geweldige sfeer. Al met al: Top! 

Arrangement Stahl Europe BV, 5 juli 2014 (31 personen):
Op zaterdag 5 juli 2014 hebben we met de personeelsvereniging van ons bedrijf een middag vliegles en rondvlucht gehad. Onder de goede begeleiding van Marcia hebben we een fantastische middag gehad. Zeer enthousiast kregen we een rondleiding over het vliegveld en door het museum en ook de instructeurs in de vliegtuigen hadden een engelengeduld. Mede door het droge weer konden we gezellig buiten op het terras zitten en zien hoe de collega's gingen vliegen. Het was een zeer geslaagde middag.

Arrangement Allflex Watersport BV, mei 2014 (17 personen):
Ons bedrijfsuitje was een gigantisch succes!! We kijken allemaal terug op een superdag. Niet alleen vanwege het goede weer, maar zeker door jullie begeleiding en de perfectie waarmee wij begeleid werden. Het vliegen was een echt avontuur!! Dank ook aan Mark Avontuur. Wij zullen jullie zeker aanbevelen als anderen een locatie zoeken voor een geslaagd experiment!! 

Arrangement Raaijmakers, mei 2014 (8 personen):
Heel erg bedankt voor de leuke middag die jullie ons bezorgd hebben. Zowel de rondleiding door Henk, maar zeker ook het vliegen met piloot Michael was heel erg leuk (en spannend). Zeker omdat ook het weer geweldig meewerkte, was dit voor ons een event om met plezier op terug te kijken. Dank je wel daarvoor. 

Reviews opleidingen

Hier leest u kort de mening van onze klanten. Klik hier om het uitgebreide verslag te lezen van deze vliegers.


Bernard Jans (in opleiding voor PPL brevet sinds oktober 2016)

Heel blij met de ontspannen, gezellige, serieuze en uiterst professionele manier waarop ik word opgeleid. Ik ga na mijn PPL zeker ook verder met CPL bij Breda Aviation.

Ferry van der Geest (Capt B777 Turkish Airlines, september 2016)

Wat mij meteen opviel was, naast de enorme professionaliteit, ook de gemoedelijkheid en het vakmanschap van de instructeurs. Ik ben heel erg blij met Breda Aviation, het team en ook de vloot!

Elly Suverein (sportvlieger, gebrevetteerd sinds december 2015)

Mijn grote droom was altijd om ‘bushpilot’ te worden in Afrika. Iedereen die een soortgelijke droom heeft, kan ik Breda Aviation absoluut aanbevelen!

Ton de Moel (Aero Medical Examinar)

Over de organisatie van de cursus RFI naar FI ben ik vol lof. Een cursus die ik kan aanbevelen aan ieder die wil blijven investeren in eigen kennis, kunde en ervaring.


Joel Prak (Oud F16 vlieger, nu F/O op de B787)

Breda Aviation is een verstandige keuze vanwege de manier van opleiden en omdat er maatwerk geleverd wordt. 


Stijn Konings (Captain B767)

We waren onmiddellijk overtuigd dat we goed zaten bij Breda Aviation: Een mooie verhouding van een professionele zaak met mooi materiaal en een heerlijke no-nonsense benadering.


Bart Monster (Sportvlieger, gebrevetteerd sinds eind 2014)

Wat mij vanaf het eerste moment zeer aansprak bij Breda Aviation was de vriendelijkheid van de instructeurs, de baliedames (zoals ze zichzelf noemen) en de zeer gemoedelijke sfeer. Het was en is echt altijd hartelijk.

Sylvie van Bommel (Sportvlieger, gebrevetteerd sinds 2013):  

De combinatie van de familiariteit en de warmte, de professionaliteit en kleinschaligheid waarmee Herman, Marcia met al hun collega’s de vliegschool runnen, biedt mij een fijne haven.

Jacco Louwerse, Captain MD11 (Multi Engine, januari 2014):

Op aanraden van een vriend ben ik terecht gekomen bij vliegschool Seppe. Aangenaam verrast was ik over de professionele en prettige manier waarop ik initieel werd geïnformeerd en vervolgens naar mijn examen werd begeleid.
 

Gerard Vingerhoets (sportvlieger, gebrevetteerd sinds 2011):

Iedere week ben ik minstens 1x bij Seppe Air Service te vinden en ik geniet volop van het vliegen met mijn vliegcollega's. Maar vooral van de fijne sfeer.