Sla je vleugels eens uit!
Voor meer informatie
bel: 0165 318167
European Aviation Safety Agency contact
facebook twitter Google+ Pinterest Instagram English
Rond- vluchten

Rondvlucht

Heeft u uw eigen huis al eens vanuit de lucht bekeken? Of misschien vliegt u liever over de molens in Kinderdijk, de Biesbosch of Neeltje Jans. Dat alles is mogelijk met een rondvlucht vanaf vliegveld Breda Airport. Tijdens de rondvlucht kunt u met maximaal 3 personen meevliegen. Kinderen mogen mee (wij adviseren vanaf 3 jaar) maar ook zij behoren een eigen zitplaats te hebben. Kortom, een spannend uitje voor het hele gezin waarbij u beslist uw fototoestel niet mag vergeten.

Onze vaste rondvluchtdagen zijn woensdag, zaterdag en zondag, graag wel vooraf boeken. Wilt u liever op een andere dag, dan bekijken wij voor u de mogelijkheden. Gelieve ook rekening te houden met de gewichten. Maximaal gewicht per stoel is 110 kg, totaalgewicht van de passagiers mag 240 kg bedragen. Vergeet u niet de legitimatiebewijzen mee te nemen.

Zoekt u nog een origineel cadeau voor iemand? Verras deze persoon dan met een cadeaubon van Breda Aviation! Ook leuk om een rondvlucht als relatiegeschenk te geven of om een rondvlucht met het personeel te maken!

Breda Aviation heeft een AOC vergunning om pleziervluchten uit te mogen voeren. Zo bent u ervan verzekerd dat u gaat vliegen met een Europees erkend bedrijf. Daarnaast wordt onze vloot onderhouden door een erkend PART-145 onderhoudsbedrijf.

Onderstaand hebben we wat voorbeelden voor u weergegeven. U kunt uiteraard ook uw eigen route samenstellen om bijvoorbeeld een luchtfoto van uw bedrijf te maken. Klik op de rondvluchten voor meer informatie of boek direct uw rondvlucht.

Rondvlucht West-Brabant

Rondvlucht over West-Brabant

Rondvlucht Biesbosch

Rondvlucht over de Biesbosch

Rondvlucht Tilburg

Rondvlucht over Tilburg

Rondvlucht Kinderdijk

Rondvlucht over Kinderdijk

Rondvlucht Rotterdam

Rondvlucht over wereldhaven Rotterdam

Rondvlucht Deltawerken

Rondvlucht over Delta Werken Zeeland

Contactformulier

Reviews rondvlucht

Jorine van Peer maart 2019: Gisteren heb ik met mijn vader en moeder een rondvlucht gemaakt, en we vonden het alle drie geweldig!  Mijn moeder is dementerend en heel slecht ter been, dus 't was 'n hele klus om haar in 't vliegtuigje te hijsen, maar de piloot was zo ontzettend  geduldig en heel aardig. Ze vond het ook heel spannend, maar hij stelde haar gerust en ze mocht in z'n arm knijpen als ze wilde, dat heeft ze ook heel de tijd gedaan....Waarschijnlijk heeft hij vandaag een blauwe arm ;)  Maar wij hebben een prachtige herinnering aan 'n mooie zonnige rondvlucht ! 

Tamara Vos, januari 2019: Kado voor mijn vader gegeven, hij vond het geweldig! En wat een vriendelijke grappige leuke piloot hadden we! Top!!!


Frank, januari 2019: Het zinkt nu pas in bij mijn vrouw dat ze het vliegtochtje gemaakt heeft. Met wat emotie dat we over Lage Zwaluwe konden vliegen. Dat doet haar veel. Super groot compliment aan Steven. Hij heeft geweldig netjes gevlogen en zijn oren waren niet alleen bij de toren, maar zeker ook bij zijn passagiers. Top vent. Dank voor alle hulp en de leuke ervaring voor mijn vrouw.

Fam. Meivogel-Yasar, december 2018: We hebben een ontzettend leuke rondvlucht gehad met een hele vriendelijke piloot. Zeker een aanrader.

Addy Beerens, november 2018: Fijne ontvangst met n kopje thee, zeer ervaren vriendelijke piloot, goede uitleg onderweg. Het weer was wat grillig maar desondanks een prachtige vlucht gehad!!  Rotterdam, Kinderdijk, Natuurpark De Biesbosch, Slot Loevestein en toen was het tijd om terug te gaan naar Breda Aviation . Voor herhaling vatbaar.

A.v.d. Wouw, oktober 2018: met Henk de lucht in was een bijzondere ervaring vooral omdat wij het cadeau hebben gegeven aan ad die vroeger ook zelf een vliegtuig bij Seppe heeft gehad. We zijn gevlogen over bekende plaatsen met super goed zicht. Leuke piloot met duidelijke uitleg en is voor herhaling zeker de moeite waard.


Verstraten, oktober 2018: Mijn moeder werd 80 jaar en heeft voor het eerst in haar leven gevlogen. Een geweldige aardige piloot waar wij allen zeer tevreden over waren. Wij willen dan ook onze complimenten voor de piloot zeker overbrengen. Het was de ervaring van haar leven bedankt voor de geweldige service.


Fam. Rademakers, oktober 2018: Alles prima geregeld. Netjes ontvangen. Mooie vlucht gehad en duidelijke uitleg Wel wat oponthoud omdat het vliegtuig nog niet terug was en er nog getankt moest worden. Houd dus rekening met mogelijke vertraging mocht je daarna nog andere afspraken hebben.


Rien Knol, oktober 2018: Voor ons zijn 3 rondvluchten verzorgd. Het organiseren vooraf, de ontvangst, uitleg en begeleiding (zowel op de grond als in het vliegtuig) zijn uiterst vriendelijk, duidelijk en als geruststellend ervaren. De ene deelnemer staat te popelen, de ander is wat terughoudend. Voor allen is de juiste aandacht en een vriendelijk woord. Ik kan deze beleving bij Breda Aviation iedereen van harte aanbevelen!


Caroline, oktober 2018: Vanmiddag een rondvlucht gehad en de kinderen hebben genoten..2 jaar geleden met de oudste geweest nu met de 2e en 4e in rij...en jawel voor nr 3 in rij hebben we woensdag a.s. weer een vlucht gepland staan.. Opa vond het sneu dat ze de enige was van de 4 kinderen die nog niet gevlogen had...dus samen met opa mag ze de beleving mee gaan maken!! Want dat is het een hele beleving!!


Robert Jan Duyvestijn, oktober 2018: We hebben zo genoten, werden er stil van, een absolute aanrader, zeker met een piloot die van echt Italiaans eten houdt, super....gewoon doen.

Simon Mooren, oktober 2018: De rondvlucht vanaf Breda Aviation op zondag 14 oktober was heel goed verzorgd van het begin tot het einde. Jacco was niet alleen een goeie piloot maar toonde zich ook een uitstekend Gastheer. We hebben er van genoten. Dank voor de Service!

Marcel, oktober 2018: Perfecte ontvangst !! Een piloot die erg veel moeite deed om aan ons verzoek te voldoen om over ons huis te vliegen.kortom :een aanrader/must voor een ieder die een plezierige middag wilt beleven.

Kees van Aert, oktober 2018: Zeer enerverende rondvlucht gehad met een mooie route in overleg.

Ruud Morijn, september 2018: Van mijn kinderen had ik een proefles cadeau gekregen voor mijn verjaardag. Omdat ik, ook vanwege mijn leeftijd, toch niet van plan was om zelf een vliegbrevet te halen heb ik omgezet in een rondvlucht met mijn echtgenote en oudste dochter. Daar heb ik geen seconde spijt van gehad! Wij zijn gastvrij ontvangen door Breda Aviation en we hebben vervolgens een rondvlucht van 45 minuten gemaakt boven de Brabantse Biesbosch en verder o.a. over mijn woonplaats Made en Breda. Als fanatiek amateurfotograaf heb ik talloze luchtfoto's gemaakt waarvan ik ook achteraf nog veel plezier heb. Wij troffen een enthousiast piloot die over de route vertelde en en passant ook nog het nodige uitlegde over de besturing van het vliegtuig en de communicatie. Al met al vond ik het zozeer geslaagd dat ik van plan ben om het nog eens te herhalen op een mooie winterdag. Ik kan het kortom iedereen aanraden om het ook eens te proberen.

Joost Maas, september 2018: Geweldig genoten veel gezien en duidelijk uitleg, van piloot Jacco   

Ron Pabbruwee, september 2018: Het was voor de kleinzoons een luchtdoop, mede dankzij de zeer ervaren piloot een geweldige en onvergetelijke ervaring. Onze dank gaat hierbij en hopelijk tot ziens. Groet Ron 

Tonny Zomer, augustus 2018: Hele mooie vlucht over deltawerken. Toon, aardige piloot die ook goed uitleg gaf. Aardige man!

Fam. Reuvers, augustus 2018: Een hele leuke rondvlucht gehad met een piloot die het ons probeerde zo veel mogelijk naar de zin te maken. Heeft echt zijn best gedaan om ons zoveel mogelijk herkenbare plekjes te laten zien. Goede uitleg met een geruststellend grapje tussendoor. Bovendien ook een compliment naar de mw achter de balie. We zijn allerhartelijkst ontvangen. 

Familie Verhaert augustus 2018: Het was fantastisch zeer goed zicht, we hadden een fijne piloot die ook uitleg gaf bij hetgeen we zagen, we hebben enorm genoten dank nog hiervoor.

Familie Lauwen augustus 2018: Heel leuk om het een keer te doen. Wel veel turbulentie. Schijnbaar door de warmte. Moeite waard

Peter Kroos augustus 2018: Het was een geweldige ervaring en we hebben erg genoten van de rondvlucht, met een Top piloot en het is zeker een aanrader het is een kundig bedrijf met top personeel.

A vd Kamp juli 2018: Een bijzonder leuke vlucht gehad van 20 minute met 2 kids die voor het eerst gingen vliegen. De piloot legde alles echt superleuk uit aan ze en ze konden vragen wat ze wilden, ook tijdens de vlucht. Kinderen en paps blij en trots! 

Pieter Pruijn & Els Kokke juli 2018: Wij hebben genoten van een geweldige rondvlucht boven onze woonplaats. De uitleg van de piloot en het weer en dus uitzicht was geweldig! Dank je wel, Els & Pieter

Thierry de Vuyst, juli 2018: Prima vluchtje beleefd voorgaand door een vriendelijk onthaal en piloot Tom. De kinderen hebben afwisselend naast de piloot mogen zitten en onze wensen welke richting we wilde vliegen werden ingewilligd Alles volgens afspraak geregeld.  mooie ervaring. Bedankt Breda Aviation.

Rebecca Goossens juli 2018: Supergaaf om eens mee te maken. En wat een uitzicht, van Etten-Leur helemaal tot aan Rotterdam kunnen zien. (we hadden wel echt geluk met het goede weer). Kortom, aanrader!

Hans Oosterom juli 2018: Vandaag een fantastische vlucht gehad met mijn zoontje van 7 jaar. zeker voor herhaling vatbaar en een onwijs toffe piloot!! Dankjewel voor de mooie vlucht!! ;-)

Joey Poppe juli 2018: Na aankomst bij Breda Aviation samen met de piloot de vlucht van 60 minuten uitgestippeld, en onder ander gevlogen over de Maasvlakte, de skyline van Rotterdam, de Kinderdijk en langs de Biesbosch. Het was een zeer mooie vlucht en lekker comfortabel in de Tecnam.

Nout, Hans en Elise juli 2018: Gastvrij ontvangen, bekwaam en correct personeel. We hebben genoten van de rondvlucht.

Familie Laros juli 2018: Super genoten van een prachtige vlucht, goede piloot, wat is mooier als alles mee zit om een wens van een 91 jarige man in te mogen wilgen en samen met hem de rondvlucht te mogen maken. in een woord TOP! 

Bianca, Sam en Aron juli 2018: Wij hebben er enorm van genoten. Wat een vriendelijk personeel en er wordt echt de tijd voor je genomen. Wij zijn heel enthousiast en komen zeker terug.

Familie van der Heiden juni 2018: De rondvlucht was een moederdagkado. Ik heb dan ook met mijn twee kinderen deze vlucht kunnen maken.Ik en de kinderen vonden erg leuk om ons eigen huis van bovenaf te kunnen zien. De piloot was super vriendelijk en heel erg bereid om zijn best te doen om er mooi boven te vliegen. Mijn kinderen zijn nog maar 4 en 6, dus ik vond t wel wat spannend of het voor hen niet te spannend zou zijn of dat ze misselijk zouden kunnen worden. Maar zij vonden het ook geweldig en onze piloot hield heel erg rekening met de jonge leeftijden. Al met al, we hebben een topdag gehad. Heel erg bedankt. 

Maísdoolhof Hof van Overveld  juni 2018: Wij hebben de fotovlucht uitgevoerd om uit de lucht te kunnen beoordelen of het gerealiseerde maìsdoolhof geworden is zoals we uitgedacht hadden. Het doolhof is al voor de 20e keer een jaarlijks terugkerend festijn op het Hof van Overveld in Prinsenbeek. Het resultaat is weer verbluffend.De vlucht hebben wij goed ervaren. Voor een persoon was het al gesneden koek, voor de ander was het de eerste keer en was het een hele ervaring. Alsof je in een Fiat 500 de lucht in geslingerd wordt. Maar het was een leuke ervaring en we hadden een goede piloot.

Karin Jacobs, 10 juni 2018: hebben we een familiedag gehad, met 2 vliegtuigjes zijn we de lucht ingegaan. Het was een fantastische ervaring. Zowel de ouderen onder ons van bijna 80 jaar, tot de jongste van 9 jaar heeft genoten. Er was erg veel ruimte om foto's te maken en de piloot gaf veel informatie. Onze vraag om boven Kruisland te mogen vliegen is dan ook uitgekomen. Bedankt voor deze 2 mooie vluchten.  Fam Brands Kruisland


Hanneke juni 2018: Was super. Vriendelijke, kundige piloot die ons veilig weer aan de grond zette.  Geweldige ervaring.

Tom van de Luijtgaarden mei 2018: was geweldig een mooie ervaring.Ga het weer doen.


Familie Sol, juni 2018: Wij hebben de vlucht als erg aangenaam ervaren, met name de opstelling van de Vliegenier was zeer prettig. Niets was hem te veel en hij deed er alles aan om ons  een ongelofelijke ervaring te laten beleven.

Familie Franken, juni 2018: Piloot was erg vriendelijk en behulpzaam. Gaf veel interessante uitleg tijdens de vlucht en deed erg zijn best om het voor de passagiers zo aangenaam mogelijk te maken. 

Petra Reijnders, mei 2018: Uitstekend!!! Kan niet beter!! Voor de 2 de keer gevlogen met mijn moeder die erg slecht ter Been is.. fijn dat jullie zo meedenken om het een geweldige ervaring te laten zijn!!! DANK

Familie Romme, mei 2018: Wij hebben heerlijk genoten - het was manjefiek - mooi uitzicht prachtig,veel gezien - een mooie ervaring -          voor herhaling vatbaar

Ria, Johan en Desiree, mei 2018: Geweldige rondvlucht gehad was heel spannend maar is perfect gegaan daar wij een geweldige piloot hadden.

Familie Drost 28-4-2018: Perfect: vriendelijke piloot; goede uitleg. Route richting Biesbosch kon op verzoek licht aangepast worden.                Boeking telefonisch en schriftelijke bevestiging vlot afgehandeld. Fijn dat betaling voor vertrek aan de balie via pin gedaan kon worden.

Familie Laenen 21-4-2018: Bedankt voor de leuke rondvlucht. Goede uitleg gehad van de aardige piloot. En daarna lekker gegeten in hangar01. 

Annemarie 7-4-2018: Een geweldige vlucht gehad samen met min vader en zoon. Super dat er aan onze wens voldaan kon worden, om over Hoogerheide te vliegen. De piloot was erg duidelijk vriendelijk en gastvrij. Daarnaast was hij ook erg geïnteresseerd in mijn zoon z'n welbevinden tijdens het vliegen. Fijn dat er de mogelijkheid werd gehouden voor een foto moment na het vliegen.  We hébben er van genoten en zullen het anderen zeker aanraden. 

Monique Bossink 7-4-2018: Geweldige vlucht gehad, erg genoten!

Familie Smits 18-3-2018: Het was de eerste keer in ons leven dat we gevlogen hebben en het was een hele grote ervaring voor ons beiden. De piloot heeft me erg op mijn gemak gestelt. Er was nog al veel turbulentie, maar ik zal het mijn hele leven niet vergeten. Zo veel indrukken gehad het was top.

Jos van Es 10-2-2018: Genoten van de prachtige vlucht. De kinderen zijn een mooie ervaring rijker. Het vliegen voelt veel puurder dan in een groot passagiersvliegtuig. En het vliegveld is lekker kleinschalig en persoonlijk. Snel en goed geholpen en de piloot was heel aardig en goed in de omgang met kinderen.

P vd Elshout, 19-1-2018: Mooie rondvlucht gemaakt met piloot Kevin boven de Biesbosch. Goede informatie, leuke begeleiding.


Giel Janssen 5-11-2017: Een korte vlucht als afscheidscadeautje gehad. Was een leuke ervaring eens in een klein vliegtuig te vliegen. Piloot was tevens een goede gids. We hebben genoten. 

Aat Eland 18-10-2017: Wij hebben voor onze 2 kleinkinderen een rondvlucht geboekt op deze dag, maar door de weersomstandigheden was het nog maar de vraag of we wel konden vliegen. Geen extreem weer ofzo, maar 'sochtends was het zicht niet al te best. En ja, je wil toch wel wat zien bij een rondvlucht. Daar wordt goed op gelet bij het bedrijf. Gelukkig klaarde het op tegen de middag en kon er toch gevlogen worden. De piloot was heel vriendelijk, gaf goede uitleg en heeft zelfs drie keer boven het huis waar onze kleinkinderen wonen gevlogen. Prachtig vonden ze het. Daarna nog met de piloot op de foto. Wat wil je nog meer?  

Bert Lugtenberg 15-10-2017: We hebben een geweldig leuke rondvlucht van een half uur boven Oosterhout en Breda gehad. Een keurige ontvangst op het vliegveld en een hele aardige piloot, die zijn best deed ons alle dingen te laten zien, die we graag wilden zien. Al met al een geweldige belevenis. 

Nouws 14-10-2017: Het was een leuke ervaring en zeker de moeite waard en het personeel was heel vriendelijk.

Maaike  30-9-2017: Vandaag een vlucht boven Rotterdam gemaakt. Was een bijzonder mooie ervaring! Het was geweldig.

Familie Ligtvoet 25-9-2017: Hele leuke ervaring om met zo'n vliegtuigje boven je eigen woonplaats(en) te vliegen. Onze piloot: ook complimenten hoor!! Je deed het voortreffelijk. Zo'n rondvlucht een echte aanrader voor een ieder. Leuk kadootje voor speciale gelegenheden (verjaardag/trouwdag/zomaar).

John Naalden 20-09-2017: Superleuk, aardige en zeer ervaren piloot die veel kan en wil vertellen. Al met al een hele leuke ervaring.

Margreet Timmermans 9-9-2017: Het was superleuk. We hadden een rondvlucht van een uur en mochten zelf bepalen waar we overheen zouden vliegen. Zou het meteen weer doen. Echt een aanrader.   

Ad Geilings 9-9-2017: Zaterdag een rondvlucht gemaakt over West-Brabant en de Biesbosch. Heel leuk om Nederland eens vanuit de lucht te bekijken. De Grote Kerk van Breda, het NAC stadion, wegen, rivieren, bruggen, de spoorlijn. En ook opvallend hoe vlak en groen Nederland is. En natuurlijk heel veel water. Zeker een aanbeveling voor iedereen om dit eens een keer te doen of als cadeau weg te geven. 

Thea en Silvio van Laarhoven 23-8-2017: We hebben erg genoten van de rondvlucht. De wens van onze zoon om boven Gilze te vliegen, kwam in vervulling. De ontvangst was heel hartelijk en we werden verwend met een consumptie. Voor herhaling vatbaar.

Joke Stuijts 20-8-2017: Wij hebben erg genoten van de rondvlucht naar ons dorp samen met een van onze kleinkinders.We vonden het allen geweldig. Onze dank. 

Peter Alink 19-8-2017: Prachtige vlucht gemaakt. Geluk gehad met het weer zeer ver zicht tussen de buien door. Goed georganiseerd en professioneel. Nick, onze piloot, gaf leuk commentaar en uitleg. Zeker aan te bevelen.  

Valesca Meeusen 9-8-2017: De vlucht was voor onze 3 zoontjes (14, 13 en 11 jaar). Het was voor de jongens de eerste keer dat ze vlogen. Ze vonden het fantastisch! Bedankt voor een geweldig avontuur en een prachtige herinnering voor onze jongens.

Sophie Koeiman 2-8-2017: Wij, opa en oma samen met onze kleinzoon, hebben onlangs een rondvlucht gemaakt en hebben hier alledrie ongelooflijk van genoten.'n zeer vriendelijke piloot heeft gevlogen boven de buurt waar onze kleinzoon woont!! Voor herhaling vatbaar!!

Piet & Adri 2-8-2017: Heel erg genoten van onze rondvlucht. Mooi vliegweer en  een heel aardige piloot. Echt een aanrader om te doen. 

Sjacky Jaspers 2-8-2017: St. Willebrord, het kan niet mooier zijn vooral voor de kleinzoon die vond het prachtig 

Van Gorp 30-7-2017: Heerlijk lunch voorafgaand aan de rond vlucht in restaurant de hangar. De rond vlucht was een super leuke ervaring met een uitstekende /vriendelijke en gezellig piloot. Echt een aanrader dit te doen.