Sla je vleugels eens uit!
Voor meer informatie
bel: 0165 318167
European Aviation Safety Agency contact
facebook twitter Google+ Pinterest Instagram English
Rond- vluchten

Rondvlucht

Heeft u uw eigen huis al eens vanuit de lucht bekeken? Of misschien vliegt u liever over de molens in Kinderdijk, de Biesbosch of Neeltje Jans. Dat alles is mogelijk met een rondvlucht vanaf vliegveld Breda Airport. Tijdens de rondvlucht kunt u met maximaal 3 personen meevliegen. Kinderen mogen mee (wij adviseren vanaf 3 jaar) maar ook zij behoren een eigen zitplaats te hebben. Kortom, een spannend uitje voor het hele gezin waarbij u beslist uw fototoestel niet mag vergeten.

Onze vaste rondvluchtdagen zijn woensdag, zaterdag en zondag, graag wel vooraf boeken. Wilt u liever op een andere dag, dan bekijken wij voor u de mogelijkheden. Gelieve ook rekening te houden met de gewichten. Maximaal gewicht per stoel is 110 kg, totaalgewicht van de passagiers mag 240 kg bedragen. Vergeet u niet de legitimatiebewijzen mee te nemen.

Zoekt u nog een origineel cadeau voor iemand? Verras deze persoon dan met een cadeaubon van Breda Aviation! 

Breda Aviation heeft een AOC vergunning om pleziervluchten uit te mogen voeren. Zo bent u ervan verzekerd dat u gaat vliegen met een Europees erkend bedrijf. Daarnaast wordt onze vloot onderhouden door een erkend PART-145 onderhoudsbedrijf.

Onderstaand hebben we wat voorbeelden voor u weergegeven. U kunt uiteraard ook uw eigen route samenstellen. Klik op de rondvluchten voor meer informatie of boek direct uw rondvlucht.

Rondvlucht West-Brabant

Rondvlucht over West-Brabant

Rondvlucht Biesbosch

Rondvlucht over de Biesbosch

Rondvlucht Tilburg

Rondvlucht over Tilburg

Rondvlucht Kinderdijk

Rondvlucht over Kinderdijk

Rondvlucht Rotterdam

Rondvlucht over wereldhaven Rotterdam

Rondvlucht Deltawerken

Rondvlucht over Delta Werken Zeeland

Contactformulier

Reviews rondvlucht

Fam. Ruitenberg 18-06-2017: Was een superleuke ervaring! Nicky heeft ons veel verteld en hij heeft twee keer  boven ons huis in Sleeuwijk gevlogen. Heel gaaf!! 

S.ter Veld. 11-06-2017: Rondvlucht gehad boven Hoogerheide met m'n kleinzoons Rick en Jim. Het was een leuke ervaring en voor herhaling vatbaar.

Blom 27-5-2017 : Vanmiddag een rondvlucht gehad. Grandioos. Wat is een half uur dan gauw voorbij


Fam. Vendel 21-05-2017: Was in een woord helemaal geweldig. Medewerkers zeer vriendelijk, was top geregeld. Bedankt, namens de fam. Vendel uit Prinsenbeek. 

Jan van Sprundel 23-4-2017: We hebben een prima rondvlucht gehad. Heel vriendelijke piloot. Een echte aanrader voor een leuk uitstapje.

De Geus 19-4-2017: Zeker de moeite waard om te doen. Piloot was zeer vriendelijk. Volgende keer zullen we zeker langer boeken zodat we boven ons huis kunnen vliegen. Leuk om een rondvlucht cadeau te doen, zeker aan te raden na afloop in een van de horeca gelegenheden bv een high tea te doen. Voor ons was dit echt een top middag.

C Martens 28-1-2017: Het was een super leuke rondvlucht met heel goed uitzicht over onze woonplaats met een super leuke piloot. We hebben er echt van genoten.  

Furkan 5-11-2016: Mijn vriendin die nog nooit gevlogen heeft, heeft haar eerste keer vandaag meegemaakt. Ze vond het super leuk! Ik heb zelf vaker in een gewone vliegtuig gevlogen, vond het toch een heel andere ervaring. Je ziet meer in een kleiner vliegtuigje. Het is echt leuk en vooral om het als een surprise te regelen voor iemand. Wat ik zelf ook heb gedaan en tijdens de rondvlucht haar tot huwelijk heb gevraagd. Mensen die er werken hartstikke aardig.

Manon Maas 2-11-2016: Het was voor mijn oma de eerste keer vliegen dus heel bijzonder. De piloot legde alles goed en rustig uit. De vlucht was heel mooi! Hele leuke ervaring! Ook voor mij!  

Ivon Nordhuizen 16-10-2016: We hebben genoten. De piloot Jacco was erg vriendelijk en behulpzaam. Mijn man is slecht ter been en kon met moeite t vliegtuig in, maar dank zij de hulp en t geduld van de piloot en onze schoonzonen is t gelukt. T was n  mooie vlucht mede dank zij t mooie herfstweer. 

Willem de Koning 16-10-2016: Super genoten vandaag van een rondvlucht van een half uurtje, goed geregeld, aardige piloot, vroeg wat we graag wilde zien, erg leuk, zeker een aanrader !  

Henk Lips 24-09-2016: Geweldig leuke vlucht! Sympathieke piloot. Bediening restaurant was super! Dinner perfect! Zijn de hele dag gebleven! Dat zegt wel wat, nietwaar? 

Wendy Lievens 24-09-2016: Vandaag samen met mijn partner en oudste dochter van 3 jaar een rondvlucht gehad. Alle 3 echt super genoten! Zeker de moeite waard om het nog eens te doen! Ook super vriendelijk personeel en piloot echt top!!

Henk Woldhuis  21-9-2016: Wij hebben een prachtige rondvlucht gemaakt boven onze woonplaats. Met dank aan de piloot die keurig rond cirkelde boven de door ons aangegeven plaatsen zodat wij mooie foto's konden maken. Zeker voor herhaling vatbaar.

Yvonne Frijters 21-9-2016: Vandaag hebben we een rondvlucht gehad boven onze school de St. Bavo in Rijsbergen. In december wordt deze school afgebroken en gaan we naar een tijdelijke huisvesting. Er wordt een nieuw IKC gebouwd. We hebben vandaag een unieke kans gehad om het oude gebouw te filmen doordat Robert de Vries onze piloot een aantal malen precies boven de school vloog. We hebben zelfs mooie foto's van de kinderen kunnen maken die buiten op het speelplein de letters BAVO vormden.

Olav ten Broek 18-9-2016: Heel mooie middag gehad. Voor een familiefeest had ik vier rondvluchten van dertig minuten geboekt, maar omdat er mensen afvielen vroeg ik of het kon worden omgezet naar drie vluchten van veertig minuten. En dat was geen probleem. We hebben genoten en de piloot was buitengewoon kundig en legde alles goed uit. Vooral voor de kinderen een onvergetelijke middag. 

Herman Govaarts 17-9-2016: Het was afgelopen zaterdag een leuke ervaring te mogen meevliegen in een van uw vliegtuigjes. Zeker met mijn zoons en een zeer ervaren piloot. We hebben onze omgeving eens vanuit de lucht mogen waarnemen. 

Jack Verwijmeren 14-9-2016: Sorry de naam van de piloot vergeten. deze was heel erg vriendelijk en gaf op als onze vragen antwoord. Dit was een verrassing voor de persoon die nog nooit gevlogen had. Opstijgen ,dalen heel professioneel het was zeer geweldig om dit te beleven.   Alles klopte en is zeker een aanrader om dit te beleven.

A.Heijnen 7-9-2016: Het was een fantastische vlucht en een geweldige belevenis om voor de eerste keer in de lucht te zijn. Robert heeft onze angst weggenomen.  Bedankt Robert. Fam. Heijnen.

Jop, Esther en Lars 3-9-2016: Wij hebben Jop voor zijn 8ste verjaardag een rondvlucht gegeven. De vlucht is in een woord samen te vatten... Genieten! Jop vroeg piloot Mark het hemd van zijn lijf en Mark legde alles goed en rustig uit. Verder veel gezien ons huis, Jop zijn school, de flat van opa en oma, de Biesbosch, Willemstad. Met een grote glimlach stapten we met zijn allen uit het vliegtuig. Zeker de moeite waard!

Gertjan, Ammeke en Robert 3-9-2016: Na een hartelijk welkom en een drankje, kwam piloot Mark ons ophalen. Allereerst supercomplimenten voor de piloot die Gertjan met zijn visuele beperking zo goed heeft opgevangen en alles heeft uitgelegd. Ook tijdens de vlucht had Gertjan heel veel vragen, die met grote passie door Mark werden beantwoord en in sommige gevallen in de lucht uitvoerde!! Kortom een geweldig geslaagde middag en werkelijk een perfect op Gertjan zijn beperking afgestemde middag!! Grote Klasse!!!!

Dennis Tuip 3-9-2016: Vandaag ben ik getrakteerd op mijn 40ste verjaardag door mijn ouders met een rondvlucht van 45 minuten. Ik vond de vlucht helemaal gaaf en kom zeker nog eens terug. Dankjewel Kevin voor wat je ons allemaal uit de lucht hebt laten zien. Groetjes van Dennis en Krijn.

Familie Vloemans 1-9-2016: het is voor ons een schitterende vlucht geweest.  Kevin onze piloot heeft ons perfect van de vlucht laten genieten. Ook het weer was super. Breda Aviation bedankt.
Mvrgr. Cees en Marie José

J. Brehouwer 31-8-2016: Geweldige vlucht, prachtig uitzicht en vriendelijke en bekwame piloot. Voor herhaling vatbaar.


Familie Schilt 28-8-2016: Gevlogen met piloot Robert..... met ons neefje hebben we een rondvlucht gedaan over ons dorp Babyloniënbroek. Alle huizen super goed kunnen bekijken