Sla je vleugels eens uit!
Voor meer informatie
bel: 0165 318167
European Aviation Safety Agency contact
facebook twitter Google+ Pinterest Instagram English
Rond- vluchten

Rondvlucht

Heeft u uw eigen huis al eens vanuit de lucht bekeken? Of misschien vliegt u liever over de molens in Kinderdijk, de Biesbosch of Neeltje Jans. Dat alles is mogelijk met een rondvlucht vanaf vliegveld Breda Airport. Tijdens de rondvlucht kunt u met maximaal 3 personen meevliegen. Kinderen mogen mee (wij adviseren vanaf 3 jaar) maar ook zij behoren een eigen zitplaats te hebben. Kortom, een spannend uitje voor het hele gezin waarbij u beslist uw fototoestel niet mag vergeten.

Onze vaste rondvluchtdagen zijn woensdag, zaterdag en zondag, graag wel vooraf boeken. Wilt u liever op een andere dag, dan bekijken wij voor u de mogelijkheden. Gelieve ook rekening te houden met de gewichten. Maximaal gewicht per stoel is 110 kg, totaalgewicht van de passagiers mag 240 kg bedragen. Vergeet u niet de legitimatiebewijzen mee te nemen.

Zoekt u nog een origineel cadeau voor iemand? Verras deze persoon dan met een cadeaubon van Breda Aviation! Ook leuk om een rondvlucht als relatiegeschenk te geven of om een rondvlucht met het personeel te maken!

Breda Aviation heeft een AOC vergunning om pleziervluchten uit te mogen voeren. Zo bent u ervan verzekerd dat u gaat vliegen met een Europees erkend bedrijf. Daarnaast wordt onze vloot onderhouden door een erkend PART-145 onderhoudsbedrijf.

Onderstaand hebben we wat voorbeelden voor u weergegeven. U kunt uiteraard ook uw eigen route samenstellen om bijvoorbeeld een luchtfoto van uw bedrijf te maken. Klik op de rondvluchten voor meer informatie of boek direct uw rondvlucht.

Rondvlucht West-Brabant

Rondvlucht over West-Brabant

Rondvlucht Biesbosch

Rondvlucht over de Biesbosch

Rondvlucht Tilburg

Rondvlucht over Tilburg

Rondvlucht Kinderdijk

Rondvlucht over Kinderdijk

Rondvlucht Rotterdam

Rondvlucht over wereldhaven Rotterdam

Rondvlucht Deltawerken

Rondvlucht over Delta Werken Zeeland

Contactformulier

Reviews rondvlucht

Jos van Es 10-2-2018: Genoten van de prachtige vlucht. De kinderen zijn een mooie ervaring rijker. Het vliegen voelt veel puurder dan in een groot passagiersvliegtuig. En het vliegveld is lekker kleinschalig en persoonlijk. Snel en goed geholpen en de piloot was heel aardig en goed in de omgang met kinderen.

P vd Elshout, 19-1-2018: Mooie rondvlucht gemaakt met piloot Kevin boven de Biesbosch. Goede informatie, leuke begeleiding.


Giel Janssen 5-11-2017: Een korte vlucht als afscheidscadeautje gehad. Was een leuke ervaring eens in een klein vliegtuig te vliegen. Piloot was tevens een goede gids. We hebben genoten. 

Aat Eland 18-10-2017: Wij hebben voor onze 2 kleinkinderen een rondvlucht geboekt op deze dag, maar door de weersomstandigheden was het nog maar de vraag of we wel konden vliegen. Geen extreem weer ofzo, maar 'sochtends was het zicht niet al te best. En ja, je wil toch wel wat zien bij een rondvlucht. Daar wordt goed op gelet bij het bedrijf. Gelukkig klaarde het op tegen de middag en kon er toch gevlogen worden. De piloot was heel vriendelijk, gaf goede uitleg en heeft zelfs drie keer boven het huis waar onze kleinkinderen wonen gevlogen. Prachtig vonden ze het. Daarna nog met de piloot op de foto. Wat wil je nog meer?  

Bert Lugtenberg 15-10-2017: We hebben een geweldig leuke rondvlucht van een half uur boven Oosterhout en Breda gehad. Een keurige ontvangst op het vliegveld en een hele aardige piloot, die zijn best deed ons alle dingen te laten zien, die we graag wilden zien. Al met al een geweldige belevenis. 

Nouws 14-10-2017: Het was een leuke ervaring en zeker de moeite waard en het personeel was heel vriendelijk.

Maaike  30-9-2017: Vandaag een vlucht boven Rotterdam gemaakt. Was een bijzonder mooie ervaring! Het was geweldig.

Familie Ligtvoet 25-9-2017: Hele leuke ervaring om met zo'n vliegtuigje boven je eigen woonplaats(en) te vliegen. Onze piloot: ook complimenten hoor!! Je deed het voortreffelijk. Zo'n rondvlucht een echte aanrader voor een ieder. Leuk kadootje voor speciale gelegenheden (verjaardag/trouwdag/zomaar).

John Naalden 20-09-2017: Superleuk, aardige en zeer ervaren piloot die veel kan en wil vertellen. Al met al een hele leuke ervaring.

Margreet Timmermans 9-9-2017: Het was superleuk. We hadden een rondvlucht van een uur en mochten zelf bepalen waar we overheen zouden vliegen. Zou het meteen weer doen. Echt een aanrader.   

Ad Geilings 9-9-2017: Zaterdag een rondvlucht gemaakt over West-Brabant en de Biesbosch. Heel leuk om Nederland eens vanuit de lucht te bekijken. De Grote Kerk van Breda, het NAC stadion, wegen, rivieren, bruggen, de spoorlijn. En ook opvallend hoe vlak en groen Nederland is. En natuurlijk heel veel water. Zeker een aanbeveling voor iedereen om dit eens een keer te doen of als cadeau weg te geven. 

Thea en Silvio van Laarhoven 23-8-2017: We hebben erg genoten van de rondvlucht. De wens van onze zoon om boven Gilze te vliegen, kwam in vervulling. De ontvangst was heel hartelijk en we werden verwend met een consumptie. Voor herhaling vatbaar.

Joke Stuijts 20-8-2017: Wij hebben erg genoten van de rondvlucht naar ons dorp samen met een van onze kleinkinders.We vonden het allen geweldig. Onze dank. 

Peter Alink 19-8-2017: Prachtige vlucht gemaakt. Geluk gehad met het weer zeer ver zicht tussen de buien door. Goed georganiseerd en professioneel. Nick, onze piloot, gaf leuk commentaar en uitleg. Zeker aan te bevelen.  

Valesca Meeusen 9-8-2017: De vlucht was voor onze 3 zoontjes (14, 13 en 11 jaar). Het was voor de jongens de eerste keer dat ze vlogen. Ze vonden het fantastisch! Bedankt voor een geweldig avontuur en een prachtige herinnering voor onze jongens.

Sophie Koeiman 2-8-2017: Wij, opa en oma samen met onze kleinzoon, hebben onlangs een rondvlucht gemaakt en hebben hier alledrie ongelooflijk van genoten.'n zeer vriendelijke piloot heeft gevlogen boven de buurt waar onze kleinzoon woont!! Voor herhaling vatbaar!!

Piet & Adri 2-8-2017: Heel erg genoten van onze rondvlucht. Mooi vliegweer en  een heel aardige piloot. Echt een aanrader om te doen. 

Sjacky Jaspers 2-8-2017: St. Willebrord, het kan niet mooier zijn vooral voor de kleinzoon die vond het prachtig 

Van Gorp 30-7-2017: Heerlijk lunch voorafgaand aan de rond vlucht in restaurant de hangar. De rond vlucht was een super leuke ervaring met een uitstekende /vriendelijke en gezellig piloot. Echt een aanrader dit te doen.