Sla je vleugels eens uit!
Voor meer informatie
bel: 0165 318167
European Aviation Safety Agency contact
facebook twitter Google+ Pinterest Instagram English

Rondvlucht als relatiegeschenk

Het opbouwen van relaties is belangrijk, maar haast nog belangrijker is het behouden van relaties. Wilt u uw contacten warmhouden en contactpersonen bedanken voor de samenwerking? Of wilt u uw relaties tijdens de feestdagen verrassen met een bijzonder cadeau? Geef uw klanten of opdrachtgevers een rondvlucht van Breda Aviation cadeau. De ontvanger zal hiermee in de wolken zijn!

Rondvluchten en vlieglessen van Breda Aviation
Breda Aviation is gevestigd op Breda International Airport (voorheen vliegveld Seppe). Breda Aviation bestaat uit een vliegschool waar sportvliegers en verkeersvliegers hoogwaardige vliegopleidingen kunnen volgen, maar wij hebben ook een recreatieve tak voor rondvluchten, proeflessen en unieke vliegarrangementen. Wij bieden u diverse mogelijkheden om uw relaties een bijzonder en adembenemend geschenk te geven, zoals een rondvlucht boven Noord-Brabant, Zeeland of Zuid-Holland.

Geef een rondvlucht cadeau
U kunt bij Breda Aviation kiezen voor diverse cadeaumogelijkheden. Boek bijvoorbeeld een losse rondvlucht voor twee tot drie personen of combineer deze rondvlucht met een van onze arrangementen, zoals de Fly Tea. De Fly tea begint met een rondvlucht naar keuze, waarna er in restaurant ‘De Cockpit’ of brasserie 'Hangar 01' genoten kan worden van een uitgebreide High Tea. Uiteraard kunt u uw relatie ook een cadeaubon van een bepaalde waarde geven, zodat hij of zij deze op een zelfgekozen moment kan verzilveren. Wij hebben cadeaubonnen met een waarde van € 103 tot € 210 exclusief BTW. De bon is in de vorm van een vliegticket. Leuk om te geven én om te ontvangen.

Tarieven voor rondvluchten

 

 

 

Tarieven per vlucht excl. BTW

Rondvluchten

 

 

15 minuten:

103,00

2/3 passagiers

 

20 minuten:

115,00

 

 

 

30 minuten:

148,00

 

 

 

45 minuten:

210,00

 

 

 

 

 

 

Weekendtoeslag

 

Per vlucht:

5,00

Bij afname van meerdere vluchten kan een korting berekend worden.

De rondvluchten worden gevlogen in een vierpersoonstoestel. Maximaal gewicht is 110 kilogram per persoon. Totaalgewicht personen is 240 kilogram.

Meer informatie over zakelijke mogelijkheden
Geef uw zakenrelaties een onvergetelijk cadeau met Breda Aviation. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij geven u meer informatie over de zakelijke mogelijkheden. Wilt u direct een vlucht boeken of een cadeaubon aanschaffen, dan helpen wij u hier graag bij. Tot ziens.