Sla je vleugels eens uit!
Voor meer informatie
bel: 0165 318167
European Aviation Safety Agency contact
facebook twitter Google+ Pinterest Instagram English

Rondvlucht met het personeel

Zet uw personeel eens in het zonnetje en organiseer een wel heel bijzonder personeelsuitje: geef uw medewerkers vleugels en boek spectaculaire rondvluchten bij Breda Aviation. Dat laat ongetwijfeld een onuitwisbare indruk achter.

Unieke rondvluchten van Breda Aviation
Breda Aviation is de vliegschool van Breda International Ariport (voorheen vliegveld Seppe). Bij Breda Aviation kunt u terecht voor vliegopleidingen, proeflessen en rondvluchten. Met name de rondvluchten zijn zeer populair, bijvoorbeeld om cadeau te geven aan een ander. Wij bieden diverse mogelijkheden voor rondvluchten. Zo kunnen wij u kennis laten maken met prachtige natuurgebieden in Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland, zoals de Biesbosch, het Grevelingenmeer of de haven van Rotterdam. Uiteraard is het ook mogelijk om rond te vliegen boven uw woonplaats, huis of bedrijfsterrein.

Tarieven voor rondvluchten

 

 

 

Tarieven per vlucht excl. BTW

Rondvluchten

 

 

15 minuten:

103,00

2/3 passagiers

 

20 minuten:

115,00

 

 

 

30 minuten:

148,00

 

 

 

45 minuten:

210,00

 

 

 

 

 

 

Weekendtoeslag

 

Per vlucht:

5,00

Bij afname van meerdere vluchten kan een korting berekend worden.

De rondvluchten worden gevlogen in een vierpersoonstoestel. Maximaal gewicht is 110 kilogram per persoon. Totaalgewicht personen is 240 kilogram.

Rondvluchten met arrangement
Wilt u uw medewerkers in hogere sferen brengen, kies dan voor onze rondvluchten en boek desgewenst een uniek arrangement hieromheen. Wij bieden u de mogelijkheid van een Fly Tea, een rondvlucht gecombineerd met een heerlijke High Tea. Neem contact met ons op en wij denken graag met u mee over de mogelijkheden – zo bieden wij u en uw werknemers een compleet dagje uit. 

Neem vrijblijvend contact op
Heeft u een medewerker die u extra wilt verrassen, bijvoorbeeld omdat hij of zij trouwt, jubileert of met pensioen gaat? Geef hem of haar een rondvlucht of vliegles cadeau! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of boek direct de vlucht(en) van uw keuze.