Sla je vleugels eens uit!
Voor meer informatie
bel: 0165 318167
European Aviation Safety Agency contact
facebook twitter Google+ Pinterest Instagram English

Teambuilding vliegen

Wilt u van uw medewerkers een hecht team smeden? Of een bedrijfsuitje om uw medewerkers eens echt in het zonnetje te zetten met een unieke ervaring? Bekijk dan de verschillende vliegarrangementen voor bedrijven van Breda Aviation en ga eens vliegen als teambuilding activiteit. Een geweldige beleving gegarandeerd!

Laat uw medewerkers vliegen tijdens uw bedrijfsuitje

Schuilt er in uw medewerkers ook een piloot? U komt er al snel achter tijdens de vliegarrangementen op Breda International Airport. Ga voor de ultieme vliegervaring en laat uw medewerkers zelf achter de stuurknuppel kruipen tijdens een proefles. Of ga terug in de tijd en geniet van de historische vliegtuigen in het museum.

Daarnaast bieden we ook diverse rondvluchten over onder andere de Biesbosch, West-Brabant, de Rotterdamse haven en de Delta Werken. Een vliegervaring vol prachtige vergezichten die u en uw medewerkers versteld zal doen staan.

 

Dus ga dit jaar voor een bedrijfsuitje dat ├ęcht origineel is en ga vliegen als teambuilding activiteit!

Boek uw bedrijfsuitje vandaag nog

Heeft u vragen over de mogelijkheden om met uw bedrijfsuitje te gaan vliegen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

U vindt ons op Breda Airport in Brabant aan de A58 tussen Roosendaal en Breda.