Sla je vleugels eens uit!
Voor meer informatie
bel: 0165 318167
European Aviation Safety Agency contact
facebook twitter Google+ Pinterest Instagram English
Proefles

Ben jij klaar om te leren vliegen?  Beleef deze unieke ervaring bij Seppe!

Vliegles

Het gevoel dat u heeft als u vliegt tijdens een proefles is een unieke ervaring. Hoog tussen de wolken, waar u volledig de controle heeft over het vliegtuig en met aan beide kanten een zicht dat oneindig lijkt te zijn, dat is een gevoel dat nooit zal vervelen. Het mag dus duidelijk zijn: een vliegtuig besturen is een spectaculaire belevenis.  Breda Aviation biedt u de kans om zelf te vliegen tijdens een proefles onder begeleiding van een deskundige instructeur.
( Maximaal gewicht is 110 kg)

Een vliegles is niet alleen leuk om mee te maken, het is ook nog eens een goed begin voor een opleiding tot sportvlieger of verkeersvlieger. Het is eigenlijk de perfecte gelegenheid om te testen of piloot zijn iets voor u is.

 

Kent u iemand die er altijd al van heeft gedroomd om piloot te worden. Verras deze persoon dan met een cadeaubon


De eerste stap naar een vliegopleiding

Heeft de proefles zo een diepe indruk gemaakt en bent u besmet met het vliegvirus? Dan zou het introductiepakket een mooi vervolg zijn. Met dit introductiepakket kunt u kennis maken met het pilotenvak en bepalen of de opleiding tot sportvlieger of verkeersvlieger iets voor u is. Zo is Breda Airport de perfecte plek om een vliegles te ervaren voor vliegfanaten uit de regio's Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom of natuurlijk andere plaatsen in Brabant.

Breda Aviation is een ATO (Approved Training Organization). Dat wil zeggen dat al onze opleidingen voldoen aan de Europese normen en daardoor een ILenT (Inspectie Leefomgeving en Transport) erkende vliegschool is.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u graag meer informatie? Vul ons contactformulier in en wij vertellen u graag meer.

Contactformulier

Reviews proefles

Sonja Kuijper 10-3-2018: Mijn man vond het geweldig. Gastvrij ontvangen en een gemoedelijke sfeer. Heerlijk een half uur zelfstandig gevlogen en een gave ervaring rijker. Zou het iedereen aanbevelen. 

Bob Roovers 7-3-2018: Fijne eerste proefles gehad onder leiding van Jan. Heel goed beeld gekregen van het zelf vliegen en wellicht dat ik de opleiding ga volgen.


Wido Langemheen 14 februari 2018: Kevin bedankt voor de leuke proefles! Ik kom gauw weer een keer terug! 

Ineke Hoogland november 2017: Ik voelde me hartelijk welkom. Breda Aviation heeft een fijne locatie met een prettige sfeer. De proefles was ontzettend leuk. De instructeur stelde mij rustig op mijn gemak en legde alles zorgvuldig uit. Hij boezemde vertrouwen in. En wat is het gaaf om dan de grond los te laten en boven het landschap te vliegen!! Een geweldige ervaring!!

Rik Bakhuizen oktober 2017: De instructeur was ervaren en erg duidelijk, voelde me goed op me gemak en het besturen van het vliegtuigje ging me best aardig af ondanks de turbulentie. Hele leuke ervaring en zeker de moeite waard om terug te komen voor nog een les of om je brevet te halen. Super kado van mijn vriendin geweest.


Erik Venstra 21-10-2017: Super leuk.Behalve start en landing alles zelf kunnen doen.Relexte instructeur.Kortom,een geweldige ervaring 

Tinus van den Dries 16-10-2017: Erg leuk om zelf te mogen vliegen. Een mooie ervaring  

Laura Dingenouts 15-10-2017: Super mooie en gezellige eerste vliegles gehad....Carsten jij super bedankt voor de uitleg allemaal....Geweldig  genoten en zo vrij als een vogeltje in de lucht.....Op naar de tweede

Pieter Seldenrijk oktober 2017: Geweldige ervaring! Zo vrij als een vogel! Goed beeld gekregen wat er allemaal bij komt kijken. Dikke aanrader.

Bert Franken oktober 2017:  Geweldige ervaring prima verzorgd en prettige begeleiding van de instructeur.  Zeker voor herhaling vatbaar.

John september 2017: Superleuk, aardige en zeer ervaren piloot die veel kan en wil vertellen. Al met al een hele leuke ervaring.

Johan Rijnvos september 2017: Ik heb een proefles gekregen van mijn kinderen. Het is fantastisch om kennis te maken met vliegen. De piloot / instructeur was zeer bekwaam en gaf veel uitleg. Ik heb werkelijk enorm genoten van de proefles. Ik ben oprecht niet zo'n held, maar je hoeft je nergens zorgen over te maken. Een echte aanrader!

Pieter Gabriels september 2017: Mooie ervaring. Vriendelijke groep mensen en aangenaam en flexibel met Jan gevlogen. Een aanrader voor als je eens een keer wat anders wilt doen!

Fred Gabriels september 2017: De proefles vliegen samen met mijn tweeling broer was geweldig leuk. Meteen na het opstijgen mocht je zelf vliegen. Start en landing werden door de instructeur gedaan, die ook toezicht hield tijdens het vliegen natuurlijk. De mensen van de administratie bij wie we de reservering maakte waren zeer vriendelijk. We hadden ook een zeer vriendelijke instructeur. Breda Aviation probeert het echt een top ervaring te maken. Bij ons is dat zeker gelukt! Het was TOP!

Ron Cieters september 2017: Dank jullie voor de Supergave ervaring. Duidelijke uitleg van de instructeur. Goede voorzieningen bij Breda Airport.

John van Dorst september 2017: Na jaren van dromen, vandaag de eerste en enige juiste stap gezet in het vervullen van een ontembare passie voor de luchtvaart en het diepe verlangen van zelf vliegen in het bijzonder. Samen met de kalme en ervaren instructeur Carsten Oremus van Breda Aviation o.a. de relativiteitstheorie getoetst, want de tijd vloog voorbij. "Enjoy the sky, learn to fly".

Florijn Kielman augustus 2017: Als winnares van de Nationale Jeugdronde heb ik een vliegles kado mogen ontvangen. Op een zonnige woensdagochtend heb ik vliegles gehad van Jan Broeder. Het was echt heel gaaf. We vlogen boven mijn woonplaats en ik heb zelf een stukje mogen vliegen. Een aanrader! Echt  heel leuk.

Kitty Verkuijl augustus 2017: Ik heb een proefles vliegen gedaan en vond het super leuk, geweldige ervaring. Goede uitleg, alles naar wens geweest. Hoop het nog eens te mogen meemaken.

G.R. Blom: Breda  28-8-2017   De vliegles was zeer de moeite waard, de instructeur willigde mijn wensen alle in voor zover dat mogelijk was en gaf duidelijke uitleg waar dat nodig was en door mij gevraagd werd. De les was het geld meer dan waard ! 

Niels Bakker: Voor de eerste zelf gevlogen. Spannend maar wat een machtig gevoel. De instructeur legde alles stap voor stap uit en van start tot net voor de landing nagenoeg alles zelf mogen doen. Een ervaring om nooit meer te vergeten.