Sla je vleugels eens uit!
Voor meer informatie
bel: 0165 318167
European Aviation Safety Agency contact
facebook twitter Google+ Pinterest Instagram English
Proefles

Ben jij klaar om te leren vliegen?  Beleef deze unieke ervaring bij Seppe!

Vliegles

Het gevoel dat u heeft als u vliegt tijdens een proefles is een unieke ervaring. Hoog tussen de wolken, waar u volledig de controle heeft over het vliegtuig en met aan beide kanten een zicht dat oneindig lijkt te zijn, dat is een gevoel dat nooit zal vervelen. Het mag dus duidelijk zijn: een vliegtuig besturen is een spectaculaire belevenis.  Breda Aviation biedt u de kans om zelf te vliegen tijdens een proefles onder begeleiding van een deskundige instructeur.
( Maximaal gewicht is 110 kg)

Een vliegles is niet alleen leuk om mee te maken, het is ook nog eens een goed begin voor een opleiding tot sportvlieger of verkeersvlieger. Het is eigenlijk de perfecte gelegenheid om te testen of piloot zijn iets voor u is.

 

Kent u iemand die er altijd al van heeft gedroomd om piloot te worden. Verras deze persoon dan met een cadeaubon


De eerste stap naar een vliegopleiding

Heeft de proefles zo een diepe indruk gemaakt en bent u besmet met het vliegvirus? Dan zou het introductiepakket een mooi vervolg zijn. Met dit introductiepakket kunt u kennis maken met het pilotenvak en bepalen of de opleiding tot sportvlieger of verkeersvlieger iets voor u is. Zo is Breda Airport de perfecte plek om een vliegles te ervaren voor vliegfanaten uit de regio's Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom of natuurlijk andere plaatsen in Brabant.

Breda Aviation is een ATO (Approved Training Organization). Dat wil zeggen dat al onze opleidingen voldoen aan de Europese normen en daardoor een ILenT (Inspectie Leefomgeving en Transport) erkende vliegschool is.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u graag meer informatie? Vul ons contactformulier in en wij vertellen u graag meer.

Contactformulier

Reviews proefles

Tinus van den Dries 16-10-2017: Erg leuk om zelf te mogen vliegen. Een mooie ervaring  

Laura Dingenouts 15-10-2017: Super mooie en gezellige eerste vliegles gehad....Carsten jij super bedankt voor de uitleg allemaal....Geweldig  genoten en zo vrij als een vogeltje in de lucht.....Op naar de tweede