Sla je vleugels eens uit!
Voor meer informatie
bel: 0165 318167
European Aviation Safety Agency contact
facebook twitter Google+ Pinterest Instagram English
Proefles

Ben jij klaar om te leren vliegen?  Beleef deze unieke ervaring bij Seppe!

Vliegles

Het gevoel dat u heeft als u vliegt tijdens een proefles is een unieke ervaring. Hoog tussen de wolken, waar u volledig de controle heeft over het vliegtuig en met aan beide kanten een zicht dat oneindig lijkt te zijn, dat is een gevoel dat nooit zal vervelen. Het mag dus duidelijk zijn: een vliegtuig besturen is een spectaculaire belevenis.  Breda Aviation biedt u de kans om zelf te vliegen tijdens een proefles onder begeleiding van een deskundige instructeur.
( Maximaal gewicht is 110 kg)

Een vliegles is niet alleen leuk om mee te maken, het is ook nog eens een goed begin voor een opleiding tot sportvlieger of verkeersvlieger. Het is eigenlijk de perfecte gelegenheid om te testen of piloot zijn iets voor u is.

 

Kent u iemand die er altijd al van heeft gedroomd om piloot te worden. Verras deze persoon dan met een cadeaubon


De eerste stap naar een vliegopleiding

Heeft de proefles zo een diepe indruk gemaakt en bent u besmet met het vliegvirus? Dan zou het introductiepakket een mooi vervolg zijn. Met dit introductiepakket kunt u kennis maken met het pilotenvak en bepalen of de opleiding tot sportvlieger of verkeersvlieger iets voor u is. Zo is Breda Airport de perfecte plek om een vliegles te ervaren voor vliegfanaten uit de regio's Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom of natuurlijk andere plaatsen in Brabant.

Breda Aviation is een ATO (Approved Training Organization). Dat wil zeggen dat al onze opleidingen voldoen aan de Europese normen en daardoor een ILenT (Inspectie Leefomgeving en Transport) erkende vliegschool is.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u graag meer informatie? Vul ons contactformulier in en wij vertellen u graag meer.

Contactformulier

Reviews proefles

Boudewijn Morelissen, augustus 2018: Vandaag een proefles gehad van Emile Boessenkool. Wat een geweldige ervaring. Er wordt royaal de tijd genomen in de briefingroom om de vlucht en alles daaromheen toe te lichten om vervolgens ook echt 50 minuten te vliegen. Emile is een enthousiaste en ervaren piloot en maakte het vliegen heel toegankelijk. We hadden natuurlijk het geluk van heel mooi weer, wat de ervaring alleen nog maar onvergetelijker maakte. Dank aan Breda Aviation en Emile.

Mark Vriends, augustus 2018: In een woord een geweldig leuke ervaring met een zeer ervaren en betrouwbare 'co-piloot'. Toch een beetje een jongensdroom?


Evert Lauran, augustus 2018: De proefles met de Aquila was echt heel gaaf! Na al die jaren ging een wens in vervulling!

Ruud Pels, augustus 2018: Verrassend eenvoudig om de beginselen van het vliegen te ervaren. Maar ook best wel spannend. Echt een heerlijke ervaring. Met dank aan de instructeur René.

Juan Stevenart, augustus 2018: Het was een fantastische ervaring! Mooi weer, een modern toestel en een sympathieke instructeur! Een droom die in vervulling is gegaan, dank u wel Jan en Breda Aviation!

Bert van den Goorberg,h juli 2018: De proef vliegles was buiten mijn verwachting. Ik had nooit verwacht dat je zoveel zelf mocht vliegen. Het was een geweldige ervaring om met zo'n toestel boven je huis te mogen vliegen, Echt een aanrader voor iedereen, Bedankt Kevin, je ziet mij beslist terug.

Cor van der Wulp, juli 2018: In een(1) woord geweldig om zelf te mogen vliegen. Uitstekende uitleg gekregen van René Geerts over hoe de basis m.b.t. het vliegen. Ik wil hierbij een ieder aanraden omdat te doen.  

Jos Abrahamse: Vandaag 28-07-2018 proefles gevlogen. Dit was een ontzettend leuke ervaring, zijn geld dubbel en dwars waard. Professionele instructeur die alles keurig heeft uitgelegd. Echt een aanrader.

Peter van Kalmthou,t juli 2018: Voor mijn verjaardag een proefles gekregen. Enorme ervaring om zelf te vliegen. Een vlucht over de Zeeuwse eilanden. In één woord geweldig. 

Hein van der Schoot, juli 2018: Ik vond het een leuke proefles, vooraf was duidelijk uitgelegd wat we gingen doen en wat ik mocht doen. En boven in de lucht werd er goed rekening met je gehouden. Alles bij elkaar een top vlucht! 

Wim Thijssen, juli 2018: Voor mijn verjaardag had ik een proefvlucht gekregen van mijn dochter. Aangekomen bij Breda Aviation, werd ik welkom geheten door de receptioniste. Tijdens ‘n kop koffie werd in grote lijnen uitgelegd wat we gingen doen. Hoofd motto was toch wel dat ik het leuk moest vinden. Ik mocht ook het vliegtuigje besturen als ik dat wilde! Onder begeleiding van een goede en gezellige piloot heb ik fantastische vlucht gehad, heel erg leuk! Bedankt!

J. Schouw, juli 2018: Het was net als voorheen weer een enorme belevenis, nooit gedacht dat ik weer zoveel zelf mocht doen. Taxien-opstijgen met hulp piloot- en eenmaal op hoogte gekomen zelf 30 graden bochten links en rechts mogen maken beetje stijgen en dalen etc.etc. zelf diverse richtingen mogen vliegen en uiteindelijk richting Breda Airport gevlogen waar bij de piloot uiteraard met de landing heeft geholpen. Kortom: Brevet is voor mij persoonlijk niet haalbaar doch deze lessen zal ik zeker jaarlijks herhalen. Nog bedankt, het was wederom een geweldige ervaring.

C. Mallee, juli 2018: Super mooie vlucht gehad en een geweldige ervaring. Het is het geld dubbel waard en leuk idee voor een cadeau. Kevin en team hartelijk dank.

Priti Patel, juli 2018: Fantastic tour of my home town from a different angle. Got to experience various things the plane can do in a short amount of time. Great instructor, instructions clearly understood. Fun and memorable experience for first time.

Thijmen Bolier, 9 juli 2018: Op mijn 12 de verjaardag kreeg ik m'n eerste proefles. Ik heb ervan genoten tot de laatste minuut. Omdat ik me eigen gang kon gaan en zelf mocht sturen. En je voel je zo vrij als een vogel. Goeie uitleg van Kevin. Ik ga het zeker nog een keer doen, eerst weer sparen.

Ingmar Helmich, juli 2018: Geweldige ervaring, prima uitleg en zeer bekwame betrouwbare piloot/instructeur. Zeker voor herhaling vatbaar. Geen Top Gun maar wel een topper

Jan Gulden, juli 2018: Deze proefles heb ik als verjaardagscadeau gekregen van mijn vrouw. Ze wist dat ik vroeger (= 1986 - 1994) een brevet heb gehad en dat Seppe mijn thuishaven was. Het was even wennen - na zo'n lange tijd - maar al snel kwamen de dingen die ik toen geleerd heb toch weer naar boven. En om zo op de zondagochtend het luchtruim te kiezen en de wereld weer eens vanuit een ander perspectief te zien dat was heerlijk !!! De kriebels kwamen er ook weer bij en het smaakt naar meer ... Breda Aviation, bedankt voor deze heerlijke, fantastische 50 minuten!!!

Adrie van den Biggelaar, juni 2018: Vandaag m'n proefles gehad bij Breda Aviation. Eerst werden we hartelijk ontvangen in de briefingroom. Samen met m'n instructeur de vlucht doorgenomen. Daar kreeg ik te horen dat ik ook een stuk zelf mocht gaan vliegen. Eenmaal in de lucht was het moment daar dat ik de stuurknuppel mocht overnemen. Het was een super ervaring die ik iedereen kan aanraden. Mijn dank aan instructeur Carsten Oremus voor deze ervaring van m'n leven. 

Hans Frik, juni 2018: Ik heb vandaag heel erg genoten van mijn proefles welke ik heb gekregen voor mijn verjaardag . Het was een mooie ervaring om een vliegtuig te besturen stijgen dalen bocht rechts bocht links vliegen met lage snelheid het komt allemaal aan bod bij deze proefles. Een echte aanrader. En dank aan René Geerts voor de goede begeleiding.

Jeroen Philippus, mei 2018: Zaterdag 26 mei 2018 heb ik een proefles gehad van Robin Timmer. Prima korte uitleg vooraf over het besturen van het vliegtuig en wat theorie. Daarna samen het vliegtuig checken en nog wat gelegenheid om een foto te maken. Tijdens het taxiën mocht ik ook al wat sturen. Vervolgens het opstijgen en daarna mag je zo'n beetje heel de vlucht de stuurknuppel bedienen op aanwijzingen van Robin. Mooie rondvlucht gemaakt langs alle gewenste locaties en weer terug naar Seppe. Bedankt Robin voor alle uitleg en deze onvergetelijke ervaring.