Sla je vleugels eens uit!
Voor meer informatie
bel: 0165 318167
European Aviation Safety Agency contact
facebook twitter Google+ Pinterest Instagram English
Proefles

Ben jij klaar om te leren vliegen?  Beleef deze unieke ervaring bij Seppe!

Vliegles

Het gevoel dat u heeft als u vliegt tijdens een proefles is een unieke ervaring. Hoog tussen de wolken, waar u volledig de controle heeft over het vliegtuig en met aan beide kanten een zicht dat oneindig lijkt te zijn, dat is een gevoel dat nooit zal vervelen. Het mag dus duidelijk zijn: een vliegtuig besturen is een spectaculaire belevenis.  Breda Aviation biedt u de kans om zelf te vliegen tijdens een proefles onder begeleiding van een deskundige instructeur.
( Maximaal gewicht is 110 kg)

Een vliegles is niet alleen leuk om mee te maken, het is ook nog eens een goed begin voor een opleiding tot sportvlieger of verkeersvlieger. Het is eigenlijk de perfecte gelegenheid om te testen of piloot zijn iets voor u is.

 

Kent u iemand die er altijd al van heeft gedroomd om piloot te worden. Verras deze persoon dan met een cadeaubon


De eerste stap naar een vliegopleiding

Heeft de proefles zo een diepe indruk gemaakt en bent u besmet met het vliegvirus? Dan zou het introductiepakket een mooi vervolg zijn. Met dit introductiepakket kunt u kennis maken met het pilotenvak en bepalen of de opleiding tot sportvlieger of verkeersvlieger iets voor u is. Zo is Breda Airport de perfecte plek om een vliegles te ervaren voor vliegfanaten uit de regio's Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom of natuurlijk andere plaatsen in Brabant.

Breda Aviation is een ATO (Approved Training Organization). Dat wil zeggen dat al onze opleidingen voldoen aan de Europese normen en daardoor een ILenT (Inspectie Leefomgeving en Transport) erkende vliegschool is.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u graag meer informatie? Vul ons contactformulier in en wij vertellen u graag meer.

Contactformulier

Reviews proefles

Jan Swagemakers 20-08-2017: Ik vond het een hele ervaring en heb dan ook van de eerste minuut tot de laatste volop genoten.

Colin van Winkelen 19-08-2017: Afgelopen zaterdag 19 augustus een proefvliegles gehad onder begeleiding van instructeur Kevin. Dit was een hele mooie en onvergetelijke ervaring. Goede ontvangst, duidelijke uitleg en veel zelf mogen doen. Erg bijzonder om zelf te mogen sturen en leuk dat een paar rondjes over mijn woonplaats ook mogelijk waren. Dit smaakt naar meer! 

Ton de Jong 19-08-2017: Zaterdag 19-8-2017 proefles gehad , het was super , veel zelf mogen doen , ik heb genoten en kom zeker nog terug, en Kevin nogmaals bedankt.

Dhr. Dekker 19-08-2017: Ik vond het super, goede instructeur gehad. Het was een  geweldige belevenis! Hoop het nog een x te komen doen, maar dan een uur. 

Sjef Ruijs 14-8-2017: Ik heb het zeer naar mijn zin gehad. Nog nooit in zo"n klein vliegtuigje gezeten en dan mag je ook nog aan de stuurknuppel zitten en dus zelf een beetje meesturen. Heel mooi en ik had best nog wat langer in de lucht willen blijven. Het tijdstip van vliegen behoefde  nog wat heen en weer gebel, maar uiteindelijk kwam alles goed. Bij het wachten was er koffie en water (het restaurant was dicht). De instructeur (Robin Timmer) was heel duidelijk en vriendelijk. Het is voor een instructeur een kunst om te weten wanneer je wat en hoe je het moet zeggen en dat was voortreffelijk.Tijdens de vlucht ook een gezellig gesprek. Na afloop een mooi certificaat; ik ga dat niet inlijsten maar wel bewaren als herinnering aan een unieke ervaring. Dit is heel simpel op te vatten als aanbeveling.

Hans Warmenhoven 7-8-2017: Gisteren een proefles van 50 min gehad van instructeur Dhr. Robin Timmer. Hij maakte mij op een ontspannen wijze vertrouwd met techniek en het sportieve vliegtuig. Volop gelegenheid tot het maken van foto's door mijn partner tijdens het rondje om het toestel. Daarna instappen en "opvliegen" naar hogere sferen. Een geweldig mooie ervaring, uitstekend zonnig weer waardoor goed zicht rondom en op de onder mij doorschuivende aarde. Ondertussen de joystick ic het vliegtuig in mijn handen. Prima uitleg en oefenen in bochten draaien, stijgen en glijvluchten. Het smaakt naar meer, dit is het echtere vliegen. Ook de ontvangst vooraf verliep zeer prettig. Heb je ook het idee dit eens te willen ervaren? Bij deze warm aanbevolen! Een fraai certificaat heb ik als aandenken meegekregen. Dank aan Breda Aviation and crew. 

Ben van Dun 31-7-2017: Ik heb mijn proefles gisteren middag als zeer leuk en leerzaam ervaren, goede instructies gehad van Kevin Hoogendoorn, toch ook wel spannend om zo los in de lucht te hangen, zeker bij het bochten nemen linksom en rechtsom ! Ik vond het erg leuk, nogmaals bedankt!

Frank Notenboom 22-7-2017: Introductie vliegles kado gekregen voor mijn verjaardag een mooier kado hadden ze niet kunnen geven, was geweldig. Alles goed georganiseerd en zeer vriendelijke en kundige begeleiding. Vervolg zou zomaar kunnen.

Mario Kloet: Wat een onvergetelijke fantastische ervaring. Echt een aanrader. Zeer vriendelijk personeel. Veel "zelf" mogen vliegen en het mooiste was nog boven Breda ook.  

Gert Kolkman 25-7-2017: De eerste proefles hier. Het was een supergave ervaring.Een aanbeveling voor iedereen. Ik ga zeker de opleiding ppl verder volgen. 

Ad van Gorsel 22-7-2017: Ik heb van de vliegles genoten. Het was bijzonder interessant. Het personeel was zeer vriendelijk, behulpzaam en uitermate deskundig. Het is zeker wel voor een herhaling vatbaar. Alleen al de introductie les was interessant over hoe een vliegtuig vliegt. De instructeur was in de lucht ook heel kundig bezig en gaf over van alles en nog wat uitleg. Alleen het in- en uitstappen was voor mij moeilijk, i.v.m. mijn handicap. Maar ik werd gelukkig reusachtig goed geholpen. Kortom, het was een dag om nooit te vergeten. Nogmaals, heel hartelijk dank voor al het mooie dat ik mee mocht maken die dag.

Robert van der Meijden 20-7-2017: We zijn goed ontvangen bij de receptie en konden meteen door naar onze vlieginstructeur Kevin Hoogendoorn. Hij heeft ons op een prettige manier eerst goed uitgelegd hoe en wat van het vliegen. Daarna mochten wij meteen naar het vliegtuig waar de eerst meteen in kon stappen en van start ging. Na deze eerste vlucht waar je zelf bijna alles mag doen stap je als een echte piloot weer uit. Onder perfecte begeleiding van Kevin en een mooie vliegles waan je je echt in de wolken. Bedankt Breda Aviation voor een top middag !!!

Harry Zomerdijk 17-7-2017: Ik had een proefles van 50 minuten. Mijn wens om touch & go's te oefenen (met enige uren al in de pocket) was geen probleem. De zeer enthousiaste en vooral duidelijke uitleg, instructies, begeleiding en feedback van instructeur Kevin waren erg goed en hielpen het leren enorm! een aanrader!

Paul de Witte 17-7-2017: Vandaag, onder begeleiding van piloot Kevin, mijn eerste vlucht gemaakt. Een geweldige ervaring, vooral  omdat ik bijna alles zelf mocht doen. Ook het weer was perfect. Dit smaakt naar meer. Kevin nogmaals bedankt voor de duidelijke instructie en een onvergetelijke ervaring. 

Peter Balemans 16-7-2017: Een zeer leerzame ervaring prima begeleiding.

Jeanine van Overveld 15-7-2017: Zaterdag 15 juli 2017 een leuke vliegproefles gehad. Kon na een korte briefing al meten in het sportvliegtuigje instappen. Na goede uitleg van de instructeur samen de vlucht van begin tot eind zelf bijna alles mogen doen. Spannend en ook heel leuk om te doen. Van bovenaf een geweldig uitzicht gehad op Roosendaal en verre omgeving. 

Maarten Mertens 27-6-2017: Voor mijn verjaardag een proefles gehad (DBO, DubbelBesturingsOnderricht). Na een leuke en zeer interessante instructie samen met de piloot de lucht in gegaan.  Wat een geweldige en unieke ervaring om dat mee te maken en zelf aan de knoppen en stick te mogen zitten. Breda Aviation en Carsten (piloot) bedankt hiervoor, is zeer de moeite waard.

Kees Dekkers 25-6-2017 : T was heel er leuk.ondanks de harde wind heb ik erg genoten.

Frank Zijlmans 25-6-2017: Een zeer goede en geslaagde eerste proeflel vliegen gehad. Goede instructie en begeleiding gekregen van de instructeur. Mooie ervaring ook omdat we alles zelf mochten doen incl stijgen en landen. Geweldige ervaring!

Armin Schawe 05-06-2017: Ik heb een proefles mogen doen. Top van A - Z. Bedankt voor deze mooie ervaring. Absolute aanrader. 

Nancy Jongsma 25-05-2017: Wat een schitterende ervaring, een eerste vliegles. Robert legt rustig eerst een paar dingen uit. Krijg je gelijk het gevoel dat het eigenlijk allemaal niet zo ingewikkeld is (is het natuurlijk wel, maar vliegen leren wordt in kleine stukjes geknipt). Het eerste stukje was helder en niet zo ingewikkeld. 'Gewoon gasgeven en sturen'. Een volgend stukje komt in de 2e les aan bod, die natuurlijk al geboekt is.                                                 

Leo Nieuwlaat 2-6-2017: Een geweldige ervaring met een super leuke piloot Jan Broeder. Jan bedankt.

Roel Hoff 28-05-2017: Heb genoten van proefles vliegen, veel geleerd in korte tijd, was prachtig weer, goede instructeur. Aanrader ! 

Joesoef Henar 27-05-2017: Wat een leuke, enthousiaste en aardige mensen die ons ontvangen, geïnformeerd en begeleid hebben bij deze geweldige proefles! Ik kom hier zeker terug om de rest van mn lessen te volgen, ondanks dat ik een uur moet rijden...

Kees Wagtmans 20-5-2017: Een zeer leerzame en leuke eerste vliegles. Was meer dan de moeite waard, op naar de volgende les.

Chris Martens 14-5-2017: prima 1e vlucht gehad met instructeur Jankees, het was erg leuk om te doen en mee te maken. 

Christ Braspenning 14-5-2017: Was een mooie Vlugt in de omgeving. 

Kees Braun 13-5-2017: Vandaag een proefles voor mijn 50e verjaardag gehad. De piloot was Jan. Het was super! Veel zelf gevlogen (dat had ik niet verwacht). Ik vond het jammer dat het voorbij was. Kortom: een aanrader voor iedereen.

Lars Laurijssen 6-5-2017: Je hebt bij deze proefles genoeg vliegtijd om iets te leren. Ik vond heel heel leuk.

Jos Bruurs 3-5-2017: Een geweldige ervaring. Na een interessante uitleg over het ontwikkeling van de luchtvaart en het vliegtuig zelf (als je van techniek houdt) 'trek je het vliegtuig aan'. Zowel ik als instructeur Kees zijn 1.95 en dan past het vliegtuig als een jas. Je mag meteen aan de bak door het (mede) bedienen van knoppen en pedalen, het opstijgen laten we nog even aan de piloot over. Eenmaal op hoogte mag je daadwerkelijk het vliegtuig besturen, bochten maken, dalen en stijgen. Ondanks dat je druk bent met het in de gaten houden van diverse meters, de horizon en bewolking heb je nog tijd over om te genieten van het uitzicht terwijl de enthousiaste instructeur je volpropt met interessante informatie. Geweldige dag, voor herhaling vatbaar !!

Willemijn Dinklo 27-4-2017: Ik vond mijn proefles of Breda Airport echt fantastisch. Ik kon het niet geloven dat ik al mijn eerste les meteen een vliegtuig mocht besturen, en dan ook al meteen bochten kon maken. Mijn instructeur gaf heel fijn les, tijdens het vliegen legde hij altijd uit wat hij aan het doen was en liet mee voelen bij het sturen. Ik heb veel geleerd in mijn 50 minuten les bij Breda Airport.

Wim Dury 23-4-2017: Vandaag mijn eerste proefles gedaan samen met instructeur Carsten. Het was geweldig. Je krijgt goede informatie en ze zijn er heel vriendelijk en gastvrij. Dit zal zeker niet bij een 1e keer blijven.

Léon van den Broeck 21-4-2017: Voor mijn 50e verjaardag een proefles gekregen. Echt super leuk! En stuk minder eng dan dat ik vooraf had bedacht. Rustige en duidelijke instructies van de instructeur maakten dat ik me erg op mijn gemak voelde. Als ik dan toch 2 kleine verbetersuggesties mag noemen:- Laat me bij ontvangst niet weer al mijn gegevens invullen, maar print het te ondertekenen formulier  van tevoren even uit. Alle gegevens zijn tenslotte bekend. - Verzin iets leuks voor 'het publiek'. Ook al heb ik grote kinderen, zij staan toch een beetje verloren te wachten tot ik weer terug ben. Dan is 50 minuten best lang.

Carol Costello 17-4-2017: I had my first flying lesson at Breda Airport, was really good. The pilot who taught me was really nice, explained everything on what he was doing and how things worked. Would recomend it for people wanting to do something exciting.

Joeri Peeters 17-4-2017: Super ervaring als eerste les. Zelf mogen vliegen. Het maken van bochten, stijgen, dalen en taxi op de landingsbaan ook zelf gedaan. Echt een aanrader.

Pablo Abdelloui 16-4-2017: Ik heb een privéles van 50 minuten gekregen voor mijn 50e verjaardag. Het was een geweldige ervaring en begeleid door een goede service (vooraf en tijdens). Om te reserveren, word je vriendelijk en persoonlijk geholpen en de vlucht met Carsten was subliem. Eerst een heldere briefing gehad, waar mijn vrouw en kinderen ook bij mochten zijn. Daarna even gelegenheid voor foto's. En vervolgens ready for take-off. Goede uitleg en de uitdaging om zelf te vliegen wordt professioneel gestimuleerd. Er werd van te voren verteld dat een dergelijke ervaring verslavend kan werken. Nou, dat is correct. ik kan niet wachten om nog een keer op te stijgen. Dit gevoel van vrijheid is mooi! Zeker aan te bevelen! 

Nils van Santen 8-4-2017: Op 8 april heb ik een proefles gevolgd wat ontzettend leuk, spannend en boeiend was. Ik heb ervan genoten! 

Martin van Emmerik 8-4-2017: Zeer leuk om een eerste vliegles mee te maken. Goede en vriendelijke instructeur. Geeft duidelijk uitleg en voelt vertrouwd aan. Kortom, een aanrader!! 

A Pellicaan 1-4-2017: Het was een hele belevenis de uitleg van robert (de piloot ) was perfect !! Ik ga zeer zeker vaker terug komen om te te gaan vliegen !! Bedankt nog en tot ziens !! 

Elibart Wisse 26-3-2017: Grandioze ervaring.  Gekregen van mijn zoon voor mijn verjaardag. Hij vloog eerst en ik dacht shit dit is serieus, geruststellend toch wel dat dhr Jan Kees Bot (inst.) erbij zat. Toen ik zelf mocht vliegen vond ik dat super leuk en een bijzondere ervaring.     Jan Kees Bedankt voor de toffe dag. 

Robert Wisse 26-3-2017: Vandaag een vriendenles gehad, gevlogen van Seppe naar Midden zeeland. Helemaal fantastisch! Ervaren piloot, vriendelijke ontvangst, en alles zelf gevlogen. En lekker weer, wat wil je nog meer?

Wim Edens 25-3-2017: Vandaag heerlijk gevlogen met Dirk in een prachtig toestel, de Aquila. Het was er een uitgelezen dag voor met goed zicht en zonnig weer. De vrij harde wind kon daar niet veel aan afdoen. Aanrader, ik kom nog eens terug.

Alex Swagemakers 6-3-2017: Wat een ervaring! Geweldig genoten van mijn proefles, geschonken voor mijn verjaardag door mijn zoon. Eerste 10 minuten gespannen en zenuwachtig, de volgende 10 minutenbegin je langzaam te genieten en de laatste 10 minuten dikke pret, waanzinnig. Daarom is 30 minuten te kort en ga ik zeker voor de 5 proeflessen. Dank je wel Michel de instructeur!!! We zien elkaar bij de komende proeflessen.

Marianne Angenent-Ooms 6-2-2017: Vandaag een les van Michael gehad en er enorm van genoten. Een zeer bekwame en rustige instructeur. Zeker voor herhaling vatbaar.

Gert Van Eetvelt 3-2-2017:Wat een toffe ervaring ! Bovenin zelf mogen sturen, stijgen en dalen. En ik kon over mijn eigen huis vliegen om een foto te maken. Een aanrader!  Bedankt.