Sla je vleugels eens uit!
Voor meer informatie
bel: 0165 318167
European Aviation Safety Agency contact
facebook twitter Google+ Pinterest Instagram English
Proefles

Reviews

Reviews proefles

Rick Verhoeven, februari 2019: Mijn eerste keer vliegen was niet iets om snel te vergeten. Vriendelijk ontvangen, een rustige en duidelijke uitleg gekregen en mocht erg veel zelf doen. Het was echt fantastisch. Hartelijk dank Louis!

Develien Buuron, januari 2019: Wat een te gekke ervaring! ✈ Eerste vliegles achter de rug met instructeur Jan in een Tecnam G-GAEE.          We hebben een mooie ronde gemaakt over o.a. Dinteloord, Stamperschat, Steenbergen, eiland Tholen, een deeltje Schouwen-Duivenland en toen weer terug richting Bosschenhoofd. ✈

Esther Basso , december 2018: Voor mijn veertigste verjaardag had ik een proefles vliegen cadeau gekregen. De kennismaking met de instructeur was erg prettig. Ik kreeg volop de gelegenheid om vooral zelf te vliegen en dat was echt kicken. Kortom, een onvergetelijke ervaring die ik iedereen zou willen aanraden.

Laura van der Wijk, december 2018: Vandaag voor het eerst, onder begeleiding van vlieginstructeur Carsten, zelf een vliegtuig gevlogen! Wat een ervaring! Natuurlijk vond ik het wel een beetje spannend, maar Carsten stelde mij gerust. Prettige instructeur die je het vertrouwen geeft dat je het kan! 

Ad Biezen, december 2018: Proefles bij Louis was top! Rustig alles uitgelegd. Mooie route. Bijna alles zelf doen. Prachtige ervaring. Bedankt, Louis.

Noah den Haan, november 2018: 18 November proefles vliegen gehad super leuke ervaring! Je mag veel zelf doen wat ik niet had verwacht en je wordt goed geholpen! Super bedankt Breda Aviation voor deze ervaring. 

Marco Beekers, november 2018: Na een hartelijk ontvangst en duidelijke uitleg heb ik een zeer leuke , leerzame vliegles gekregen en  nu in overweging om door te gaan.

Laurens Bolt, november 2018: Ik heb ontzettend genoten van mijn eerste proefles! De instructeur legt duidelijk en helder uit. Vanaf het eerste moment had ik al het idee dat ik het vliegtuig mocht besturen. Het was een echte ervaring. Zeker een aanrader als je denkt te willen vliegen!

Kees v/d Berg, november 2018: Een eerste vlucht gemaakt met een geweldige René.Een geweldige ervaring en zeker een aanrader! Bedankt  

Wout van Vugt, oktober 2018: Geweldige ervaring. Met een zeer vriendelijke en uitermate kundige instructeur.Die met alle geduld van de wereld je een geweldige belevenis bezorgt.

Jan van Pelt, oktober 2018: Wat een ervaring! Zelf gevlogen en wat een vrijheid! Zeker voor herhaling vatbaar!

Johan Snoek, oktober 2018: Deze vlucht heb ik als verrassing gehad. Dit was super leuk, wel even spannend, maar met goede begeleiding en ik kon nog over mijn dorp vliegen. Het was een geweldige ervaring. Met dank aan René. 

Sander september 2018: Op 30 september een fantastische proefles gehad onder de begeleiding van instructeur Rene Geerts. We hadden prachtig weer en het gehele traject van voorbereiding, daarna de start tot landing werden zeer goed door hem begeleid. De aandachtspunten, maar ook gewoon het plezier van het vliegen werden uitstekend door hem overgedragen. Vanwege het prachtige weer hebben we een (naar verluidt) unieke mogelijkheid gehad om zelfs tot boven de wolken uit te komen (~5K ft). Alle handelingen werden aan mij overgelaten (al dan niet met (on)zichtbare assistentie van Rene), waardoor je écht het gevoel krijgt dat je zelf aan het vliegen bent. Doordat het zo lekker ging, ook de mogelijkheid gekregen om wat 'gevorderde' oefeningen te doen (45º bochten) en tot 10~20m boven de landingsbaan zelf het vliegtuig mogen besturen, waarna hij de landing overnam. Heel erg bedankt voor de fantastische ervaring!

Arjan, september 2018: Vandaag 13-09-18 een proefles gehad van 30 minuten. Voor mij was het een ervaring om een keer zelf als "co piloot"  te mogen vliegen en van elke minuut genoten. Graag wil ik Breda Aviation en de piloot Carsten bedanken voor de uitleg voor en tijdens het vliegen op deze dag. 

Maikel van Doornik, september 2018: Echt hartstikke leuk om te ervaren. Men neemt de tijd voor je en je krijgt ook alle kans om zelf vragen te stellen maar ook om vooral zelf te doen in het vliegtuig. Weer een ervaring rijker! 

Peter Schelen, september 2018: Het was een geweldige ervaring. Een proefles om nooit meer te vergeten. Prettige instructeur en super ontvangst. Dit smaakt naar meer. Hartelijk dank.

Mark Winter, september 2018: Top ervaring, voor herhaling vatbaar. 

R. van de Wouw, augustus 2018: Als je al op redelijk gevorderde leeftijd bent en met aardig wat types even als proefles hebt gevlogen, dan is een vlucht met een Aquila toch iets heel bijzonders. Mocht u dan Emile Boesenkool als instructeur krijgen, ja dan zou u direct wel met een serie vlieglessen willen beginnen.

Marjon Strijk, augustus 2018: Ik heb zeer genoten van de vlucht! Het weer was prachtig en ik was blij verrast dat ik nog zoveel alleen mocht vliegen! Na de eerste wiebelige bocht kreeg ik er echt lol in. De rustige en zeer gezellige leiding van Jan Broeder maakten het een onvergetelijke vliegles! Misschien ga ik wel verder met de introductie, ga nog even flink nadenken. Aviation én Jan Broeder, bedankt voor de heerlijke middag! Hartelijke groet, Marjon Strijk

Jacquelijne van den Berg, augustus 2018: Buitengewoon leuke belevenis. Dank zij de uitmuntende en zeer relaxte begeleiding van René Geerts.

Alex Bastick, augustus 2018: Ontzettend leuke ervaring! Hele vriendelijke medewerkers, echt een aanrader 

Nico Kroos, augustus 2018: Op zondag 19-8-2018 een proefles gehad van René Geerts. Van te voren is alles toegelicht met behulp van een schaalmodel. Daarna tijdens het taxiën en in de lucht ga je de Aquila zelf besturen. René je hebt me 50 minuten lang laten zweten! Maar wat een geweldige ervaring! Je gaat me zeker terugzien.

Koen Borsje, augustus 2018: Ontzettend gaaf; bucked list top 10, geen rondvlucht boeken maar echt een proefles !! 

Max van Rijn, augustus 2018: Ik heb een hele leuke en leerzame eerste vliegles gehad, ik heb heel veel antwoorden gekregen en het was een hele fijne instructeur. Ik kom zeker nog een keer terug! 

Boudewijn Morelissen, augustus 2018: Vandaag een proefles gehad van Emile Boesenkool. Wat een geweldige ervaring. Er wordt royaal de tijd genomen in de briefingroom om de vlucht en alles daaromheen toe te lichten om vervolgens ook echt 50 minuten te vliegen. Emile is een enthousiaste en ervaren piloot en maakte het vliegen heel toegankelijk. We hadden natuurlijk het geluk van heel mooi weer, wat de ervaring alleen nog maar onvergetelijker maakte. Dank aan Breda Aviation en Emile.

Mark Vriends, augustus 2018: In een woord een geweldig leuke ervaring met een zeer ervaren en betrouwbare 'co-piloot'. Toch een beetje een jongensdroom?

Evert Lauran, augustus 2018: De proefles met de Aquila was echt heel gaaf! Na al die jaren ging een wens in vervulling!

Ruud Pels, augustus 2018: Verrassend eenvoudig om de beginselen van het vliegen te ervaren. Maar ook best wel spannend. Echt een heerlijke ervaring. Met dank aan de instructeur René.

Juan Stevenart, augustus 2018: Het was een fantastische ervaring! Mooi weer, een modern toestel en een sympathieke instructeur! Een droom die in vervulling is gegaan, dank u wel Jan en Breda Aviation!

Bert van den Goorberg,h juli 2018: De proef vliegles was buiten mijn verwachting. Ik had nooit verwacht dat je zoveel zelf mocht vliegen. Het was een geweldige ervaring om met zo'n toestel boven je huis te mogen vliegen, Echt een aanrader voor iedereen, Bedankt Kevin, je ziet mij beslist terug.

Cor van der Wulp, juli 2018: In een(1) woord geweldig om zelf te mogen vliegen. Uitstekende uitleg gekregen van René Geerts over hoe de basis m.b.t. het vliegen. Ik wil hierbij een ieder aanraden omdat te doen.  

Jos Abrahamse: Vandaag 28-07-2018 proefles gevlogen. Dit was een ontzettend leuke ervaring, zijn geld dubbel en dwars waard. Professionele instructeur die alles keurig heeft uitgelegd. Echt een aanrader.

Peter van Kalmthou,t juli 2018: Voor mijn verjaardag een proefles gekregen. Enorme ervaring om zelf te vliegen. Een vlucht over de Zeeuwse eilanden. In één woord geweldig. 

Hein van der Schoot, juli 2018: Ik vond het een leuke proefles, vooraf was duidelijk uitgelegd wat we gingen doen en wat ik mocht doen. En boven in de lucht werd er goed rekening met je gehouden. Alles bij elkaar een top vlucht! 

Wim Thijssen, juli 2018: Voor mijn verjaardag had ik een proefvlucht gekregen van mijn dochter. Aangekomen bij Breda Aviation, werd ik welkom geheten door de receptioniste. Tijdens ‘n kop koffie werd in grote lijnen uitgelegd wat we gingen doen. Hoofd motto was toch wel dat ik het leuk moest vinden. Ik mocht ook het vliegtuigje besturen als ik dat wilde! Onder begeleiding van een goede en gezellige piloot heb ik fantastische vlucht gehad, heel erg leuk! Bedankt!

J. Schouw, juli 2018: Het was net als voorheen weer een enorme belevenis, nooit gedacht dat ik weer zoveel zelf mocht doen. Taxien-opstijgen met hulp piloot- en eenmaal op hoogte gekomen zelf 30 graden bochten links en rechts mogen maken beetje stijgen en dalen etc.etc. zelf diverse richtingen mogen vliegen en uiteindelijk richting Breda Airport gevlogen waar bij de piloot uiteraard met de landing heeft geholpen. Kortom: Brevet is voor mij persoonlijk niet haalbaar doch deze lessen zal ik zeker jaarlijks herhalen. Nog bedankt, het was wederom een geweldige ervaring.

C. Mallee, juli 2018: Super mooie vlucht gehad en een geweldige ervaring. Het is het geld dubbel waard en leuk idee voor een cadeau. Kevin en team hartelijk dank.

Priti Patel, juli 2018: Fantastic tour of my home town from a different angle. Got to experience various things the plane can do in a short amount of time. Great instructor, instructions clearly understood. Fun and memorable experience for first time.

Thijmen Bolier, 9 juli 2018: Op mijn 12 de verjaardag kreeg ik m'n eerste proefles. Ik heb ervan genoten tot de laatste minuut. Omdat ik me eigen gang kon gaan en zelf mocht sturen. En je voel je zo vrij als een vogel. Goeie uitleg van Kevin. Ik ga het zeker nog een keer doen, eerst weer sparen.

Ingmar Helmich, juli 2018: Geweldige ervaring, prima uitleg en zeer bekwame betrouwbare piloot/instructeur. Zeker voor herhaling vatbaar. Geen Top Gun maar wel een topper

Jan Gulden, juli 2018: Deze proefles heb ik als verjaardagscadeau gekregen van mijn vrouw. Ze wist dat ik vroeger (= 1986 - 1994) een brevet heb gehad en dat Seppe mijn thuishaven was. Het was even wennen - na zo'n lange tijd - maar al snel kwamen de dingen die ik toen geleerd heb toch weer naar boven. En om zo op de zondagochtend het luchtruim te kiezen en de wereld weer eens vanuit een ander perspectief te zien dat was heerlijk !!! De kriebels kwamen er ook weer bij en het smaakt naar meer ... Breda Aviation, bedankt voor deze heerlijke, fantastische 50 minuten!!!

Adrie van den Biggelaar, juni 2018: Vandaag m'n proefles gehad bij Breda Aviation. Eerst werden we hartelijk ontvangen in de briefingroom. Samen met m'n instructeur de vlucht doorgenomen. Daar kreeg ik te horen dat ik ook een stuk zelf mocht gaan vliegen. Eenmaal in de lucht was het moment daar dat ik de stuurknuppel mocht overnemen. Het was een super ervaring die ik iedereen kan aanraden. Mijn dank aan instructeur Carsten Oremus voor deze ervaring van m'n leven. 

Hans Frik, juni 2018: Ik heb vandaag heel erg genoten van mijn proefles welke ik heb gekregen voor mijn verjaardag . Het was een mooie ervaring om een vliegtuig te besturen stijgen dalen bocht rechts bocht links vliegen met lage snelheid het komt allemaal aan bod bij deze proefles. Een echte aanrader. En dank aan René Geerts voor de goede begeleiding.

Jeroen Philippus, mei 2018: Zaterdag 26 mei 2018 heb ik een proefles gehad van Robin Timmer. Prima korte uitleg vooraf over het besturen van het vliegtuig en wat theorie. Daarna samen het vliegtuig checken en nog wat gelegenheid om een foto te maken. Tijdens het taxiën mocht ik ook al wat sturen. Vervolgens het opstijgen en daarna mag je zo'n beetje heel de vlucht de stuurknuppel bedienen op aanwijzingen van Robin. Mooie rondvlucht gemaakt langs alle gewenste locaties en weer terug naar Seppe. Bedankt Robin voor alle uitleg en deze onvergetelijke ervaring.