Sla je vleugels eens uit!
Voor meer informatie
bel: 0165 318167
European Aviation Safety Agency contact
facebook twitter Google+ Pinterest Instagram English
Daag je vrienden uit!

Vrienden vliegles

Wilt u eens ervaren hoe het is om zelf een vliegtuig te besturen en deze ervaring delen met een goede vriend(in)? Dat kan met de vrienden vliegles!

Voorafgaand aan de vlucht krijgt u beiden een briefing. Daarna stapt u samen in het vliegtuig en vliegt één van u naar vliegveld Midden-Zeeland. Na een kop koffie aldaar, mag de ander de vlucht terug naar Breda Airport maken.

Beide vluchten duren 30 tot 40 minuten en worden uiteraard begeleid door een ervaren instructeur. U mag dan ook bijna alles zelf doen! De instructeur zal u stap voor stap vertellen wat u moet doen. Kortom: Een unieke ervaring om samen met een vriend(in) te ondernemen en nog lang samen over na te praten! Maximale gewicht per passagier is 110 kg.

De kosten voor deze vliegles bedragen € 235,- p.p.

Wilt u meer informatie over deze unieke vliegles met een vriend of vriendin? Neem dan vrijblijvend contact op. Of geef deze vlucht aan iemand cadeau!

Wij verwelkomen regelmatig vliegliefhebbers uit de regio's Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom en andere plaatsen in Brabant die graag eens een vliegles willen ervaren!

 

Contactformulier

Reviews vriendenproefles

R. Bulkmans 28-4-2018:
Vriendenles gehad. Het was een superleuke ervaring. Ook onze instructeur Robin, die erg enthousiast was, geduldig alles uitlegde en ons daar waar mogelijk zelf het vliegtuig liet besturen, heeft daar aan bijgedragen. Een aanrader.

Ben in 't Groen, 07-05-2017:
Wij hebben een super proefles genoten met instructeur Jankees Bot. Hij legde alles picobello uit in voor ons duidelijke en begrijpelijke taal. Hij liet ons van alles doen en vertelde honderduit. Hij is een fatastische instructeur voor dit soort vluchten. Wij zijn vertrokken bij Breda Aviation en zijn gevlogen naar vliegveld Midden Zeeland. Daar hebben we getankt en een versnapering gekregen. Hierna is Joep via een andere route teruggevlogen naar Breda Aviation. Nogmaals bedankt en houdt Jankees in ere. 

Joep in 't Groen, 07-05-2017:
Wij hebben een vriendenproefles gehad. Wat een super leuke ervaring om dat samen met mijn vader te beleven. In de lucht mag je zelf echt sturen, stijgen en dalen. Een leuke en unieke ervaring. En dan nog een goede en gezellige piloot erbij die het het totaalplaatje ook nog leuk kan brengen....TOP...een aanrader.