Sla je vleugels eens uit!
Voor meer informatie
bel: 0165 318167
European Aviation Safety Agency contact
facebook twitter Google+ Pinterest Instagram English

Werknemer van de maand cadeau

Wilt u uw werknemer in het zonnetje zetten? Bijvoorbeeld omdat hij of zij goed heeft gepresteerd en een omvangrijke opdracht heeft binnengehaald of tot een goed einde heeft gebracht? Of wilt u uw werknemer om een heel andere reden bedanken? Denk bijvoorbeeld aan een jubilaris of pensionerende medewerker. Geef hem of haar een bijzonder cadeau van Breda Aviation!


Rondvluchten en vlieglessen van Breda Aviation

Breda Aviation is gevestigd op Breda International Airport (voorheen vliegveld Seppe). Breda Aviation bestaat uit een vliegschool waar sportvliegers en verkeersvliegers hoogwaardige vliegopleidingen kunnen volgen, maar wij hebben ook een recreatieve tak voor rondvluchten, proeflessen en groepsarrangementen. Wilt u uw werknemer bedanken, verras hem of haar met een rondvlucht of vliegles bij Breda Aviation. De ontvanger zal ongetwijfeld in de wolken zijn met dit geschenk.

Cadeaubon voor rondvlucht of vliegles

Wij hebben de beschikking over diverse cadeaubonnen, variërend tussen de € 65 en € 210 exclusief BTW. Kies bijvoorbeeld een proefles vliegen van € 123 voor 30 minuten of geef een Fly Tea cadeau. Hierbij geniet u na een rondvlucht van een uitgebreide high tea in restaurant ‘De Cockpit’ of brasserie ‘Hangar 01’. Kies de vlucht die u wilt geven en wij verzorgen hiervoor een leuke cadeaubon in de vorm van een vliegticket. Vervolgens kunt u de cadeaubon bij ons afhalen of laten bezorgen. Uiteraard kunt u ook een losse rondvlucht of proefles boeken. Bekijk hier een overzicht met onze arrangementen, vlieglessen en rondvluchten.

Tarieven voor proeflessen of rondvluchten 

 

 

 

Tarieven per vlucht excl. BTW

Proefles

 

 

15 minuten:

65,00

1 passagier

 

20 minuten:

80,00

 

 

 

30 minuten:

123,00

 

 

 

50 minuten:

177,00

 

 

 

 

 

 

Rondvluchten

 

 

15 minuten:

103,00

2/3 passagiers

 

20 minuten:

115,00

 

 

 

30 minuten:

148,00

 

 

 

45 minuten:

210,00

 

 

 

 

 

 

Weekendtoeslag

 

Per vlucht:

5,00

Bij afname van meerdere vluchten kan een korting berekend worden.

De rondvluchten worden gevlogen in een vierpersoonstoestel. Maximaal gewicht is 110 kilogram per persoon. Totaalgewicht personen is 240 kilogram.

Vraag meer informatie

Geef uw medewerker van de maand een cadeau en kies voor een proefles of rondvlucht van Breda Aviation. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op en onze medewerkers geven u graag meer informatie. Uiteraard kunt u ook direct uw vliegles of rondvlucht bij ons boeken.