Persoonlijk karakter
Flight Academy Breda Aviation gaat voor kwaliteit en houdt de opleiding daarom kleinschalig. Klassen bestaan uit max. 10 leerlingen, zodat ook jij optimaal begeleid wordt en er ruimte is voor goed contact tussen jou en de instructeurs.

Vooropleiding eisen
Onze ervaring leert dat een goede motivatie, inzicht in de leerstof en aanleg voor het vliegen minstens zo veel waard is als een vooropleiding. HAVO/VWO met wis- en natuurkunde is echter een pré voor veel vliegmaatschappijen, maar iedereen met MBO mag zich aanmelden.

Ervaren instructeursteam
Breda Aviation heeft een zeer ervaren instructeursteam. Stuk voor stuk toppers die jou graag opleiden tot volwaardig verkeersvlieger.

Planning op maat
Je kunt met de opleiding starten wanneer het jou uitkomt. Daarnaast kunnen we het studieprogramma deels aanpassen aan jouw wensen. Heb je een baantje? Dan proberen we daar in onze planning rekening mee te houden.

Gespreide betaling
Bij Flight Academy Breda Aviation betaal je per opleidingsfase. Mocht je tussentijds willen stoppen met de opleiding of even willen pauzeren, dan heb je dus alleen betaald voor de fases die je hebt gevolgd.