Hoge kwaliteit
Onze opleiding is een unieke samenwerking tussen twee kwalitatief hoogwaardige opleidingen die beiden, in hun eigen expertise, een succesvol trackrecord hebben. Flight Academy Breda in het professioneel en deskundig opleiden van piloten en NextLevel Pilots in soft-skill training, APS-MCC en begeleiding naar die stoel voorin de cockpit.

Persoonlijk karakter
De opleiding is kleinschalig en persoonlijk zodat jij optimaal begeleid wordt en er ruimte is voor goed contact tussen jou en de instructeurs. Kleine klassen, intensieve begeleiding, uitstekende voorzieningen en veel persoonlijke aandacht. En dat alles in een gezellige doch professionele sfeer.

Ervaren instructeursteam
Zowel Flight Academy Breda als NextLevel Pilots hebben een zeer ervaren instructeursteam. Stuk voor stuk toppers die jou graag opleiden tot volwaardig verkeersvlieger en er alles aan doen om jou die stoel voor in de cockpit te bezorgen.

Moderne, geavanceerde vloot en leermiddelen
Flight Academy Breda beschikt over een moderne vloot van vliegtuigen en simulatoren die perfect aansluiten op de opleiding. Daarnaast is er een online leerlingvolgsysteem waar alle leermiddelen en aanvullende informatie in terug te vinden zijn.

NextLevel Pilots is al 10 jaar de enige non-profit organisatie in Europa die aspirant vliegers begeleid naar een baan in de cockpit. Door individuele trainingen, aandacht voor soft-skills, sollicitatie begeleiding én het promoten van vliegers bij luchtvaartmaatschappijen, kun je jouw toekomst zelfbewust vormgeven.

Gespreide betaling
Je betaalt de opleiding in delen en niet het gehele bedrag vooraf. Ondanks de uitgebreide en professionele selectie vooraf, bestaat er altijd een kans dat er omstandigheden ontstaan waardoor je tussentijds moet stoppen of even wil pauzeren. Dan heb je dus alleen betaald voor de fases die je hebt gevolgd.