Bij onze Flight Academy maken wij jouw dromen waar! Stel je voor: je vliegt in een Boeing. De wereld schiet onder je door, het uitzicht is prachtig en je zet dat grote vliegtuig aan de grond in een ver land. Verkeersvlieger worden is een jongens- en meisjesdroom die ook voor jou is weggelegd. Bij de Flight Academy in Bosschenhoofd wordt deze fantasie werkelijkheid.

Nu boeken

Leer vliegen bij de Flight Academy

Binnen Breda Aviation kun je zelf leren vliegen bij onze Flight Academy. Als je dit altijd al hebt willen doen, is dit de uitgelezen kans om je in te schrijven voor je eerste vliegles. Onze Flight Academy is professioneel en zorgt altijd voor de hoogste kwaliteit. Uiteraard staat veiligheid bij ons boven alles. We doen er alles aan om jouw proefles vliegen zo comfortabel en leuk mogelijk te maken. Ken je iemand die niets liever wil dan leren vliegen? Dan kun je bij ons ook een cadeaukaart proefvliegen kopen! Naast de proeflessen die wij aanbieden is het bij ons ook mogelijk om een pilotenopleiding te volgen. Hiermee maak je binnen twee jaar de droom om verkeersvlieger te worden waar.

Boek nu een proefles

Wil je je vliegbrevet halen of meer informatie over de Flight Academy? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Of kom naar onze eerstvolgende voorlichtingsochtend en stel al je vragen aan één van onze instructeurs. Breda Airport luistert graag naar al jouw wensen. Wil je zélf eens ervaren hoe het is om een vliegtuig te besturen, boek dan een proefles. Wij geven je graag alle informatie over vlieglessen waar je naar op zoek bent.

Geef een vlucht cadeau!

Breda Aviation

Iemand verrassen met een origineel cadeau? Geef dan een vliegles cadeau!

Cadeautip

Zelf een vliegtuig besturen?

Breda Aviation

Wij bieden u de kans om zelf te vliegen tijdens een proefles onder begeleiding van een instructeur.

Proefles

Referenties

Ben Klinkenberg, augustus 2018:

De flexibiliteit, de non-nonsense mentaliteit en het altijd klaarstaan voor je studenten heb ik altijd enorm gewaardeerd, naast het feit dat de opleiding een erg stevige basis is voor je toekomstige beroep als professioneel piloot.

Kevin Hoogendoorn, maart 2019:

Ik heb de combinatie van leren en werken altijd prettig gevonden op Flight Academy Breda. Ik was kind aan huis en kon altijd terecht om te studeren ondanks dat het veel zelfstudie was. De druk van een klas was er niet en dit geeft je de gelegenheid om je goed te concentreren op je vakken.

Ferry van der Geest (Capt B777 Turkish Airlines), september 2016:

Wat mij meteen opviel was, naast de enorme professionaliteit, ook de gemoedelijkheid en het vakmanschap van de instructeurs. Ik ben heel erg blij met Breda Aviation, het team en ook de vloot!

Joel Prak (Oud F16 vlieger, nu F/O op de B787), september 2017:

Breda Aviation is een verstandige keuze vanwege de manier van opleiden en omdat er maatwerk geleverd wordt. 

Stijn Konings (Captain B767), november 2016:

We waren onmiddellijk overtuigd dat we goed zaten bij Breda Aviation: Een mooie verhouding van een professionele zaak met mooi materiaal en een heerlijke no-nonsense benadering.