Geef een vliegles cadeau

Cadeaukaart proefvliegen

Een écht origineel cadeau voor een familielid, vriend of vriendin is een cadeaukaart voor proefvliegen! Dit is een unieke ervaring waar men nog lang over na praat. Natuurlijk worden alle lessen goed begeleid door een ervaren instructeur. Ben jij of ken jij iemand die een vliegles het ideale cadeau vindt? Ervaar een unieke vliegervaring bij Breda Aviation.

Geef nu een cadeaukaart voor proefvliegen voor de beste ervaring

Een cadeaukaart voor proefvliegen is het mooiste cadeau wat je iemand kunt geven. Een vliegles als cadeau zal een vliegervaring zijn om nooit te vergeten. De vlieglessen worden begeleid door ervaren instructeurs die een goede begeleiding geven van begin tot eind. Onze Flight Academy is er voor mensen die graag willen leren vliegen of de ervaring om zelf te vliegen een keer willen meemaken. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat mensen zich veilig voelen en vertrouwen hebben in het vliegen. Wij zorgen er dan ook graag voor dat iedereen een fantastische dag heeft tijdens zijn of haar proefles vliegen en zo een unieke vliegervaring beleeft. 

De aller tofste ervaring koop je bij ons

Wil je graag een cadeaukaart voor proefvliegen geven? Of wil je zelf een vliegles volgen? Wij bieden hiervoor de geschikte diensten aan! Via ons contactformulier stel je gemakkelijk al jouw vragen over een vliegles cadeau geven. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar via het nummer +31 165 318 167. Zorg ervoor dat jij of iemand uit jouw omgeving de dag van zijn of haar leven tegemoet gaat door een unieke vliegervaring te beleven. Geef een cadeaukaart voor proefvliegen of boek zelf een proefles!

Cadeaubon bestellen

* In het weekend en op feestdagen geldt op alle vluchten een landingstoeslag van € 7.50.