Geef een vliegles cadeau

Cadeaukaart proefvliegen

Een écht origineel cadeau voor een familielid, vriend of vriendin is een cadeaukaart voor proefvliegen! Dit is een unieke ervaring waar men nog lang over na praat. Je kunt er ook voor kiezen om samen de lucht in te gaan. Wij bieden ook proeflessen aan waarbij er twee personen meer kunnen leren over hoe een vliegtuig bestuurd moet worden. Natuurlijk worden alle lessen goed begeleid door een ervaren instructeur.

Geef nu een cadeaukaart voor proefvliegen voor de beste ervaring

Een cadeaukaart voor proefvliegen is het mooiste cadeau wat je iemand kunt geven. Het zal een ervaring zijn om nooit te vergeten. De vlieglessen worden begeleid door ervaren instructeurs die een goede begeleiding geven van begin tot eind. Wil je leren vliegen of de ervaring een keer meemaken? Het is onze taak om ervoor te zorgen dat mensen zich veilig voelen en vertrouwen hebben in het vliegen. Wij zorgen er dan ook graag voor dat iedereen een fantastische dag heeft tijdens zijn of haar proefles vliegen.

Wil je graag professioneel piloot worden? Onze Flight Academy is er voor jonge mensen die verkeersvlieger willen worden.

De aller tofste ervaring koop je bij ons

Wil je graag een cadeaukaart voor proefvliegen geven? Of wil je zelf een vliegles volgen? Wij bieden hiervoor de geschikte diensten aan! Via ons contactformulier stel je gemakkelijk al jouw vragen. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar via het nummer +31 165 318 167. Zorg ervoor dat jij of iemand uit uw omgeving de dag van zijn of haar leven tegemoet gaat. Geef een cadeaukaart voor proefvliegen of boek zelf een proefles!

Cadeaubon bestellen

* In het weekend en op feestdagen geldt op alle vluchten een landingstoeslag van € 7.50.