Droom je ervan om de lucht te verkennen als sportvlieger? Bij Breda Aviation in Bosschenhoofd kun je terecht voor een breed aanbod aan vliegopleidingen. Zo kunt u bij ons de opleiding volgen tot sportvlieger, beroepsvlieger en vlieginstructeur. Daarnaast verzorgen wij de trainingen voor bevoegdverklaringen en hernieuwde afgiftes, tevens de profchecks en examens. Als een ATO (Approved Training Organisation) erkende vliegschool, voldoen onze opleidingen aan de Europese normen, waardoor je verzekerd bent van kwaliteitsonderwijs in de vliegkunst.

Verken de lucht met onze opleiding tot sportvlieger

De opleiding tot sportvlieger bij onze Flight Academy is meer dan alleen een opleiding; het is een avontuur dat je leven zal veranderen. Tijdens de opleiding tot sportvlieger werk je aan het halen van je vliegbrevet, ondersteund door een ervaren instructeursteam dat je professioneel begeleidt. Breda Aviation is trots op meer dan dertig jaar ervaring en staat bekend om haar innovatie en modernisering in de vliegopleidingen, zoals een pilotenopleiding. Met onze opleiding tot sportvlieger ben je op weg om de hemel te veroveren!

Start jouw vliegreis vandaag

Ben je klaar om te starten met je opleiding tot sportvlieger bij een van de meest befaamde vliegscholen? Bij Breda Aviation kun je ook kiezen voor duo-vlieglessen, waarbij je samen met een vriend(in) of familielid vliegt. Deze unieke ervaring verrijkt je leerproces en biedt een extra dimensie aan je opleiding. Wil je je aanmelding voor de opleiding tot sportvlieger of een proefles boeken? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen spoedig contact met je op.