Bij Breda Aviation kunt u terecht voor een breed aanbod aan vliegopleidingen. Zo kunt u bij ons de opleiding volgen tot sportvlieger, beroepsvlieger en vlieginstructeur. Daarnaast verzorgen wij de trainingen voor bevoegdverklaringen en hernieuwde afgiftes, tevens de profchecks en examens.

Onze opleiding is een ATO (Approved Training Organisation) erkende vliegschool. Dit geeft aan dat al onze opleidingen voldoen aan de Europese normen. Breda Aviation heeft een ervaren instructeursteam die u tijdens de diverse vliegopleidingen professioneel begeleidt naar uw einddoel.

Breda Aviation heeft een ruime ervaring als het aankomt op vliegen. De school bestaat al meer dan 30 jaar en is met haar tijd meegegaan op het gebied van vergunningen, innovatie en modernisering.

Breda Aviation staat garant voor kwaliteit, de vliegopleidingen worden verzorgd door een professioneel team, in een gemoedelijke sfeer en met een persoonlijke benadering.

Wilt u meer informatie over één van onze opleidingen, vult u dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.