Enjoy the sky, learn to fly

Geef een vlucht cadeau!

Breda Aviation

Iemand verrassen met een origineel cadeau? Geef dan een rondvlucht of een vliegles cadeau!

Cadeautip

Zelf een vliegtuig besturen?

Breda Aviation

Wij bieden u de kans om zelf te vliegen tijdens een proefles onder begeleiding van een instructeur.

Proefles

Referenties

Ron Stevens, juni 2017:

Wil je piloot worden? Echt? Aarzel dan niet en volg een opleiding bij Breda Aviation.

Bernard Jans, januari 2018:

Heel blij met de ontspannen, gezellige, serieuze en uiterst professionele manier waarop ik word opgeleid. Ik ga zeker ook verder met CPL bij Breda Aviation.

Elly Suverein, december 2015:

Mijn grote droom was altijd om ‘bushpilot’ te worden in Afrika. Iedereen die een soortgelijke droom heeft, kan ik Breda Aviation absoluut aanbevelen!

Bart Monster, december 2014:

Wat mij vanaf het eerste moment zeer aansprak bij Breda Aviation was de vriendelijkheid van de instructeurs, de baliedames (zoals ze zichzelf noemen) en de zeer gemoedelijke sfeer. Het was en is echt altijd hartelijk.

Paul Ockers, april 2019:

Gedegen en serieuze aanpak, op maat gesneden opleiding per leerling dus ook verschillende begeleiding en aanpak per persoon. Snel, langzaam, veel achterelkaar of juist tussenpozen....U vraagt zij draaien. Maar slagen zal je! Motiverend, met een stok achter de deur ....er is namelijk voor een leuke beginnende verslaving geen weg terug.

Frans Joseph Brekelmans, april 2019:

Het halen van het brevet bij Breda Aviation heb ik ervaren als een prettige leerperiode met prettige mensen. Het op een zo ontspannen mogelijke manier bijbrengen van het vliegen, het veiligheidsdenken en werken volgens procedures. De persoonlijke aanpak van de instructeurs zorgt ervoor dat er maatwerk wordt geleverd; daar de accenten leggen waar het nodig is.