Enjoy the sky, learn to fly

Geef een vlucht cadeau!

Breda Aviation

Iemand verrassen met een origineel cadeau? Geef dan een vliegles cadeau!

Cadeautip

Zelf een vliegtuig besturen?

Breda Aviation

Wij bieden u de kans om zelf te vliegen tijdens een proefles onder begeleiding van een instructeur.

Proefles

Referenties

Ron Stevens, juni 2017:

Wil je piloot worden? Echt? Aarzel dan niet en volg een opleiding bij Breda Aviation.

Bernard Jans, januari 2018:

Heel blij met de ontspannen, gezellige, serieuze en uiterst professionele manier waarop ik word opgeleid. Ik ga zeker ook verder met CPL bij Breda Aviation.

Elly Suverein, december 2015:

Mijn grote droom was altijd om ‘bushpilot’ te worden in Afrika. Iedereen die een soortgelijke droom heeft, kan ik Breda Aviation absoluut aanbevelen!

Bart Monster, december 2014:

Wat mij vanaf het eerste moment zeer aansprak bij Breda Aviation was de vriendelijkheid van de instructeurs, de baliedames (zoals ze zichzelf noemen) en de zeer gemoedelijke sfeer. Het was en is echt altijd hartelijk.

Paul Ockers, april 2019:

Gedegen en serieuze aanpak, op maat gesneden opleiding per leerling dus ook verschillende begeleiding en aanpak per persoon. Snel, langzaam, veel achterelkaar of juist tussenpozen....U vraagt zij draaien. Maar slagen zal je! Motiverend, met een stok achter de deur ....er is namelijk voor een leuke beginnende verslaving geen weg terug.

Frans Joseph Brekelmans, april 2019:

Het halen van het brevet bij Breda Aviation heb ik ervaren als een prettige leerperiode met prettige mensen. Het op een zo ontspannen mogelijke manier bijbrengen van het vliegen, het veiligheidsdenken en werken volgens procedures. De persoonlijke aanpak van de instructeurs zorgt ervoor dat er maatwerk wordt geleverd; daar de accenten leggen waar het nodig is.

Martijn van den Broek, mei 2019:

"Breda Aviation is een professionele en gezellige organisatie met ervaren instructeurs die zich inzetten om je in je eigen tempo, en met veel plezier, te laten slagen voor de opleiding!"

Alex de Bruijn, mei 2019:

Mijn vlieg opleiding bij Breda Aviation was rondweg Top ! Uiterst professioneel wordt instructie gegeven door alle instructeurs op een professionele wijze in een gemoedelijke sfeer. De lessen zitten goed in elkaar, met een duidelijke structuur. Van te voren wordt er uitgelegd wat het doel is van de les, en na de les wordt dat geevalueerd. Er is aandacht voor de leerlingen en hun mogelijkheden op die dag. De dames van de administratie zijn uiterst behulpzaam met het inplannen van de lessen. De flexibiliteit van inplannen vond ik erg prettig. De vliegtuigen Aquila’s zijn fijne moderne kisten en de koffie is lekker. Professioneel in een gemoedelijke brabantse sfeer :)

Stan van der Lee, januari 2020:

Vliegen was altijd al mijn droom. Vanaf de eerste les mag je al zelf sturen en word je aangemoedigd om initiatief te nemen. Uiteindelijk ga je zelf routes voorbereiden en naar andere vliegvelden toe. De Nederlandse kaart kwam zo echt tot leven en aan uitzicht geen gebrek! Als dit ook jouw droom is en je twijfelt, neem dan een proefles en laat het voor zich spreken. Vliegen is leuk, uitdagend en geeft een enorm vrij gevoel. Je krijgt er geen spijt van!