Vlieginstructeur

Heb jij een ruime ervaring in het besturen van vliegtuigen en wil je graag vlieginstructeur worden? Zet dan de volgende stap in jouw vliegcarrière en volg bij Breda Aviation de opleiding tot vlieginstructeur.

Breng je ervaring en kennis aan andere over. Na deze opleiding ben je zelf een volwaardig gecertificeerd vlieginstructeur en zal je kennis overdragen aan piloten in spé. Voor deze opleiding dien je niet alleen te beschikken over goede vliegcapaciteiten, ook het correct en duidelijk overbrengen van informatie is een vaardigheid die in deze cursus sterk ontwikkeld wordt. Kortom: een enorme verrijking van jouw ervaring.

Heb je interesse en wil je meer informatie?

Mail ons

Deel je ervaringen en wordt vlieginstructeur

Bij onze Flight Academy zijn er een aantal eisen voor de opleiding vlieginstructeur. Om deel te nemen aan de opleiding dien je in het bezit te zijn van:

  • Het PPL (brevet sportvlieger) en minimaal 200 uur te hebben gevlogen, waarvan 150 uur PIC (pilot in command) óf
  • Het CPL (brevet beroepsvlieger) en minimaal 200 uur te hebben gevlogen, waarvan 100 uur PIC.

Daarnaast is de minimale leeftijd 18 jaar en dien je medisch goedgekeurd te zijn. De aanvang van de volgende cursus is november 2023. Ben je nog geen ervaren piloot en wil je juist graag leren vliegen? Dan hebben wij ook een pilotenopleiding waarbij je wordt opgeleid tot ervaren vlieger. Daarnaast kun je bij ons ook je vliegbrevet halen. Je kunt zelfs doorgaan tot dat je tot de beste piloten behoord, met een ATPL.

Schrijf je nu in en wordt instructeur

Wil je niets liever dan mensen meer leren over een vliegtoestel? Bij ons kun je worden opgeleid tot vlieginstructeur en zal jouw droom uitkomen! Daarnaast hebben wij diverse diensten met betrekking tot vliegen. Of je nu een les cadeau wil doen of dat je zelf wilt leren vliegen, wij hebben wat je zoekt. Via ons contactformulier stel je al je vragen. Wil je liever direct iemand spreken? Wij zijn ook bereikbaar via ons telefoonnummer +31 165 318 167.