Vliegvereniging nabij Breda

Ben je op zoek naar een vliegvereniging in de buurt van Breda? Breda Aviation, gelegen in Bosschenhoofd, biedt je de perfecte gelegenheid om lid te worden van een veelzijdige en gezellige vliegvereniging. Bij ons staat de passie voor vliegen centraal, in een gemeenschap waar saamhorigheid en plezier hand in hand gaan. Of je nu een ervaren piloot bent of een beginnende liefhebber, onze vliegvereniging nabij Breda heet je van harte welkom.

Nu boeken

Word onderdeel van onze gezellige vliegvereniging

Lid worden van een vliegvereniging biedt talloze voordelen. Het is essentieel dat je zelfstandig een vliegtuig kunt besturen en hiervoor bevoegd bent. Heb je deze vaardigheden nog niet? Geen probleem! Bij onze vliegclub kun je vlieglessen volgen om deze bevoegdheid te verkrijgen. Een populaire keuze is de opleiding tot sportvlieger, waarbij je op professionele wijze wordt opgeleid tot een bekwaam piloot. Jouw avontuur in de luchtvaart begint bij onze Flight Academy!

Meld je bij ons aan!

Ervaar de vreugde van het vliegen en word lid van onze vliegvereniging! Onze leden genieten regelmatig van toertochten en komen samen om ervaringen te delen onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers. Bij onze vliegschool en -club draait alles om het delen van de passie voor vliegen in een vriendelijke en ondersteunende omgeving. Mis deze kans niet en sluit je vandaag nog aan bij onze vliegclub. Wij maken graag kennis met je!

Geef een vlucht cadeau!

Breda Aviation

Iemand verrassen met een origineel cadeau? Geef dan een vliegles cadeau!

Cadeautip

Zelf een vliegtuig besturen?

Breda Aviation

Wij bieden u de kans om zelf te vliegen tijdens een proefles onder begeleiding van een instructeur.

Proefles

Referenties

Ben Klinkenberg, augustus 2018:

De flexibiliteit, de non-nonsense mentaliteit en het altijd klaarstaan voor je studenten heb ik altijd enorm gewaardeerd, naast het feit dat de opleiding een erg stevige basis is voor je toekomstige beroep als professioneel piloot.

Kevin Hoogendoorn, maart 2019:

Ik heb de combinatie van leren en werken altijd prettig gevonden op Flight Academy Breda. Ik was kind aan huis en kon altijd terecht om te studeren ondanks dat het veel zelfstudie was. De druk van een klas was er niet en dit geeft je de gelegenheid om je goed te concentreren op je vakken.

Ferry van der Geest (Capt B777 Turkish Airlines), september 2016:

Wat mij meteen opviel was, naast de enorme professionaliteit, ook de gemoedelijkheid en het vakmanschap van de instructeurs. Ik ben heel erg blij met Breda Aviation, het team en ook de vloot!

Joel Prak (Oud F16 vlieger, nu F/O op de B787), september 2017:

Breda Aviation is een verstandige keuze vanwege de manier van opleiden en omdat er maatwerk geleverd wordt. 

Stijn Konings (Captain B767), november 2016:

We waren onmiddellijk overtuigd dat we goed zaten bij Breda Aviation: Een mooie verhouding van een professionele zaak met mooi materiaal en een heerlijke no-nonsense benadering.