Sla je vleugels eens uit!
Voor meer informatie
bel: 0165 318167
European Aviation Safety Agency contact
facebook twitter Google+ Pinterest Instagram English
Enjoy the sky. Learn to fly.

Opleiding meermotorig vliegen - Multi Engine

Vliegen met een tweemotorig vliegtuig vergt door andere vliegeigenschappen extra vaardigheden ten opzichte van het vliegen met een zogenaamd ┬┤single engine┬┤ vliegtuig. Het behalen van het tweemotorig brevet/ multi engine brevet is dan ook een must voor piloten die de overstap willen maken naar een vliegtuig met meerdere motoren.

Wilt u aan de slag als verkeersvlieger? Dan is een multi engine brevet een noodzaak om te hebben en een volgende stap verder in de wereld der luchtvaart.

Eisen multi engine brevet

Voordat u kunt starten met de opleiding voor de bevoegdverklaring ME dient u in het bezit te zijn van het PPL (brevet sportvlieger) en minimaal 70 uur PIC (pilot in command) te hebben gevlogen. Daarnaast spreekt het voor zich dat u medisch goedgekeurd dient te zijn.

Voor deze opleiding maken wij gebruik van de FNPTI gecertificeerde Frasca 142 simulator en een 2-motorige Piper Seneca.

 

Meer informatie behalen multi engine brevet

U kunt hier onze brochure downloaden voor meer informatie over het behalen van uw multi engine brevet. Heeft u nog vragen over het multi engine brevet of wilt u graag een persoonlijk gesprek met een van onze instructeurs? Neem dan contact op of kom langs bij  Breda Aviation gevestigd in de nieuwbouw op Breda International Airport.

Contactformulier

Reviews Multi Engine

Niels, april 2014:
Onlangs ben ik voor het geldig maken van mijn ME-IR rating naar Seppe Air Service verwezen. Daar met een bak koffie om de tafel gegaan om een plan op maat samen te stellen. Uiteindelijk heb ik met goede, duidelijke en leuke instructie op de simulator en een introductie vlucht op het toestel de examenvlucht positief afgerond. Ik bedank Seppe Air Service nogmaals voor alle fijne uren professionele instructie met een hoge fun-factor!