Sla je vleugels eens uit!
Voor meer informatie
bel: 0165 318167
European Aviation Safety Agency contact
facebook twitter Google+ Pinterest Instagram English

Nachtvluchten

 

In de winterperiode proberen we zoveel mogelijk nachtvluchten te maken. We vertrekken dan aan het einde van de dag net voor E.O.D. vanaf Breda Airport naar Duitsland of België, afhankelijk van de weerstomstandigheden.

 

 

 

De ééndaagse nachttochten gaan naar België, meestal naar Antwerpen. We trainen tot ongeveer 22.00 uur, het toestel blijft daar staan en wij gaan met eigen vervoer terug naar Breda Airport. Het vliegtuig wordt de volgende ochtend opgehaald. Het vervoer en de ferryvlucht wordt in overleg geregeld met de deelnemers.

De tweedaagse tochten gaan meestal naar Duitsland, bijvoorbeeld Osnabrück of Stadtlohn. Na een overnachting aldaar vliegen we de volgende ochtend vroeg terug. 

Als je interesse hebt om mee te gaan, meld je dan hier aan. Wij vermelden dan je naam op een lijst en houden je op de hoogte van het nieuws omtrent de nachtvluchten. Tevens kun je alvast aangeven welke data je beschikbaar bent (of juist niet beschikbaar bent). 

Eén dag voorafgaand aan de nachtvlucht zal besloten worden of de tocht doorgaat (afhankelijk van de weersomstandigheden). Ook zal dan de vliegtuigindeling, de route en het eventuele vervoer overlegd worden.

Heb je vragen of interesse, mail onze baliedames.

 

Nachtvluchten
Nachtvluchten
Nachtvluchten
Nachtvluchten
Nachtvluchten
Nachtvluchten
Nachtvluchten
Nachtvluchten