ATPL

Heb je ambitie om piloot te worden en wil je graag je ATPL halen? Schrijf je dan nu in voor de ATPL-opleiding bij Breda Aviation en maak jouw droom waar! Het diploma voor deze Aviation-opleiding is de hoogst haalbare vliegdiploma die je kunt halen en daarmee kun je ieder soort toestel besturen. Dat betekent dat je straks kunt vliegen in een passagiersvliegtuig, een vrachtvliegtuig en een combivliegtuig. Je krijgt een belangrijke rol met veel verantwoordelijkheid bij onze Aviation-opleiding, maar met jouw passie en doorzettingsvermogen is dit helemaal jouw toekomst.

Bekijk onze opleidingen

Word professioneel piloot en haal jouw ATPL

Bij de Flight Academy kun je een opleiding volgen om je ATPL-opleiding te halen. Deze Aviation-opleiding zorgt ervoor dat je ieder vliegtuig kunt besturen. Heb je altijd al de wens gehad om mensen veilig naar hun vakantiebestemming te vliegen? Dan kun je je nu inschrijven voor de ATPL-opleiding en wie weet ben jij binnen nu en een paar jaar ervaren verkeersvlieger in een groot vliegtuig. Je bestuurt de jet dan helemaal zelf en je hebt de controle over de gehele vlucht. Het vergt veel zelfstandigheid en discipline maar het is een prachtig beroep. Ken je iemand die gek is op vliegen? Doe dan een cadeaukaart proefvliegen cadeau! Stel je voor dat je binnen nu en twee jaar opeens samen bij een luchtvaartmaatschappij werkt, beide met een ATPL-opleiding op zak. Dat is toch iets waar je nu alleen nog maar van droomt?

Schrijf je nu in voor de Aviation-opleiding

Bent je al enthousiast geworden van de ATPL- opleiding? Schrijf je dan nu in! Heb je nog vragen over de opleidingen of over wat wij nog meer doen met betrekking tot vliegen? Je kunt altijd ons contactformulier invullen. Wij komen meestal al binnen 48 uur bij je terug. Als je direct antwoord wilt hebben, bel je naar ons telefoonnummer +31 165 318 167.

Geef een vlucht cadeau!

Breda Aviation

Iemand verrassen met een origineel cadeau? Geef dan een vliegles cadeau!

Cadeautip

Zelf een vliegtuig besturen?

Breda Aviation

Wij bieden u de kans om zelf te vliegen tijdens een proefles onder begeleiding van een instructeur.

Proefles

Referenties

Ben Klinkenberg, augustus 2018:

De flexibiliteit, de non-nonsense mentaliteit en het altijd klaarstaan voor je studenten heb ik altijd enorm gewaardeerd, naast het feit dat de opleiding een erg stevige basis is voor je toekomstige beroep als professioneel piloot.

Kevin Hoogendoorn, maart 2019:

Ik heb de combinatie van leren en werken altijd prettig gevonden op Flight Academy Breda. Ik was kind aan huis en kon altijd terecht om te studeren ondanks dat het veel zelfstudie was. De druk van een klas was er niet en dit geeft je de gelegenheid om je goed te concentreren op je vakken.

Ferry van der Geest (Capt B777 Turkish Airlines), september 2016:

Wat mij meteen opviel was, naast de enorme professionaliteit, ook de gemoedelijkheid en het vakmanschap van de instructeurs. Ik ben heel erg blij met Breda Aviation, het team en ook de vloot!

Joel Prak (Oud F16 vlieger, nu F/O op de B787), september 2017:

Breda Aviation is een verstandige keuze vanwege de manier van opleiden en omdat er maatwerk geleverd wordt. 

Stijn Konings (Captain B767), november 2016:

We waren onmiddellijk overtuigd dat we goed zaten bij Breda Aviation: Een mooie verhouding van een professionele zaak met mooi materiaal en een heerlijke no-nonsense benadering.