Verkeersvlieger

Leer nu alles over verkeersvliegen tijdens de opleiding tot verkeersvlieger! Heb je altijd al piloot willen worden van een passagiersvliegtuig of een vrachtvliegtuig? Dan heb je bij Flight Academy Breda in Bosschenhoofd de uitgelezen kans om een opleiding te volgen waarin je alles leert over het vak. Wij hebben professionele vlieginstructeurs in dienst die jou van begin tot eind meenemen zodat je op een veilige manier geschoold wordt.

Word Verkeersvlieger!

 

Een opleiding tot verkeersvlieger

Als vliegen altijd al iets bijzonders is geweest voor jou en je bewondering voor een verkeersvlieger altijd al groot was, dan krijg je nu de kans om het helemaal zelf te leren. Onze Flight Academy gaat jou helpen om je droom uit te laten komen. Deze fantastische pilotenopleiding zorgt ervoor dat je misschien binnenkort wel honderden passagiers op hun bestemming afzet. Wil je iets kleiner beginnen dan meteen de opleiding verkeersvlieger te volgen? Dan kun je bij ons ook jouw vliegbrevet halen

Schrijf je nu in voor de opleiding verkeersvlieger

Ben je al enthousiast geworden naar de opleiding verkeersvlieger? Wij geven jou graag meer informatie over onze vlieglessen! Stel ook vooral je vragen aan ons door contact met ons op te nemen of kom naar onze voorlichtingsochtend. Wij hopen jou binnenkort te mogen verwelkomen op onze locatie en je de wondere wereld boven de wolken te laten zien. Meld je aan voor een proefles en kom langs!

Zelf een vliegtuig besturen?

Breda Aviation

Wij bieden u de kans om zelf te vliegen tijdens een proefles onder begeleiding van een instructeur.

Proefles

Referenties

Ben Klinkenberg, augustus 2018:

De flexibiliteit, de non-nonsense mentaliteit en het altijd klaarstaan voor je studenten heb ik altijd enorm gewaardeerd, naast het feit dat de opleiding een erg stevige basis is voor je toekomstige beroep als professioneel piloot.

Kevin Hoogendoorn, maart 2019:

Ik heb de combinatie van leren en werken altijd prettig gevonden op Flight Academy Breda. Ik was kind aan huis en kon altijd terecht om te studeren ondanks dat het veel zelfstudie was. De druk van een klas was er niet en dit geeft je de gelegenheid om je goed te concentreren op je vakken.

Ferry van der Geest (Capt B777 Turkish Airlines), september 2016:

Wat mij meteen opviel was, naast de enorme professionaliteit, ook de gemoedelijkheid en het vakmanschap van de instructeurs. Ik ben heel erg blij met Breda Aviation, het team en ook de vloot!

Joel Prak (Oud F16 vlieger, nu F/O op de B787), september 2017:

Breda Aviation is een verstandige keuze vanwege de manier van opleiden en omdat er maatwerk geleverd wordt. 

Stijn Konings (Captain B767), november 2016:

We waren onmiddellijk overtuigd dat we goed zaten bij Breda Aviation: Een mooie verhouding van een professionele zaak met mooi materiaal en een heerlijke no-nonsense benadering.