Proefles vliegen

Bij Breda Aviation kun je nu een prachtige en leerzame proefles vliegen boeken. Tijdens deze proefvlucht nemen ervaren vlieginstructeurs je mee en laten ze het sturen meteen over aan jou. Zo leer je het vliegtuig meteen goed kennen en wordt de eerste ervaring nog mooier. Ben je enthousiast over de proefvlucht? Dan kun je verder voor jouw vliegbrevet of zelfs voor de opleiding.

Boek een proefles

Neem bij ons uw eerste proefles vliegen!

Bij onze Flight Academy kun je nu jouw eerste proefles vliegen boeken. Als je enthousiast bent over het besturen van een vliegtuig, kun je verder leren om je vliegbrevet te halen. Daarnaast kun je een pilotenopleiding volgen zodat je binnen een paar jaar zelfstandig jouw passagiers naar hun vakantiebestemming brengt. Na jouw eerste proefles vliegen is het mogelijk de ATPL opleiding  te volgen. Dit is de hoogst haalbare opleiding die bij ons gevolgd kan worden. Wanneer je deze behaald hebt, kun je alle soorten toestellen besturen. Klinkt dit jou goed in de oren? Boek dan nu jouw eerste proefvlucht! Dit is niet alleen al een prachtige ervaring, er zit mogelijk ook een prachtige toekomst aan vast.  

Bekijk wat wij doen en meld je aan voor een proefvlucht

Wij hebben een gevarieerd aanbod aan vlieglessen. Het gaat van sportvliegen tot verkeersvliegen en we houden jouw tempo aan. Zo maken we je lessen zo prettig mogelijk voor jou. Wij delen onze passie voor vliegen graag met jou en luisteren dan ook graag naar je wensen. Mocht je nog vragen hebben over de proefles vliegen is het ook altijd mogelijk om te bellen naar ons telefoonnummer +31 165 318 167.

Geef een vlucht cadeau!

Breda Aviation

Iemand verrassen met een origineel cadeau? Geef dan een vliegles cadeau!

Cadeautip

Zelf een vliegtuig besturen?

Breda Aviation

Wij bieden u de kans om zelf te vliegen tijdens een proefles onder begeleiding van een instructeur.

Proefles

Referenties

Wouter van Hooijdonk, mei 2019:

Ik vond het leerzaam, ook de theorie voor aanvang. De rust die Lois uitstraalt heb ik als prettig ervaren.

Wouter Heuthekers, mei 2019:

Verslavend, prettig, rust. Overdracht van kennis en kunde. Gevoel in goede handen te zijn.

Michiel Gerbranda, mei 2019:

Droom die is uitgekomen! Genoten van de actie, geweldige begeleiding en de snelle leerschool. Zelf vliegen is precies zoals het vooraf lijkt: Een waanzinnige ervaring! Bedankt Peter!!

Lieke Heylen, juni 2019:

Een hele bijzondere ervaring. Fijne instructeur en duidelijke uitleg en toelichting. Hoe mooi is de wereld als je deze van boven kan zien! Hoop op meer vlieguren!

Abigail Braaf, juni 2019:

Echt super tof! Ik heb genoten, blijf zo doorgaan. Bedankt voor alles. Ik heb mijn roeping gevonden!

Bouke van der Werf, juli 2019:

Een geweldige ervaring om zeker nogmaals te doen. De instructeur geeft veel vertrouwen. Ik voelde mijzelf binnen enkele minuten een stuk zekerder. Erg leuk!

René Timmer, augustus 2019:

Geweldig! Een potentiële nieuwe verslaving erbij!

Martijn van Zanten, september 2019:

Bijzonder om zo snel zo veel te kunnen zien. Heel gaaf om zo kennis te maken met het vliegen!

Melanie Ann Anderson, september 2019:

Spannende en bijzondere ervaring. Soms hoogtevrees, maar vooral rust gekregen door Louis. Hij geeft in alle rust uitleg en daardoor heeft hij mij rustig gekregen! Thx!

Barbara Geerlings, oktober 2019:

Een ontzettende leerzame ervaring en beste/juiste keuze die ik op dit moment had kunnen maken. Geweldig!

Kranendonk, januari 2020:

Waanzinnige ervaring! Moet iedereen 1x in z'n leven meemaken. Prachtige tocht over het mooie Brabantse landschap. Veel dank aan Louis!

Rainier van Rey, augustus 2021:

De proefles was erg leerzaam. Het al meteen zelfstandig starten en stijgen is een mooie ervaring voor een eerste vlucht. Smaakt naar meer.

Dhr. Berrevoets, augustus 2021:

Deze proefles was heel erg leuk was een kadootje van mijn kinderen en klein kinderen.Het was een heele aardige piloot: Dhr. Ruud Hos. We hebben een leuke en leerzame vlucht gemaakt.

Arie Zegel, september 2021:

Bedankt voor de fantastische proefles met Jan Broeder als instructeur.

Het was een gezellige en leerzame les.

De vrijheid die je in de lucht ervaart is voor mij onbeschrijfelijk.

Roland Verbraak, september 2021:

De vlucht was super leuk en ik ga zeker nog meer lessen volgen. De interesse is gewekt vanwege het feit dat ik zakelijk veel vlieg binnen Europa en Azie en  mede ook  door een kennis die Pilote is bij Lufthansa .Een van mijn hobby’s is zeezeilen en daar heb je ook te maken met wind , navigeren ,weer en de vrijheid in de natuur. Dat heb ik ook ervaren tijdens de vliegles namelijk bezig zijn met de kunst van het vliegen, natuur en de rust in de lucht. Het is een aanrader om dit een keer mee te maken.

Dimphie Swaanen, oktober 2021:

Het was een geweldige ervaring om zelf te mogen vliegen en zeker een aanrader.

Hans van Maldegem, oktober 2021:

Voor mijn 70e verjaardag heb ik van mijn dochter een proefvliegles gekregen. Ik was daar zeer blij mee, maar ook een beetje zenuwachtig op de dag dat het ging gebeuren , 15 oktober 2021. Aangekomen op luchthaven Breda Airport bij Bosschenhoofd, werden wij vriendelijk ontvangen bij Breda Aviation. Na het nuttigen van een kopje koffie en uitleg over de vlucht door instructeur Tom van Nieuwamerongen , zijn we naar het vliegtuig gegaan. Nadat ik plaats genomen had in het toestel heeft Tom met mij alle vlieg instructies doorgenomen en de toestel check uitgevoerd. Na het opstijgen mocht ik zelf vliegen, Tom hield alles goed in de gaten. De vliegroute had ik vooraf grotendeels zelf mogen bepalen, Tom heeft gecontroleerd of dit binnen het tijdsbestek mogelijk was. Het was een hele mooie ervaring , die ik niet snel zal vergeten. Tom was een zeer vriendelijke en begripvolle instructeur. Bedankt Tom.

Onno Hagers, november 2021:

Voor mijn verjaardag had ik van mijn vrouw een kadobon gehad voor een proefles. Door de corona perikelen was ik niet in staat om hier eerder gebruik van te maken tot een paar weken terug. Na de noodzakelijke administratieve handelingen was het tijd om naar het vliegtuig te gaan met de instructeur. De instructeur, Tom, nam alle tijd om de ins- en outs van het vliegtuig te bespreken en hoe de proefvlucht eruit ging ziet. Na een rondje om het vliegtuig was het tijd om in te stappen. Het weer was, voor de herfst, gunstig enige bewolking met hier en daar blauwe gaten. Nadat we waren opgestegen mocht ik het vliegtuig besturen (onder toezicht van de instructeur uiteraard). Dat voelde geweldig. De minuten leken secondes en het was alweer tijd om te landen.

Na de landing nog een paar mooie foto’s gemaakt. Dit item kan nu van mijn bucketlist.

Daniël, december 2021:

Vandaag een proefles gevlogen met de instructeur Dick Storm. Wat een unieke ervaring was dit! Mede ook door het prachtige weer wat wij hadden maar ook vanwege Dick. Je ziet dat hij veel passie en plezier in zijn werk heeft! Breda Aviation ziet er zeer goed en professioneel uit, ik heb eigenlijk niks om over te klagen.
Het is dat ik maar 5 sterren mag geven anders had het er wel 10 geweest.
Vliegen is altijd al een droom van mij geweest en deze is door Breda Aviation werkelijkheid geworden.

Nogmaals bedankt Dick en Breda Avation voor deze unieke en onvergetelijke dag!

Floortje van Gastel, juli 2022:

Het is superleuk om zelf te mogen en kunnen vliegen. Door een duidelijke instructie is dit prima te doen. Natuurlijk nog niet zo stabiel, wat voor enige misselijkheid zorgde. Maar een ervaring om vaker te gaan doen.

Han Kaas, juli 2022:

Ik vond het zeer spannend maar wel op m'n gemak vanwege de professionele captain. Ik zou nog een vlucht boeken of het aan iemand cadeau geven!

Erik Vos, juni 2022:

Vriendelijke en gepassioneerde instructeurs. Vakkundig en wekken daarmee veel vertrouwen. Ik zou de vlucht aanbevelen aan anderen of aan iemand cadeau geven.

Merel Broere, mei 2022:

Super vlucht gehad. De instructeur had antwoord op al mijn vragen en wist veel te vertellen over de plekken waar wij overheen vlogen. Top ervaring gehad!

Marly Stevens, april 2022:

Ik merk dat ik er steeds meer vertrouwd mee raak. Heb al 5 lessen gehad inmiddels, en vind het steeds weer de moeite waard. En ik ben ook steeds tevreden geweest over de piloot die de les gaf. Ik zou het liefst een brevet halen, maar ik vind dat een te dure hobby om voor mijzelf op te eisen. Ik blijf het heel speciaal vinden.