Duo-vlieglessen

Stel je voor: samen met een familielid, vriend of vriendin de lucht in, zwevend boven het prachtige landschap van Bosschenhoofd. Bij Breda Aviation is dit nu mogelijk met onze duo-vlieglessen! Onder begeleiding van een ervaren instructeur, ontdekken jullie samen de basis van het vliegen. Deze unieke ervaring is niet alleen educatief, maar biedt ook een onvergetelijk avontuur in de lucht.

Nu boeken

Leer samen vliegen door duo-vlieglessen te volgen

Bij onze vliegvereniging in Breda, wordt het volgen van duo-vlieglessen een spannend en leerzaam avontuur. Hoewel je ook individueel kunt leren vliegen bij onze Flight Academy, is het ervaren van duo-vlieglessen een unieke kans om samen met iemand anders deze vaardigheid onder de knie te krijgen. Tijdens de duo-vlieglessen krijg je de kans om zelf te sturen, altijd onder toezicht van een van onze ervaren vlieginstructeurs. Samen vliegen betekent dubbel plezier en leren van elkaar, terwijl je geniet van het prachtige uitzicht vanuit de cockpit.

Boek jouw vliegavontuur hier

Wacht niet langer en start jouw vliegavontuur met onze duo-vlieglessen bij een van de meest gerenommeerde vliegscholen in de regio. Ervaar de opwinding van het samen vliegen en leer de fijne kneepjes van het vak. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw duo-vlieglessen te boeken en deel de vreugde van vliegen met iemand speciaal. Jouw avontuur in de lucht begint hier. Plan een professionele vliegles in en beleef een ervaring om nooit te vergeten!

Geef een vlucht cadeau!

Breda Aviation

Iemand verrassen met een origineel cadeau? Geef dan een vliegles cadeau!

Cadeautip

Zelf een vliegtuig besturen?

Breda Aviation

Wij bieden u de kans om zelf te vliegen tijdens een proefles onder begeleiding van een instructeur.

Proefles

Referenties

Ben Klinkenberg, augustus 2018:

De flexibiliteit, de non-nonsense mentaliteit en het altijd klaarstaan voor je studenten heb ik altijd enorm gewaardeerd, naast het feit dat de opleiding een erg stevige basis is voor je toekomstige beroep als professioneel piloot.

Kevin Hoogendoorn, maart 2019:

Ik heb de combinatie van leren en werken altijd prettig gevonden op Flight Academy Breda. Ik was kind aan huis en kon altijd terecht om te studeren ondanks dat het veel zelfstudie was. De druk van een klas was er niet en dit geeft je de gelegenheid om je goed te concentreren op je vakken.

Ferry van der Geest (Capt B777 Turkish Airlines), september 2016:

Wat mij meteen opviel was, naast de enorme professionaliteit, ook de gemoedelijkheid en het vakmanschap van de instructeurs. Ik ben heel erg blij met Breda Aviation, het team en ook de vloot!

Joel Prak (Oud F16 vlieger, nu F/O op de B787), september 2017:

Breda Aviation is een verstandige keuze vanwege de manier van opleiden en omdat er maatwerk geleverd wordt. 

Stijn Konings (Captain B767), november 2016:

We waren onmiddellijk overtuigd dat we goed zaten bij Breda Aviation: Een mooie verhouding van een professionele zaak met mooi materiaal en een heerlijke no-nonsense benadering.