Vliegbrevet halen

Iedereen kan zijn vliegbrevet halen. Heb je het vliegen boven de wolken ook altijd al zo magisch gevonden? En zou je graag zelf willen leren vliegen? Bij Breda Aviation kan dat! Wij hebben een aantal ervaren instructeurs in dienst die jou op een veilige en vooral hele leuke manier kunnen opleiden tot ervaren vliegenier. Wij informeren je graag over hoe jij je vliegbrevet kunt halen en welke kosten daarbij komen kijken.

Word Verkeersvlieger!

Bij ons kun je nu jouw vliegbrevet halen

Je kunt nu bij ons jouw vliegbrevet halen zodat je over een tijdje zelf de lucht in kan! Onze Flight Academy is gespecialiseerd in het opleiden van onervaren vliegers, en dat doen wij met liefde! Tijdens onze pilotenopleiding brengen wij je kennis uit zowel de theorie als praktijk bij, zodat je met vlag en wimpel jouw vliegbrevet haalt en het de kosten helemaal waard zijn. Na ongeveer twee jaar ben je er helemaal klaar voor en kun je zelf een vliegtuig besturen. Hoe tof is dat? Als je meer bent van het echte sportvliegen, is wellicht de vliegles sportvlieger wat voor jou. Heb je een vriend, vriendin of familielid die helemaal fan is van vliegen? Dan kun je bij ons ook een cadeaukaart voor proefvliegen kopen. Je merkt het al: onze vliegvereniging in Breda is van alle markten thuis!

Neem nu contact op met ons

Wil je jouw vliegbrevet halen en ben je benieuwd naar de kosten? Of ben je op zoek naar iets anders met betrekking tot vliegen? Wij hebben een mooi aanbod aan diverse vlieglessen voor iedereen die van vliegen houdt! Ons bedrijf heeft een hoge mate van professionaliteit, maar het is vooral altijd leuk om bij ons langs te komen. Als je vragen hebt over het halen van je vliegbrevet of de bijkomende kosten, kun je ook altijd even bellen naar ons telefoonnummer +31 165 318 167.

Zelf een vliegtuig besturen?

Breda Aviation

Wij bieden u de kans om zelf te vliegen tijdens een proefles onder begeleiding van een instructeur.

Proefles

Referenties

Ben Klinkenberg, augustus 2018:

De flexibiliteit, de non-nonsense mentaliteit en het altijd klaarstaan voor je studenten heb ik altijd enorm gewaardeerd, naast het feit dat de opleiding een erg stevige basis is voor je toekomstige beroep als professioneel piloot.

Kevin Hoogendoorn, maart 2019:

Ik heb de combinatie van leren en werken altijd prettig gevonden op Flight Academy Breda. Ik was kind aan huis en kon altijd terecht om te studeren ondanks dat het veel zelfstudie was. De druk van een klas was er niet en dit geeft je de gelegenheid om je goed te concentreren op je vakken.

Ferry van der Geest (Capt B777 Turkish Airlines), september 2016:

Wat mij meteen opviel was, naast de enorme professionaliteit, ook de gemoedelijkheid en het vakmanschap van de instructeurs. Ik ben heel erg blij met Breda Aviation, het team en ook de vloot!

Joel Prak (Oud F16 vlieger, nu F/O op de B787), september 2017:

Breda Aviation is een verstandige keuze vanwege de manier van opleiden en omdat er maatwerk geleverd wordt. 

Stijn Konings (Captain B767), november 2016:

We waren onmiddellijk overtuigd dat we goed zaten bij Breda Aviation: Een mooie verhouding van een professionele zaak met mooi materiaal en een heerlijke no-nonsense benadering.