Sla je vleugels eens uit!
Voor meer informatie
bel: 0165 318167
European Aviation Safety Agency contact
facebook twitter Google+ Pinterest Instagram English
Enjoy the sky. Learn to fly.

Opleiding tot sportvlieger

De een speelt in zijn vrije tijd tennis, de ander leest liever een boek. Zoek jij iets met meer spanning, iets dat je vaardigheden op de proef stelt en waarbij jij letterlijk en figuurlijk je horizon verbreedt? Dan is de opleiding tot sportvlieger, ook wel bekend als light aircraft pilot licence (LAPL) of private pilot licence (PPL), echt iets voor jou! Bij de opleiding tot sportvlieger word jij klaargestoomd om zelfstandig de lucht in te gaan en leer je alles wat je als piloot moet weten zodat jij veilig het luchtruim in kan. Je zult merken dat de vrijheid die je ervaart als sportvlieger iets unieks is. 

 
Opleidingscentrum voor sportvliegers

Breda Aviation biedt de enige gekwalificeerde opleiding tot sportvlieger in zuidwest Nederland. Het ervaren instructeursteam begeleid je graag naar je einddoel: Het worden van een volwaardig sportvliegpiloot. De gezellige en gemoedelijke sfeer zorgen ervoor dat je je snel thuisvoelt op de vliegschool en op Breda Airport. Daarnaast beleef je vooral veel plezier aan deze avontuurlijke hobby.

Wil je meer informatie? Download dan hier onze brochure. Of bezoek een van onze open dagen en boek een proefles en kijk of jij het in je hebt om te vliegen.

 

Contactformulier

Product vraag